Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cloud Ring'de bir gün

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evokeun mh sistemlerine dadanmasından dolayı sevgili fcmiz Imperian kadim dostlarımıza yardım etmeye karar verdi.

Planımız mh nin kiralık olarak verdiği sistemdeki evoke poslarını vurmak ve sessiz sedasız evimize dönmekti.

Aslında herşey çok sakin başlamıştı,caplerimizi almış korumasız görünen evoke poslarına doğru gidiyorduk.

1

İki pos vurmuş ve 3sünün sonuna gelmişken birden kafamıza bsler yağmaya başladı ve tabiki primary olmuştum :(
Siege'im bitip carrierlar repleye başladığında çoktan hulla girmiştim

2

%20 hulla indiğimde karşı tarafın dpsinide düşürmeye başlamıştık ve overload carrierlarında yardımıyla hullu sabitleyip armorda tanklamaya başladım :)

3

Sonunda kalanlarıda tek tek patlatıp bir kaç bs lossuyla 40 civarı kill alıp warplamayı başardık

4

Ateşler saça saça posa kadar ulaşabildim ve aynı hızla D7ye kadar döndüm :)

Evoke ve pl sayesinde cloud ringde baya bir aksiyona giriyoruz patchden önce iyi bir ısınma oldu bizim için umarım böyle devam eder gelişmeler oldukça buraya yazarım
Mesaj tarihi:
imperian'in isleri bunlar 40 jump oteye solo titanla gitmeler action olsun diye jlo ya tasinmalar akıl sır ermez bu cocugun islerine guzel savas olmus carrier alabilseydim repair'i koklerdim : )
Mesaj tarihi:
scalardayken bize cektirdikleri zulmun kat be kat fazlasini onlara cektiriyoruz, yakinda size satasacak dermanlari kalmaz zaten, 1 siege cycleda bir pos indiriyoruz, ozellikle pztesiden sonra evoke gangleri azalicak rahatlarsiniz
  • Yeni Oluştur...