miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kahretsın ıkı gun sıteye girmedim,manyak bişi satılmış.Zegna eğer alan vazgecerse ben alıcıyım arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Oha ya sayfa aşşa indikçe umutlarım söndü resmen. ALlah belanızı... alamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Zegna said: laorx geldi aldı 2 saat once eheh :D gule gule kullansın. eve yeni gelebildim güzel gözüküyo helikopter ve araba, artık yarın test sürüşü yapıcam asdf. Bu arada Zegna'nın şampiyon Fro'yu görmek nasip oldu(oydu galiba:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oha arabayı bana verseydin lan çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Araba win. Yerçekimi mi? BULLSHI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 50 dakikada satis. rekor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arabayı bitenekadar.com dan mı aldın zegna? bende sipariş veriyordum sonra geldiği gibi kurcalarım atarım kenara diye almadım. Helikopteri çok merak ettim ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kitana said: abi satıldıysa yazayım nedense topic acaip güldürüyor her gördüğümde bi garip yanı var. helikopter ve duvarda giden araba. hahahahaaha yazmadan edemedim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar