Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahu niye baydım ben gene yaa ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Ulan tekrar dark age oynamak için 1 yıl bekledim 3000 $'lık makine yaptım. 512 'lik adsl hat aldım.Trials of Atlantis aldım fire wizzy'mi ice wizzy yaptım ( gerçi yanlışlıkla 49 ice oldu ama onun çok etkisi yok ). Sonra para yaparım diye necro açtım ama oyundan bir anda baydım.daoc yerine half-life'ın bildiğim tüm modlarını ( fileplanet'tan indirdiğim-oraya da üye oldum da- ) ve kendisi-hepsi 2 günde bitii-,medieval'ı hatta uo da lumberjack açıp oynadım.
Şimdi de canım dışarı çıkıp yelken yapmak,basket oynamak,DnD kitapları sipariş edip okumak( gerçi yolda 15 tane kitap Amazon'dan ),dışarı çıkıp arkadaşlarla takılmak ve lütfen benimle oyna diye yalvaran bu bilgisayarı sadece Kazaa'dan şarkı indirmek için kullanmak istiyorum.. bi de böyle forumlarda gezmek için.

Neyim var lan benim !? :([signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci paragrafta yazdıklarını yap. Daha zevkli bence ;)
Daoc zevkli oyun ama aynı zamanda bir takım oyunu. Birlikte birşeyler yapınca eylenceli oluyor. Aynı zamanda süreklilik gerektiren bir oyun. Rvr için insanların seni tanıması vs gerekiyor.

Ama madem başka şeyler çekiyor git onları yap derim.[signature][hline]Borges
Enchanter
Kerghan lvl50 Animist ML10
Duman lvl50 Valewalker
Sosyal ağlarda paylaş

Okullar açıkken evde durmak ve ders çalışmak mecburiyetindesiniz. Dışarı çıkmanın lafı bile olamıyor sorumluluklardan dolayı. Ama bilgisayarı açıp birkaç şey yapmayı göze alabildiğimiz için çekici geliyor DAOC gibi zavazingolar. Ama özgürüz ya şimdi yaz neyin geldi! Artık kesmiyor DAOC'a yada benzer şeylere kaçmak. Denizler, kumlar, güneşler, kızlar daha cazip geliyor değil mi :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

1)Git accountunu sat.
2)WoW Eu Beta'sina bashvur.
3)WoW pre-order yap.
4)Kiz arkadash bul WoW cikana kadar[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan kız arkadaşta var zaten :). 1,5 senedir çıkıyoruz-ileri düzey bir ilişki halini aldı-. olay bu da değil yani.

donanımda yeni bilgisayarım diye bir topik var.Orada gerekli bilgiler var bilgisayarla ilgili ve niye aldığımla ilgili.

Neyse geçer zamanla herhalde...

WoW'u da hiç umursamıyorum bu yüzden zaten.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2senedir oynuyorum banada cok oldu oyle bi anda biraktim baska seylerle ugrastim ama uzak durdukca daha cok oynamak istiyorsun
yasin kac bilmiyorum ama bence gencligini oldurme sanal ortamlarda guzel fakit gecirmeye bak nekadar anin olursa okadar zengin bir insan olursun[signature][hline]I am Teba. Brighteyes Teba.
Sosyal ağlarda paylaş

HArbiden baymış vaziyette DAOC .. nie cunku aynı seyler surekli deişiklik yok.. Exp grupları kalmadı denecek kadar azaldı ..SI i ve ToA yı kaldırsın bak o zaman nasil eglenceli hale geliyo :) cunku o kadar geniş alan yaptılar ama o alanalrın hicbirine gidilmio artık.. 1-50 herkes AC de exp PL vs vs ..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...