SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 baget Konserde attığı bagetlerden birisi. Satacağımdan değil de satmaya kalksam satılır mı ve satılırsa ne kadar eder merak ettim. Pazar alanına mı açsam müziğe mi açsam karar veremedim. Satmadığım içinde pazar alanına değil de buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 henüz satıp satmamaya karar veremediğine göre bu başlık sadece BAKIN BENDE LARSIN BAGETİ VAR! demeye yaramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Şimdi satsan çok ederi olacağını sanmam. 50 sene sonra filan iyi para eder ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 30 lira vereyim kargo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 50 lira veririm. kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ebay falan kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 25 lira veririm kargo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://www.fidelinka.info/images/stories/proizvodi/hleb/jasko-baget.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 konserde attığı bagetten kastın, larsın bizzat istanbul konserinde çaldığı baget mi yoksa zuhalde satılan lars imzalı alüminyum bagetler mi? larsın attıklarıyla bulursun meraklısını da, diğer türlü hiç kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 konserde attıgı bagetlerden birisi yazmıs daha ilk cumle ilk kelimeler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konserde attığı bagetlerden ama çalınmamış. Yani kenarda çalınmak üzere duran veya konser sonunda atılmak için getirilenlerden. Ayrıca proggorp said: henüz satıp satmamaya karar veremediğine göre bu başlık sadece BAKIN BENDE LARSIN BAGETİ VAR! demeye yaramış. (td) Satıp satmamaya karar veremedim değil, satmayı düşünmüyorum zaten ama ne kadar ettiğini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar