BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ama elimde 100.000 tl varsa yapmayacağım şey elbette PS kafe açmak olurdu bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Omg ! Fistan her kesimle iletişim kurmaya çalışıyor oysa gerçek fistan bu soruyu sorar tüm şıkları hepiniz fakirsiniz yapardı. nen var senin :( yohsa fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Modifiye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fistanın böyle bi anket açması ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pascalnouman said: burda adam yakarım demis mesela o da eklenmeli sıklara http://www.youtube.com/watch?v=U9fmzUsUgls joker2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 param var fazlacana benim, param olsa diye fakir hayallerine dalmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dasaaa said: ne kadar olduğuna göre değişir tabii. hayatın trainer'ını bulsam o başka hani. infinite money <3 30'larıma gelince god mode'u da açardım, ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 klapaucius ;';';';';';';';';' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BabacumMostors said: ama elimde 100.000 tl varsa yapmayacağım şey elbette PS kafe açmak olurdu bu saatte çok yazık bi de bu işin okulunu okuyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fede said: BabacumMostors said: ama elimde 100.000 tl varsa yapmayacağım şey elbette PS kafe açmak olurdu bu saatte çok yazık bi de bu işin okulunu okuyosun abi la ben ne diyim daha ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pekaziz said: Bir kısmını eğlenmek için harcarım, bir kısmını aileme veririm, bir kısmını bağışlarım, bir kısmıyla da kız tavlamaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu işin okulunu okuyan adam ps cafeyi gözünü kırpmadan açar. para basıyo lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 diğeri seyahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çok para lazım çok. daha çok biriktirmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Para verip Fistanini kaldiririm. (bari bunu silmeyin admin kardesler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 roland dd akustiğini alırız ama buda dursun takıntım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sevgiliye para ayıran 5 kişiyi merak ettim şimdi :) Fistan msn e eklediği kişilerden mal beyanı falan da istiyodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 senko said: klapaucius ;';';';';';';';';' ahahahaa ;';';';';';';';';';';';';';';';';';' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aslan yattığı yerden belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 güzel bi para vurdum 4-5 ay önce şimdi çatır çatır yiyorum süper oluyor tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Osuran_boğa said: sevgiliye para ayıran 5 kişiyi merak ettim şimdi :) Fistan msn e eklediği kişilerden mal beyanı falan da istiyodur kesin. :p @Coder Aaa sen şu uo zamanlarındaki coder mısın ? Zekilerin (wildgenie) döneminden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar