HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adamın diğer entrylerine ulaşamadım. ama adam iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adam iyiymiş harbiden. yardı yazıları :D başka yazısı var mı ya koyun da okuyalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 çok fazla entrysi yok zaten. birkaç tane daha enteresan var. ilk entrylerde çok enteresan geliyor ilk okuyunca da sonra alışıyo tabii insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahhsahdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Adam çok iyi de fazla ana avrat buralar için gibi geldi bana. Ondan ötürü ekşisözlüğe girip hayvan aradan "kelevelelis" adlı yazarı aratarak yazılara ulaşıyorsunuz, ben de linkleri temizliyorum maalesef. Ama adam çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 of çok, çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tamam sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 biraz tekrar ediyor kendini ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yanlız türk müziğindeki küçük x ler başlığı efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 roket mesaj kutunu boşaltt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 gece oldu zaten herkes uyumuştur rahatsın roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pm attm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 #16248190 numerolu entrarisinin her cumlesinde illa ki bir argo tamlama var ama sırıtmıyor gercekten; absurdluk ile sacmalamak arasındaki cizgiyi asmıyor hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Farinal said: yanlız türk müziğindeki küçük x ler başlığı efsane olmuş pm atsana o başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 valla şimdi senin için ekşiye girip bu adamın şeylerini arayıp ordan bulup atabilirdim ama uğraşmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 "bob ross izlerken uyanan ben de yaparım lan hissi" AABİ AAAAAABİ!!! midem kavruluyor bu nedir cem yılmaz haletmiş onalr nasıl "hakaret tamlamaları"dır hayır yrrağa ülenin yrrk kadar aklı oyktur ama buna gülmemek için alman asıllı tibet rahibi olmak lazım AAABİ! AAAAAAAABİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 skecem gece gece kafayı kırdım zıbarıp yatayım yarın toplantı neyin var işim gücüm var hasta herifler insan bir konuyla bu kadar ayakta kalaiblir mi ya "insan geyikle yaşar" bitti bineal zaten benim için.. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi bu adam da değil, konuyla da alakası yok ama yine kahkaha attım ben sözlükte ya http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=seks+ve+tabuyu+bir+c%C3%BCmlede+kullanan+az+siki%C5%9Fmi%C5%9F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=3562435 bunun da hiç mi hiç alakası yok ama 5dk güldüğümü hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 doli said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=3562435 bunun da hiç mi hiç alakası yok ama 5dk güldüğümü hatırlıyorum. SDIOFGKJDHIJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bi an düşündümde yataktasın, yorganın altına giriyosun, kafada fener var madenci hesabı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 doli said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=3562435 bunun da hiç mi hiç alakası yok ama 5dk güldüğümü hatırlıyorum. AHUAUHAUHAUHAUAHUAH AĞĞĞBİİİİİİİİ AHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Griswold said: Adam çok iyi de fazla ana avrat buralar için gibi geldi bana. Ondan ötürü ekşisözlüğe girip hayvan aradan "kelevelelis" adlı yazarı aratarak yazılara ulaşıyorsunuz, ben de linkleri temizliyorum maalesef. Ama adam çok iyi gerçekten. azıcık okiyim dedim. bütün entrileri wot adamın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya allah kahretsin adamın aptal buskets başlığını okurken ofiste "PIHK"ladım. öff ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar