sinera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 DoruK said: doğalgaz ne be klima neyinize yetmiyor merak etme sadece doğalgaz değil enerjinin alayına zam geliyor.
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Gelsin gelsin bol bol zam gelsin ben çok seviniyorum böyle oldukça ^^
kerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çalıştırmayın kombi falan pc kasası ile ısınsın eviniz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Estel_Anorien said: bir kış daha soğukta otururum np. milletin canına tak desin yeter.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 valla memleketten kaçınca ne rahat ettim :), benim burada sıcaklık 32 derece şu anda, elektiriğe dokunmasınlar burada başka bişey istemem(elektirik aylık türk parasıyla 20 milyon geliyor full klima tv vs.. dahil)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Admin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tayland da yazın feci ama. zamlar türk halkına müstehaktır arkadaş, tepemize binen olmayınca rahatsız hissediyoruz.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hiç sevmem bu gevur edebiyatını ama anlatmadan edemeyecem cidden bi 3. dünya ülkesinden öğrenmemiz gereken bişeyler var geçen sene adamların benzini 11 bath iken 16 bath'a cıkınca halk meclise yürüdü 3 gün protesto yaptılar benzin tekrar 11 bath a düştü şu anda 13 bath.. yani 60 kuruş.. biz tepkisiz halkız politikacının korkusu yokki..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Demin samanyoluna baktım zaplarken, adamlar şimdi de sümerolog M.İlmiye Çığ'a takmışlar kafayı, milleti isyana mitinge teşvik ediyor, sanki ülkede bir sorun varmış gibi göstermeye çalışıyor pis dinsiz vıy vıy vıy diye bağırıyorlar haberlerinde. Onu da Türkan Saylan gibi iyice hasta edip, kısa zamanda kurtulmak istiyorlar belli ki.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bi arkadaş da demiş ya pc kaasıyla ısınsın diye cidden fena fikir deil ha :D sobadan fazla elektrik yakıyo ısıtsın şerefsiz.
sinera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Abi halk olarak zammın anlamını tam olarak kavrıyamadık herhalde. Güzel birşey sayıp ses çıkarmıyoruz bol bol olsun diyoruz.Geçen içim cız etti ya. 100 tl lik benzinin 66 tlsi devlete gidiyormuş.Dostum kafadan benim 2 depo benzinimi yiyorlar her hafta.Hadi 1 deposunu helalinden yesinler ona tamam. Ama 2 depo abi. Bir sakin ya ...
cado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ulan iranla anlaşmamışmıydık.ne lan bu maaşa %1 zam doğal gaza son 4 yılda %400 zam.ne lan bu iyice abarttılar
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 mustehak bu millete benzine %100 den fazla vergi oduyor kimse gikini cikarmiyor, elin japonu unyanin obur ucunda turkten az para evriyor yakita, biz petrol yataklarinin dibinde dunyanin en pahalli benzinini kullaniyoruz mustehak tamamen mustahak senelerdir boyle geldi boyle gider, milletin umrumda degil develt tarafindan carpilmasi yahu 4. senendesin sen mezun olmussundur diye verdigi 3-30 yetim ayligimi kesti, zar zor mezun olmadigimi belgeledim para cikti ama alamiyorum SGK ile anlasma yapmis ziraat bankasi, gelen her odemeyi 5 gun isletip odiycekmis para yok diye zaten gecikmis kendi parami devlet zorla elinde tutuyor, harbi biktim bu ulkeden
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Lopeth said: zamımıza koyacaklar yine demek ki teşhis: zam kaçınılmazsa zamımıza koyulmaktan zevk almaya bak
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 DoruK said: niye alt katınız ahır falan mı? Ah nerde olsa zevkli olurdu inekler kuzular küçük möcükler falan. Zam gelmesi güzel oluyor oylarını yıllardır bilinçsizce kullanıp ülkeyi şu noktaya getiren koyuncuklara bakıp gülümsüyorum ve belki soğukta kalmak akıllarını başlarına getirir diye umuyorum (:
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aklı olsa bu zamana kadar başına gelirdi bence. onların yanında biz de yanıyoruz maalesef. pardon donuyoruz.
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 baylar bayanlar cia-feto işbirliğinden emir geldi, yarın bütün hükümeti, meclisi falan değiştiriyoruz yerine yepisyeni, ulusalcı, milliyetçi, öz be öz Atatürkçü bir meclis ve hükümet kuruyoruz. hatta üyelerini de paticik ahalisi ve yılmaz özdil seçicek, öyle dağdaki çobana falan oy verdirmek yok bundan sonra. bunu bi çırpıda yapınca doğalgaz fiyatı %85 oranında düşecekmiş, petrol de aynen öyle, bir daha da sonsuza dek hiç zam gelmeyecekmiş, öyle bi kerameti olacakmış yani.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 akp hükümetinin olası çaşıt partisi hükümetinden daha başarılı olması durumundan daha inandırıcı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sir said: baylar bayanlar cia-feto işbirliğinden emir geldi, yarın bütün hükümeti, meclisi falan değiştiriyoruz yerine yepisyeni, ulusalcı, milliyetçi, öz be öz Atatürkçü bir meclis ve hükümet kuruyoruz. hatta üyelerini de paticik ahalisi ve yılmaz özdil seçicek, öyle dağdaki çobana falan oy verdirmek yok bundan sonra. bunu bi çırpıda yapınca doğalgaz fiyatı %85 oranında düşecekmiş, petrol de aynen öyle, bir daha da sonsuza dek hiç zam gelmeyecekmiş, öyle bi kerameti olacakmış yani. Kaynaklarımızı adam gibi değerlendirecek, kendilerine/yandaşlarına ve ecnebi dostlarına peşkeş çekmeyecek iç ve dış politikada sağlam duracak bir hükümet oluşturulursa, birgün o dediğin de olur be fetocan merak etme sen.
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 o hükümeti kuracak partiyi söyleyin, oy vermezsem namerdim!
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Viktor said: mustehak bu millete benzine %100 den fazla vergi oduyor kimse gikini cikarmiyor, elin japonu unyanin obur ucunda turkten az para evriyor yakita, biz petrol yataklarinin dibinde dunyanin en pahalli benzinini kullaniyoruz mustehak tamamen mustahak senelerdir boyle geldi boyle gider, milletin umrumda degil develt tarafindan carpilmasi yahu 4. senendesin sen mezun olmussundur diye verdigi 3-30 yetim ayligimi kesti, zar zor mezun olmadigimi belgeledim para cikti ama alamiyorum SGK ile anlasma yapmis ziraat bankasi, gelen her odemeyi 5 gun isletip odiycekmis para yok diye zaten gecikmis kendi parami devlet zorla elinde tutuyor, harbi biktim bu ulkeden o mustahak olan millet sensin, benim, biziz üçüncü bir kişi gibi bahsetmemek lazım..
coolnick Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 evet hiç sesimiz çıkmıyor benzine. aferim, herkese sormuşun.zaten dün söylemiştm sana bu konudaki fikrimi, benzine olan zam umrumda değil.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sir said: o hükümeti kuracak partiyi söyleyin, oy vermezsem namerdim! Ortada muhalif güçlü bir parti kuracak vatansever adam mı bıraktınız ki böyle komik laflar ediyorsun. Dalga dalga topladınız işte sesini çıkaracak aydın insanları hocasından yazarına.
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ha ergenekondan tutuklu olanlar bizi güzel yarınlara taşıyacaklardı yani veli küçük, sedat peker, doğu perinçek vesaire..ok. hayır azıcık gerçekçi olsanız, şu anda türkiyede "doğalgaza zam yapmayacak parti" olmadığını görürdünüz. bu millete müstehak demeden önce, milletin alternatifleri, doğalgaza zam yapmayacak kimi seçebilirlerdi de seçmediler bi de ona bakıverin.
Öne çıkan mesajlar