eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu isimde bir film geçen gece rastladım kızın teki arkadaşları tarafından dışlanıyo ekilio sürekli falan sanunda depresif oluo kafayı yiyo insanlardaki sevdiği parçaları almak için milleti öldürüp o parçalardan kendisine birisini yapıo arkadaş olması için parçaları dikio falan sonra o yaptığı şey bunu görmüo die kendi gözünü makasla çıkartıp ona veriyor falan sora böle bitio ama acayip bişeydi valla ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 [Bu mesaj ghaldszar tarafından 07 Temmuz 2004 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ööh bea bu ne biçim film :))[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Televizyonda izlemiştim. Ama çok kötü spoiler yapmışın bea. Kızın topladıını sölemiycektin sürprizdi o.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya filmi izlerken açıklamasında zaten yazıodu o beni kıl ettiler ne bilim bende yazdım düşünemedim açıkçası[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 filmin ismi tam olarak nedir. divx varmıdır indirelim ?[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Filmin ismi yukarıda da belirtildigi gibi May. Daha fazla bilgi istiyorsan yukarıda daha önceki mesajımda vermiş olduğum linke tıklaman yeterli. Aslında oraya ne guzel filmin afişinni koymuştum ama sanıyorum artık IMDB bu tip olayları engelliyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yanına spoiler yazsanız topicin böle benim gibi izlememiş olanlar ilk mesajı okuyup haydaaa diye kalıyor[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :) doğru prd[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 izlememize gerek kalmadı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar