Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playboyun tecavüz ettiği kız konuştu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
'Sosyetik playboy genç bir kıza tecavüz etti' iddiasının ardından mağdur genç kız ilk konuştu.

Posta gazetesinin magazin yazarı Müge Dağıstanlı'nın köşesinde yazdığı 'sosyetik playboy genç bir kıza tecavüz etti' iddiasının ardından mağdur genç kız aynı gazetenin muhabirlerinden Ahmet Cumalı'ya konuştu.

İşte o röportaj:

Kaç yaşındasın ve İstanbul'da nerede oturuyorsun?
23 yaşındayım. Fulya'da oturuyorum.

Yalnız başına mı kalıyorsun?
Hayır, arkadaşlarımla yaşıyorum.

Ne iş yapıyorsun?
Şu anda çalışmıyorum, iş arıyorum.

Sosyetik arkadaşların var mı?
Evet var. Hem de çok.

Sana tecavüz eden kişi ile ne zaman, nasıl tanıştın?
Bir iki haftadır çeşitli kulüplerde karşılaşıyorduk. Ama hiç konuşmamıştık. O iğrenç gece Nişantaşı'ndaki bir kulübe gitmiştim. Yan masada oturuyordu.

Peki o gece her şey nasıl başladı?
Ben arkadaşlarımla eğleniyordum. Nasıl olduğunu anlamadan bir anda onunla konuşmaya başladık. Derken sarhoş oldum. Çok kötüydüm. Daha sonra kulüpten kol kola çıktık. Herkes bizi gördü. Yanımızda korumaları vardı.

Seni otele gitmeye nasıl ikna etti?
Hatırlamıyorum ama belki ciddi bir ilişki yaşarız diye düşündüm.

O da alkollü müydü?
Evet. İkimiz de içmiştik. Ben bir ağlıyor, bir gülüyordum. İçkime bir şey attı mı hiç bilmiyorum.

Hiç şüphelenmedin mi?
Hayır. Otel odasına nasıl çıktığımızı hatırlamıyorum. Bana zorla sahip olmaya çalıştı. Ağzımı eliyle kapattı. Bağırmamam için ensemdem sıkı sıkı tuttu! Kaçmamı engelledi. Sutyenimi ve iç çamaşırımı yırttı. Sabaha doğru otelden perişan bir şekilde ayrıldım.

Sana ilk ne zaman dokundu?
Hatırlamıyorum, kendimde değildim

Niyetini anlayamadın mı?
Niyetini anlayacak halde değildim ki.

Yanında seni kollayan, uyaran biri yok muydu?
Hayır kimse yoktu. Kız arkadaşım ile dışarı çıkmıştık. Ama o sonra eve dönmüştü.

Peki daha sonra susman için para teklif etti mi?
Hayır böyle bir şey olmadı. Zaten ben para için kendimi satmam. O adam babasının parasıyla beni satın alamaz.

Otelden çıkınca ne yaptın?
Hemen ailemin yanına gittim. Ama onların yüzüne bakamadım. Yeniden İstanbul'a döndüm. Onunla da bir daha görüşmedik.

Şikayet etmeyi düşünmüyor musun?
Şimdilik hayır. Çünkü bir ailem var. Onların duymasını istemiyorum. Üzüntüden kahrolur ve ölürler. İğrenç olayı çok yakın bir arkadaşım biliyor. Üzüntüden günlerdir uyuyamıyorum.

Sana destek olacak biri yok mu?
Kime, nasıl söylerim bilmiyorum. Çok utanıyor ve korkuyorum.

Cep telefonu ile o anı görüntülemiş olabilir mi?
Hayır sanmıyorum.

Sana şiddet uyguladı mı?
Yok hayır. Sadece üzerime saldırdı.

Hayatında biri var mı?
Sevgilim yok ama kaybetmekten korktuğum birisi var. Psikolojik yardım almaya başlayacağım. Sürekli ağlıyor ve uyuyamıyorum.

Kaynak

azurehey. olay ve röportaj süper.
Mesaj tarihi:
said:
Kaç yaşındasın ve İstanbul'da nerede oturuyorsun?
23 yaşındayım. Fulya'da oturuyorum.

Yalnız başına mı kalıyorsun?
Hayır, arkadaşlarımla yaşıyorum.

Ne iş yapıyorsun?
Şu anda çalışmıyorum, iş arıyorum.

Sosyetik arkadaşların var mı?
Evet var. Hem de çok.
Mesaj tarihi:
Olay cidden gerçekse çok iğrenç, ne varki sonuçta böyle danazorlar afedersiniz zengin "Tripod" modunda dolaşırken kızların baya bi dikkatli olması şart.

Fakat ben de şuraya fena takıldım.

said:
Seni otele gitmeye nasıl ikna etti?
Hatırlamıyorum ama belki ciddi bir ilişki yaşarız diye düşündüm.

Sarhoşsunuz , kolkola gidiyorsunuz. Eve bırakacağına otel odasına doğru yol almışsınız. Ciddi bir ilişki bu şartlar altında otel odasında nasıl başlayabilir ve bu şartlar altında otel odasında ne yapılır ne beklenir ?

Gece hayatını bilen , çok ünlü çevresi olan 23 yaşında ailesinden ayrı başka evde arkadaşı ile kalan bir insan sanırım bunları kolay idrak edebilir.

Bir amelelik var yani. Sonuç kıza yazık olmuş.
Mesaj tarihi:
huun said:

şarhoş bir şekilde, daha o gece tanıştığı bir erkekle otele gidiyor ve "belki ciddi bir ilişki yaşarız" diye düşünüyor.

bide parasıyla satın alamaz diyo crit resmen
Mesaj tarihi:
Kiz sikayet etse bile hic bir sey olacagini sanmiyorum cunku "olaya mahal verme" diye birsey var yanlis bilmiyorsam ve genellikle de goz onunde bulunduruluyor.

Yani otel odasina kadar gittikten sonra karsi cikmanin cok da alemi yok.

Yine de olay kotu ve utanmadan cekinmeden hakkini aramali insanlarimiz.
Mesaj tarihi:
di said:

Yani otel odasina kadar gittikten sonra karsi cikmanin cok da alemi yok.
Yine de olay kotu ve utanmadan cekinmeden hakkini aramali insanlarimiz.

öyle birşey yok. tecavüz tecavüzdür; ama o noktadan sonra olayın tecavüz olduğunu ispatlayabilmek çok zor. ancak fazla güç kullanarak zorla bir ilişki olduysa, hemen polise başvurup adli tıptan rapor alacaksın vs.

onu fanteziye sokabilirler mi bilmiyorum yalnız. o noktada adli tıp bilgisine ihtiyacımız var.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Sarhoşsunuz , kolkola gidiyorsunuz. Eve bırakacağına otel odasına doğru yol almışsınız. Ciddi bir ilişki bu şartlar altında otel odasında nasıl başlayabilir ve bu şartlar altında otel odasında ne yapılır ne beklenir ?

Bir amelelik var yani. Sonuç kıza yazık olmuş.

Kızın demek istediği "tamam gidelim de sonrasında ara sor artık mücevher mi alırsın ne yaparsın gönlümü hoş tut". Suçun niteliği gene değişmez bir zorlama var ise ancak o da kolay anlaşılır boğuşma izlerini adli tıp kaçırmaz
Mesaj tarihi:
Kız odaya isteyerek dahi gitse eğer zor kullanarak tecavüz var ise her türlü adam suçludur. Kızın alkollü veya namuslu namussuz biri olması kimseye zorla tecavüz hakkı vermez.
Mesaj tarihi:
KAçınız bugüne kadar tecavüz etti? Ben etmedim ve etmemde bir kız alkollü diye. Beraber olmak ayrı tecavüz ayrı.
Biraz akıllı olun illa komiklik yapıcam diye insanı duygularınızı yoketmeyin.
Mesaj tarihi:
Cassiline said:

Gayet doğal bence, burada kim olsaydı çocuğun yerinde tecavüz ederdi eminim ki.

Kız suçlu.

Kızı hapse atsınlar.Ya bende aynısını dicektim.Siz sarhoşsunuz kız sarhoş otel odasındasınız.Kız tarafından kendinize karşı bi hoşlanma , ciddi veya değil bi ilişki düşünme durumu var.Kız da güzelse o otel odasında bişey olmadan çıkmazdık

Tecavüz değil kastım.O kız odaya girdiyse bişeyler yaşanıcak duruma getirilebilir.
Mesaj tarihi:
Kız istemedikçe , isterse önünde striptiz yapsın zorla birlikte olmaya çalışmak tecavüz ve suçtur. Hakatten bunun bahanesi olmaz , ha kızım sende göre göre ateşe atlamışsın vs. diyebilirsin ama bu kızı suçlu yapmaz.

Oradaki tripod tecavüzcü suçludur gene.

not: mesajım genel bu arada , kimseye cevap değil.
  • Yeni Oluştur...