ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Selam, Aylık akbil çıkartmak istiyorum. Fakat dün almaya gittim akbil doldurma yerine, adam eminönü'nden resimli kart çıkartacaksın dedi. Daha önce çıkartmış olan varmı? Kaç tane resim gerekiyor? Hangi evrakları istiyorlar? Mavi kart'la Aylık Akbil arasında bir fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Seyahat kartı ( resimli kart senin tabirle paso der öğrenciler ) başvuru formunu doldurup okuluna onaylatcan. Üstünde bir adet resim var. Sonra tünele gitcen. Çıkartcan pasonu. Sora akbil demiri taktırcan bulabilirsen. Sora aylık doldurtcan bayiye. öğrenci 55 lira. Her ayın 28 ile peşine gelen ayın 4üne kadar aylık akbil dolumu yapılabiliyor.Bu şekilde geçen aydan kalan kontor sayının yüzde bilmemkaçını bi soraki aya aktarabilirsin. 200 basış hakkı vereyo dolumda. 1 resim de fazladan dursun üzerinde lazım olur asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 öğrenci değilim. yine de gerekiyor sanırım resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mavi kart çıkarmak için 1 vesikalık fotoğraf istiyolar. bide kimlik işte. gidiyosun tünelin oraya 5 tl. ücretini veriyosun kimliğini veriyosun sıran geliyo işte hemen 5 dakika da basıp veriyolar. g) Aylık Mavi Kart Akbil satış noktalarına; - Nüfus cüzdanı aslı, - 1 adet vesikalık renkli fotoğraf ile müracaat edilmelidir. Kart için başvuru ve dağıtım yerleri: Merkez: İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü Karaköy/İSTANBUL (Tünel Yanı) Tel : 0212 245 07 20 (20 Hat) Faks: 0212 292 25 46 Avrupa Bölgesi: Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü Topkapı Şubesi Tel: 0212 632 47 59/456 Faks: 0212 6324759/457 (İETT Topkapı Garajı Yanı-İETT Pazartekke Durağı) Anadolu Bölgesi: Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü Hasanpaşa Şubesi Kadıköy/İSTANBUL (İETT Hasanpaşa Garajı Yanı) Tel: 0216 325 27 36 Faks: 0216 428 79 15 http://www.iett.gov.tr/basvuru/indirimliseyahat.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o kadar da aradım iett.gov.tr'de nasıl görmedim onu ben :P bide Topkapı da varmış. Evimin orası asgfasdas kaça kadar açık acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 5 e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben değilde benim yerime başkası kimlik fotokopimle gitse sorun olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 benim arkadaşımın annesi çıkarttırmıştı kimliğiyle ama bilememekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yapıyolar yapıyolar. banada hep annem çıkartır öyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Taksim otobüs duraklarının yanında çıkartılabiliyor. Bugün çıkarttım. 1 dakika sürmedi 1 tane Vesikalık fotoğraf yetiyor. 1 lira da ücreti var.Akbil takmak isterseniz de 6 liraya akbil alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 mavi kartı isteyen herkes çıkartabiliyor mu? mesela öğrenci değil yaşlı değil ama yine de mavi kart çıkartıp aylık 55 liraya aylık doldurabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hayır benim anladığım kadarıyla indirimli gruba girmiyorsan aylık akbil alman için bu naneye sahip olman gerek. yani bir nevi üzerinde isminin olduğu bir karta aylık akbil koyalım da başkası kullanmasın hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tam aylık akbil 110 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Peki diyelim Paso mu kaybettim, yenisini çıkarttım, herifin biri buldu, kullandı, o kullanan öğrenci modunda mı kullanıyor, ve o adamın kullandığı bana patlar mı ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kayboldugunu falan bildirdiysen sorun olamaz sanırım. Kullananı fark ederse şoför kırar heralde pasoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar