miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kahretsın ıkı gun sıteye girmedim,manyak bişi satılmış.Zegna eğer alan vazgecerse ben alıcıyım arabaya.
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Oha ya sayfa aşşa indikçe umutlarım söndü resmen. ALlah belanızı... alamadık.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Zegna said: laorx geldi aldı 2 saat once eheh :D gule gule kullansın. eve yeni gelebildim güzel gözüküyo helikopter ve araba, artık yarın test sürüşü yapıcam asdf. Bu arada Zegna'nın şampiyon Fro'yu görmek nasip oldu(oydu galiba:D)
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oha arabayı bana verseydin lan çok iyiymiş.
sinad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arabayı bitenekadar.com dan mı aldın zegna? bende sipariş veriyordum sonra geldiği gibi kurcalarım atarım kenara diye almadım. Helikopteri çok merak ettim ama =)
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kitana said: abi satıldıysa yazayım nedense topic acaip güldürüyor her gördüğümde bi garip yanı var. helikopter ve duvarda giden araba. hahahahaaha yazmadan edemedim cidden.
Öne çıkan mesajlar