Luxor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Arkadaşlar cruiser seçimi hakkındaki soruma gayet iyi cevap aldım, bir de işin savaşmak dışı yönünden sorum olacak. mesela elimizin altında bir retriever var, mining yaparak nasıl para yapabiliriz? mining görevi mi yapmalı? herhangi bir madeni (yada spesifik kar getiren bir maden varsa onu) kazarak, sonra onu satmalı mı? yoksa kazdığımız madeni birine refine ettirip öyle mi satmalı? yada bir yandan kazıp, diğer yandan üretmek mi daha karlıdır? ha birde retrieverdan sonra procurer a mı geçmek mantıklı yoksa biraz daha bekleyip hulk mı almak daha iyi?
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 retriever ile kazı madencilik için başlangıçta iyidir. Benim madenci Retriever dan sonra direkt hulk a geçiş yaptı. Ama mining görevleri pek de kazançlı görevler değiller ancak standing kazanmak için lai dai de felan yapılabilir. kernite 0,5 amarr sistemlerde çıkan çok değerli bir madendir eğer kazabiliyorsan ondan iyi para kazanabilirsin.Bunun haricinde veldspar madeni de talep fazlalığından dolayı iyi gelir getiriyordu.Ancak son dönemde domination patch e kadar herkes ana üs bölgesinde kazıp üretim yaptığından dolayı piyasa fiyatları düştü haliyle domination patch de ortalıkta kan gövdeyi götürüp fiyatlar yükselene kadar benim tavsiyem kazıp kenara koyman. Üretim olayı ise T2 üretim yapmadıktan sonra pek de bir anlamı kalmıyor. T1 de kar marjı çok düşük. Bir de bu iş de BPO nun ML ve PL seviyesi ve kişinin üretim skilleri bayağı etkili oluyor.
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 teşekkürler. bu arada amarr ın hangi sistemlerinde bulabilirim kernite? yada hangi maden hangi sistemde çıkar gibisinden bir web sitesi var mıdır?
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Luxor said: teşekkürler. bu arada amarr ın hangi sistemlerinde bulabilirim kernite? yada hangi maden hangi sistemde çıkar gibisinden bir web sitesi var mıdır? Al bakalim sana maden haritasi. Mining Map
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 iki link te süper, çok teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar