mani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya garip olmuş olabilir başlık. şimdi dizileri ve filmleri dvd e yada bluray e yazmadan televizyonda oynatmanın yolu var mı ? bilgisayardanda kablo çekmem zor. ne bileyim external hdd gibi bi alete filmleri koyup başka bir alet aracılığıyla tv e aktarma gibi. hani böyle bi teknoloji ev kullanıcıları içinde olmayabilir bakındım nette ama bulamadım. kısacası disc le uğraşmadan, bilgisayardan kablo çekmeden 1-15gb arası film/dizileri TV de nasıl oynatabilirim. ufacık , ele avuca gelen portatif bi alet yokmudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bak şimdi ben sana iki yöntem göstericem. 1-) http://www.eniyial.com/index.php?target=products&product_id=18803 Bu adreste gördüğün üründen bir adet alacaksın. Bu yöntem biraz pahalıya patlar fakat çok işine yarayabilir. Eğer ekran kartında S çıkışı varsa bu aletlerden birini ona, diğer aleti de tv scarta aktarıyorsun. Fakat görüntü kaliten düşebilir. 2-) Direk S-> RGB alıyorsun. Monitör yerine tv yi kullanıyorsun. Görüntü kalitesi pek iyi sayılmaz. Üstteki alet 90 lira civar, alttaki kablo 10 liraya gelse alacağın kaliteye yazık. Bence git BİM gibi alışveriş merkezinden bir tane usb girişli dvdplayer al. Keyfine bak Bide MediaBox gibi aletler var. 10GB hdd si falan var direk scarta bağlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hepsiburada.com adresinde medya oynatıcılar var 200-700 lira arası isteklerine göre her şey var. kimi landan hd film oynatıyor kimi torrente bağlanıp kendi hddsine film indirebiliyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hmm. ya işte bilgisayardan kablo uzatmak istemiyorum. zira benim odayla salon arasında kuş uçuşu 10mt falan. e köşeleri dön ıvır zıvır zor iş. daha çok ben bilgisayardan film/diziyi böyle 15gb lık bir diske aktarayım sonra gidip onu tv e takayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 medya oynatıcılara harici/dahili hdd veya flash bellek takılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sağolasın ya. buldum vatan bilgisayarda şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 işte abi o medya oynatıcılardan alıyorsun. wd'nin hdli dalgasını 190 liraya kadar düşürdüler en son. gayet kaliteli görüntü sunuyor. full hd bile oynatabilirsin. edik: ben yazana kadar zaten çözülmüş olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar