Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

May

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu isimde bir film geçen gece rastladım kızın teki arkadaşları tarafından dışlanıyo ekilio sürekli falan sanunda depresif oluo kafayı yiyo insanlardaki sevdiği parçaları almak için milleti öldürüp o parçalardan kendisine birisini yapıo arkadaş olması için parçaları dikio falan sonra o yaptığı şey bunu görmüo die kendi gözünü makasla çıkartıp ona veriyor falan sora böle bitio ama acayip bişeydi valla ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Televizyonda izlemiştim. Ama çok kötü spoiler yapmışın bea. Kızın topladıını sölemiycektin sürprizdi o.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Mesaj tarihi:
ya filmi izlerken açıklamasında zaten yazıodu o beni kıl ettiler ne bilim bende yazdım düşünemedim açıkçası[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
filmin ismi tam olarak nedir. divx varmıdır indirelim ?[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Mesaj tarihi:
Filmin ismi yukarıda da belirtildigi gibi May.
Daha fazla bilgi istiyorsan yukarıda daha önceki mesajımda vermiş olduğum linke tıklaman yeterli.
Aslında oraya ne guzel filmin afişinni koymuştum ama sanıyorum artık IMDB bu tip olayları engelliyor. :(
  • Yeni Oluştur...