Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 DiadanLocke said: Aldarion ben yaziyi savunmuyorum zaten komedi ahuah, ayrica bana ne olm kim ne yerse yesin ama Turkiyede zor bulunan bir et degil mi domuz? Ben mi yanlis biliyorum. Benim de arkadaslarim var ooo baba getir baconlari falan diyen. Kimseye yemeyin demiyorum yani, ben yemiyorum, yemezseniz bisey kaybetmezsiniz onu soyluyorum. Yemeyenler salak degil yani. Yemeyen bişey kaybetmez ne demek ya? Yemek işi zevk işidir, renkler zevkler tartışılmaz. Bende balık eti sevmiyorum, balık yemedende yaşanıyo. yemezsen ölürsün diye bişi yok. balık yemezseniz bişey kaybetmezsiniz onu söylüyorum. yemeyenler salak değil yani.. aynısı her çeşit ete ve yemeğe uyarlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aradaki fark domuzun Kur'an da haram kilinmis olmasi. Ben inandigim icin yemiyorum. Eger inanmiyorsan yersin tabii ki. O yemeyenler salak degil lafim da burada her dine inanan kisiyle dalga gecme istegi olanlaraydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben yedim iğrenç lan yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 wienerwurst yiyin çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_gH28Z5vN4OU/Srus9SmB2rI/AAAAAAAABjc/0ocTU3u8GXs/s400/1217548611279.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bende weisswürst çüyüm :D Bunun kadar lezzetli bi sosis yok dünyada. Yanında patates kızartması olcak ohaaa düşünürken ağzımın suyu aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bacon dunyanin en guzel seylerinden birisi adamin da beyin olumu gerceklesmis, organlarini bagislamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben yiyorum birşey olmuyor, siz de yiyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ayrıca ayetlerle ilgili bir sorum olacak. Yediğimiz bütün büyükbaş ve küçükbaşların haram olmaması için İslami şartlara göre mi kesilmesi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aldarion bitirdin şu an beni(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya şu forumda bigün beni şaşırtın arkadaş.cidden burda bi tane düzgün tartışma görmedim daha. bide genelde millet biliyor böle topiclerde olay çıktığını açıp kayboluyor (bu topic sahibi kaybolmamış atlamasın hemen) ama beni en çok üzen ikiyüzlülerin sayısı.önce milletin diniyle dalga geç her hakareti et, sonra git adam domuz yemeyin bla bla dediğinde atlayıp "sen nası böle dersin benim seçimim bla bla".sadece sizin inançlarınız mı saygı görmeyi hakediyor arkadaşım delikanlı gibi çıkıp evet deyin bilelim ne halt olduğunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İnanmadığım dine ne saygısı göstereceğim Oturan Boğa (sadece islam için değil her din için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sir said: bacon tastes gooooood pork chops taste goooood (tu) http://www.youtube.com/watch?v=u8UE4P8kB-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Werewolf said: Ramazanda millete zorla domuz eti yediren Enver Hoca (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Osuran_boğa said: ya şu forumda bigün beni şaşırtın arkadaş.cidden burda bi tane düzgün tartışma görmedim daha. bide genelde millet biliyor böle topiclerde olay çıktığını açıp kayboluyor (bu topic sahibi kaybolmamış atlamasın hemen) ama beni en çok üzen ikiyüzlülerin sayısı.önce milletin diniyle dalga geç her hakareti et, sonra git adam domuz yemeyin bla bla dediğinde atlayıp "sen nası böle dersin benim seçimim bla bla".sadece sizin inançlarınız mı saygı görmeyi hakediyor arkadaşım delikanlı gibi çıkıp evet deyin bilelim ne halt olduğunuzu.Bu adam inancini aciklamiyor. Arkadaslar bakin bu bir uyari, domuz yemeyin dese haditamam ki Alakasi yok hastaligin domuz yemekle. Uzerine gelmis en sinir oldugum sey olan dini dilimsel temellere oturtma isine kalkisiyor, tek dogru laf yok ama dedigi. Ustune escinsellere hakaret ediyor, hayvandan gecen hastalik diyor. Bu adama saygi duyulacak forum istiyorsan git abicim buradan, elbet vardir oyle forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Loxias said: İnanmadığım dine ne saygısı göstereceğim Oturan Boğa (sadece islam için değil her din için) yaw nie anlamamak için ısrar ediyosunuz ki.inanmadığın dine niye saygı gösteresin zaten.inanan insanlara saygı göstereceksin ki sen bişey sölediğinde onlar da seni adam yerine koysun.sadece seçme hakkı size mi tanınıyor.adam müslüman-yahudi diye hakaret etmek nedir? birisi sana çıkıp "way gavur" dese hemen atlarsın inancıma saygı gösterilmiyor diye.heralde forumda 20 defa yazmışımdır biraz empati lütfen. edit : Penthesilea hangi yetkiyle kovuyosun beni bilmiyorum ama yazdıklarımın içinde o yazıyı yazan adamı destekleyen bişe bulduysan helal olsun ne diim.ben sonradan konunun döndüğü yön için yazdım.bide nie bu kadar sinirlisin.başka insanların düşüncelerine saygı gösterin denilince neden bukadar sinirleniyosunuz.aptalca yazılar yazanlarla dalga geçiyosunuz kimse bişi demiyo zaten ama "ben müslümanım" diyen adamla dalga geçerseniz kendi inançlarınız için de kimseden saygı beklemeye hakkınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 iyi de sen atlayip neden gene hederoero hdoeroer saygiiiaaa diye konuyu bozuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 inancı troll olanlarada saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Artık gavura da gavur diyemicez asfac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi gavur musliman olmayan demek değilmi? e gavurum ben mesela. başka bir anlamı varmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ama ateist olmaz o kafir. gavur hristiyan yada musevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 mesela izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi bundan sora bence din1, din2, din3 diye başlık açalım. nasılsa aynı şeye bağlıyor hadiseler sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şamanist falan? onlarda gavurmu? budistler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 arkadaşım olay söyleniş tarzında kelimede değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar