Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl İyi Bir Animatör Olabilirim

Miguel_Felandez

Öne çıkan mesajlar

görsel tasarım konusunda bir okula gitmek isterseniz o kesinlikle bilgi olmalı. Diğerlerinin ne halde olduğunu gayet iyi biliyorum. İsterseniz kendiniz gezerek, araştırarak çok net görebilirsiniz. Bilgi Vcd mükemmel değil ama akranlarına göre iyi durumda.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

özel üniversitelerle kişisel olarak işim olmaz. ama yetenek sınavının sadece burs isteyenler için anlamlı olduğunu da belirtmek lazım. tam burs almak zor zanaat. ayrıca tam burs kazansan bile elinden almak için ellerinden geleni ardlarına komuyolar. çok yüksek oluyo beklentileri. yarım burs biraz daha kolay olmakla beraber belli bi miktar portfolio sahibi olmanız son derece yararlı olacaktır.

bu arada sınavlara girmeden önce bu işten bi miktar anlayan birisinden temel bikaç nokta hakkında fikir alırsanız komik hatalar yapmazsınız sınav sırasında. (hazırlanmadan girmeye niyetlenenlerden bahsediyorum tabii.)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Kusra bakamatın ama 1. Ben Sözel öğrencisyim buralar Güzel Sanatlar Mezunu Adaylar Girmiyormu? 2. Harbiden de zormuş 3. Siz beni anlamadınız ben Bilgisarda En Kolay Nasıl Animatör Olurum... Ama genede bunlarla beni aydınlattığınız için çok teşşekür ederim :P[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları
Sosyal ağlarda paylaş

peki arkadaşlar bu sayılanlar dışında bildiğiniz başka üniversiteler var mı vcd bölümleri olan? bilgi, bilkent, sabancı, yeditepe ve yıldız'ı biliyorum ben şu anda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...