Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD/Bluray/CD siz TV de film dizi oynatma

mani

Öne çıkan mesajlar

ya garip olmuş olabilir başlık. şimdi dizileri ve filmleri dvd e yada bluray e yazmadan televizyonda oynatmanın yolu var mı ? bilgisayardanda kablo çekmem zor. ne bileyim external hdd gibi bi alete filmleri koyup başka bir alet aracılığıyla tv e aktarma gibi. hani böyle bi teknoloji ev kullanıcıları içinde olmayabilir bakındım nette ama bulamadım.

kısacası disc le uğraşmadan, bilgisayardan kablo çekmeden 1-15gb arası film/dizileri TV de nasıl oynatabilirim. ufacık , ele avuca gelen portatif bi alet yokmudur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi ben sana iki yöntem göstericem.

1-) http://www.eniyial.com/index.php?target=products&product_id=18803 Bu adreste gördüğün üründen bir adet alacaksın. Bu yöntem biraz pahalıya patlar fakat çok işine yarayabilir. Eğer ekran kartında S çıkışı varsa bu aletlerden birini ona, diğer aleti de tv scarta aktarıyorsun. Fakat görüntü kaliten düşebilir.

2-) Direk S-> RGB alıyorsun. Monitör yerine tv yi kullanıyorsun. Görüntü kalitesi pek iyi sayılmaz.

Üstteki alet 90 lira civar, alttaki kablo 10 liraya gelse alacağın kaliteye yazık. Bence git BİM gibi alışveriş merkezinden bir tane usb girişli dvdplayer al. Keyfine bak

Bide MediaBox gibi aletler var. 10GB hdd si falan var direk scarta bağlayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. ya işte bilgisayardan kablo uzatmak istemiyorum. zira benim odayla salon arasında kuş uçuşu 10mt falan. e köşeleri dön ıvır zıvır zor iş.

daha çok ben bilgisayardan film/diziyi böyle 15gb lık bir diske aktarayım sonra gidip onu tv e takayım istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...