Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 4 stability hit'e deger mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Demek ki yakında giriliyor İrana o yüzden başkenti daha güzvenlikli bi yere taşıyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "Lucky Strike" said: Tahran’dan önceki başkentler İsfahan, Kazvin, Şiraz, Meşhed ve Hamedan’dı. ::o Her yüzyılda bir değişiyor heralde. Gazete uydurmuş onu bence, Isfahan tamam da diğerleri yalan gibi. Şiraz'ın başkent olduğu zaman oranın adı Persepolis'ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 lol nereye taşıyorlarmış? deprem için lokal zemin ölçümleri yapıp seismic code'a uygun yapsınlar bişicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 izmir-antalya olsun diyenler var sdf deniz kenarında başkent mi olur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 medeniyet sudan gelir. başkent deniz ve nehir kenarında olacak bi de yunusla başak olacak yakınlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 her şey sudan gelir bu yüzden başkentler sudan uzak korunaklı yerlerde konumlanır. allaşkına tüm dünyada deniz kenarında olan başkentleri sayar mısınız. konunun yönünü değiştirelim yani evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 roma, kopenhag, oslo, stokholm, lisbon, bombay bi de denize yakın olanlar var washington pekin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tokyo da deniz kenarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o sayılmaz ülkenin tamamı deniz kenarında dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bak işte bırak başkenti adamlar ülkeyi deniz kenarına kurmuş. bence dünyanın en cesur ülkesi şilililerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 biz de değiştirelim. adana olsun mesela. akdenize kıyısı olan bi başkentimiz olur. geri kalan durumları düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "midye dolma" said: roma, kopenhag, oslo, stokholm, lisbon, bombay bi de denize yakın olanlar var washington pekin falan230 küsür ülkede 6 taneymiş kapak resmi koyan arkadaş selam ederim xD ayrıcana, italya incecik ülke zaten danimarka ufacık isveç sulak bi yerin ortasında, gene ufacık norveç'te oslo'nun kuzeyi çok soğuk zaten pek yaşamıyorlar orda portekiz'e bişey bulamadım ama ince diyebiliriz ona da italya gibi hindistan'da sömürge adetten kalma, ingilizler en kolay ulaştıkları yeri yapmışlar başkent işte ahah, var mı başka? daha çok güzel saçmalayabilirim edit: yardım edeyim; ŞİLİ'nin de kesin deniz kenarındadır başkenti ahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yav said: her şey sudan gelir bu yüzden başkentler sudan uzak korunaklı yerlerde konumlanır. allaşkına tüm dünyada deniz kenarında olan başkentleri sayar mısınız. konunun yönünü değiştirelim yani evet sdf "midye dolma" said: roma, kopenhag, oslo, stokholm, lisbon, bombay bi de denize yakın olanlar var washington pekin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tamam işte ben hiç yok demedim zaten ben de biliyorum olduklarını hatta bu yüzden sayın dedim kaç tane bulabilceniz diye üstte muattap olduğum arkadaşın tezini çürütmüş oluyorum 230 küsür ülkede anca 6 tane sayabilen bir pati'nin çıkmasından dolayı edit: üstte dediğimle sayan kişi aynı kişiymiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi ne güzel ya denizkenarı kışın ılık yazın denize filan girilir oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 di mi, miller içersin başkentte ohyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "midye dolma" said: bak işte bırak başkenti adamlar ülkeyi deniz kenarına kurmuş. bence dünyanın en cesur ülkesi şilililerdir şililer diye ülke varmış meheheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 zhezhezhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 niye sinirlendin ki ben ayar vermek için söylemedim senin soruna cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 baskentin yeri onemli sanayinin yeri onemli bir depremde sanayin felc olmiycak filan civ 101 aslinda baskenti karanin ortasina daglik alakasiz bir yere kurucan en guzeli, nufusuda kalabalik olmiycak butun gereksiz devlet binalarini ve devlet erkaninida atacan buraya mis en guzel sehrinide kultur baskenti yap mis birde her baskente mutlaka bir adet sey lazim http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CMelih%20G%C3%B6k%C3%A7ek%20balon%20patlatt%C4%B1%5CA19123657.jpg sundan ankara melihime, melihim ankaraliya yakisiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bence her sene başka bir şehir başkent olsun, herkes yapsın sırayla apartman yöneticiliği gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "midye dolma" said: niye sinirlendin ki ben ayar vermek için söylemedim senin soruna cevap verdim. ben sinirlenmedim yahu gayet keyfî cevaplar yazıyorum. aşkol yani sdfg üstte mülger diye bi eleman var kapak falan koymuş, onu çıkışta sıkıştırcam ama mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar