Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Çok hoş bir satranç sitesi, arayüzü güzel. Her zaman ortalama 2000 online oyuncu var. Rating sistemi var. İstatistiklerinizi görebiliyorsunuz. Bütün oyunlarınızın geçmişini tutuyor, tekrar izleyebiliyorsunuz. İlgilenenler eklesin, nickim ispen. Oynayalım. Pati turnuvası falan bile yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ben de tavsiye ederim, yeni sistemleri baya iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tam bugün banyoda aklıma geldi ben niye satranç oynamıyorum diye böyle site araştırcaktım hatta bakayım ben buna valla sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Oynadığım oyunu kendime gönderemedim? Gönderebilen var mı aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 turnuva yapalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 firewall diyo port diyo delirdim. yapamam da zaten ugrasamam da yazik oldu mis gibi siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 turnuva olursa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yav said: tam bugün banyoda aklıma geldi ben niye satranç oynamıyorum diye böyle site araştırcaktım hatta ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gormustur piyonu, gelmistir aklina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 :o lol hadi turnuva yapalım bu site üzerinden, ben oynadım bi elemanla bi kaç saat baya güzel site olduğuna kanaat getirdim. yeni topic açmak gerek aslında ayarlar falan nası olmalı? 10dk zaman limitiyle oynadım ben de pek süper olmuyor öyle rahat rahat düşünemedim bazı yerlerde zaten çok antrenmanlı değilim senelerdir oynamıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben katılırım turnuva olursa ama netten öyle zaman limitli güzel olmuyor limitsiz yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bence de limitsiz olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abi az önce 2 dk kadar az zamanla oynayan adam birdenbire benden yüksek zamana sahip oldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ee turnuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 girişimci bir pati düzenlesin ben yoğunum açıkçası pek altına girmek istemiyorum düzenleme olayının her ne kadar çok zahmetli bi uğraş gerektirmese de. oynarım ama 15 dakikalık tek oyunluk grup şeklinde yapalım bişeyler. Direkt elemeli(knockout) olunca çok iyi olmuyor bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Vaay birileri görmüş topici sonunda. 15dk ideal sanırım. Ama ben bir süredir girmiyorum yoğunluktan, tekrar başlasam iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kaç kere turnuva konusu açtık bakan olmadı peeeh turnuva varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pati içi turnuvada oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceßa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bir sitede daha bu site üzerinden turnuva düzenlemiştik, çok hoş bir hile ile finalde elime vermişlerdi. çocukla sonra msnde konustum tebrik ettim, zaten arkadaşımdı fln. dedi ki abi hile yaptım ben ya :d fln dedi, dedim nasıl satrancın hilsesimi var ? bana anlattıgına göre oyunun hilesi şöle bir satranç oyunu açıp en zor seviyede oyunu başlatıyoruz, ve rakibin yane benim yaptıgım hareketleri o açtıgımız satranç oyununda oynuyoruz, daha sonra oyunda ki bilgisayar nereye oynarsa bizde turnuvada oraya oynuyoruz :D bölece hep 1.ciyiz dedi. böle bir hile söz konusu oldugundan fazla objektif bir turnuva olacagını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 çok fazla bilinen birşey değil bence yazmasaydın daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceßa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 zaten bu olayı yapan bendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 artık turnuva ihtimalide yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 o dünyanın en çok bilinen numarası be, nasıl bilinen birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 fizban said: o dünyanın en çok bilinen numarası be, nasıl bilinen birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceßa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Cd- said: fizban said: o dünyanın en çok bilinen numarası be, nasıl bilinen birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar