MuDo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Çekirdek özelliklerinde 4ç 4i olarak görünüyor. Bunun manası 4 çekirdek gerçek 4 çekirdek sanal toplamda 8 mi yoksa i'nin açıklaması toplamda 8 çekirdek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ulan core 2 e5200 aldım diye götüm tavan yaptı benim millet nelerle uraşıyo yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dört gerçek, gerisine sen kılıf uydur ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 I7 mantelitesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 4 thread var, 4 çekirdek üzerinde yani hayır, cevabın 4 i7'lerde 4ç,8t var , her çekirdek iki tane thread üstleniyor, 8 miş gibi görüyor böylece işlemci, ikisinin arasındaki fark da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 I7'lerde hyper tech yokmu yauf ben öle hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hyperthread işte, core başı 2thread. i5 de i7 nin htsiz, daha düşük frekansta çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bi coreda ayni anda iki thread mi calisiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tanım olarak evet öyle olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 i9 Gulftown seneye çikcakmiş sanirim ben ne anladım bu işten i7leri sağlam tutalımda satip gulftown alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yukarıda da belirtildiği gibi core i5 hyper threadinge sahip değil ama turbo boost özelliği core i5 ve i7 8xxlerde i7 9xxlere oranla daha iyi durumda; bir eksisi bir artısı var diyebiliriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar