fab Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 görsel tasarım konusunda bir okula gitmek isterseniz o kesinlikle bilgi olmalı. Diğerlerinin ne halde olduğunu gayet iyi biliyorum. İsterseniz kendiniz gezerek, araştırarak çok net görebilirsiniz. Bilgi Vcd mükemmel değil ama akranlarına göre iyi durumda.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 peki bilgi ye girmek isteyen portfolio su olmayan ve özele parası yetmediğinden burs kazanmak zorunda olanlar ne yapmalı ?[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sınava girip güzel bi şekilde cizmeli. zaten özellerin sınavlarına giripte iyi cizen adam zor bulunuyor genelde. oda sana ras gelmez heralde.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 özel üniversitelerle kişisel olarak işim olmaz. ama yetenek sınavının sadece burs isteyenler için anlamlı olduğunu da belirtmek lazım. tam burs almak zor zanaat. ayrıca tam burs kazansan bile elinden almak için ellerinden geleni ardlarına komuyolar. çok yüksek oluyo beklentileri. yarım burs biraz daha kolay olmakla beraber belli bi miktar portfolio sahibi olmanız son derece yararlı olacaktır. bu arada sınavlara girmeden önce bu işten bi miktar anlayan birisinden temel bikaç nokta hakkında fikir alırsanız komik hatalar yapmazsınız sınav sırasında. (hazırlanmadan girmeye niyetlenenlerden bahsediyorum tabii.)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Kusra bakamatın ama 1. Ben Sözel öğrencisyim buralar Güzel Sanatlar Mezunu Adaylar Girmiyormu? 2. Harbiden de zormuş 3. Siz beni anlamadınız ben Bilgisarda En Kolay Nasıl Animatör Olurum... Ama genede bunlarla beni aydınlattığınız için çok teşşekür ederim :P[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bilgi son zamanda iyileşti. eskidenki para için ne olsa olur tavırları yok artık pek. yalnız ben hala yıldız diyorum, rulz diyorum.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 peki arkadaşlar bu sayılanlar dışında bildiğiniz başka üniversiteler var mı vcd bölümleri olan? bilgi, bilkent, sabancı, yeditepe ve yıldız'ı biliyorum ben şu anda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar Nasıl İyi Bir Animatör Olabilirim × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar