USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Amac:Karsıdakı lavugu patlatmak(Turk kısılere veya lıderlere degıl amaclara hızmet eder) Pozısyon:ALPARENA Durum:Korsan Plan: Patch gelene veya yeterlı cogunluk saglanana kadar ALPA da kalmak sonra 0,0 da bır allıancenın altına corp olarak gırmek. Gemı tıpı:Corpun standart gemısı BC(DRAKE-HARBI-MYRMI-HURRI)Corp vallet yeterlı paraya ulasdıgında bu gemıler corp tarafından sıgortalı olarak verılcekdır Ventrılo mevcutdur ve zorunludur :) Kurucu:USTURA-MBF-SCSX-THECUR3 (Kısa ve öz yazdım ınanın scalardakı olaylardan oturu yenı kalkdıgım grıpden tekrar yataklara dusdum)
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Korsan olarak oynamaktan zevk alan veya pvp konusunda kendini geliştirmek isteyen bütün arkadaşlara tavsiye ederim Başarılar
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Hadi abi destek beklıyoruz ömrumuzun sonuna kadar ALPARENA da korsan durmucaz sıcrama yapıcaz alt ust ne karakter varsa sokun corpa :)
Aven Vox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bu ne ya.. japon fantazi oyunlarindaki turk bebelerin klanlarina verdigi isimler gibi..HSKTR zaten şaka gibiydi , şimdi bu. allah akıl fikir vere.. :)
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Araya girmiş gibi olmayayım ama bunun içinde konu açmak istemedim :D. 3 sorum var müsadenizle. * Türk oyuncu durumu nedir? * Günlük 4 saat ayırarak, diğer oyunculara yetişmem ne kadar sürer? (sürekli pc başındayım ama, tüm günümüde oyuna ayırmak istemem. Yinede gir-çık gibi bir durum varsa eğer, bu yönden ufak bir avantajım var. Yani 4 saat benim oyun sürem, fakat günün hemen hemen her saati oyuna girerk, ufak şeyleri halledip çıkabilirim.) * Oyuna genişleme paketimi gelecek? tarihi nedir? Yukardaki 2 soru olumlu ise, bu 3 üncü sorunun cevabına göre başlamayı düşünüyorumda. Eğer yakın bir tarihte ise bekleyip onunla başlayayım? teşekkürler şimdiden :D
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bu oyunda experience kasma olmadigi icin digerlerine yetisme ihtimalin yok ama oyle bi ihtiyacinda yok ztn sonucta 3 ay icinde cogu kisi ile ayni gemilere binebiliyor hale geliyosun.
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 BlindArcher said: Araya girmiş gibi olmayayım ama bunun içinde konu açmak istemedim :D. 3 sorum var müsadenizle. * Türk oyuncu durumu nedir? * Günlük 4 saat ayırarak, diğer oyunculara yetişmem ne kadar sürer? (sürekli pc başındayım ama, tüm günümüde oyuna ayırmak istemem. Yinede gir-çık gibi bir durum varsa eğer, bu yönden ufak bir avantajım var. Yani 4 saat benim oyun sürem, fakat günün hemen hemen her saati oyuna girerk, ufak şeyleri halledip çıkabilirim.) * Oyuna genişleme paketimi gelecek? tarihi nedir? Yukardaki 2 soru olumlu ise, bu 3 üncü sorunun cevabına göre başlamayı düşünüyorumda. Eğer yakın bir tarihte ise bekleyip onunla başlayayım? teşekkürler şimdiden :D 1-Turk oyuncu mevcudıyetı 100 kısı kadar bunun 20 kısı kadarı bızım corpda. 2-Bu oyunda yetısme dıye bırsey yok 3 ay ıcınde ne yapmak ıstıyosan yapıyosun... 3-Aralık dıyolar yenı patch gelıyo ama oyuna baslama ıle alakası yok ne kadar erken baslarsan o kadar ıyı.
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Anladım... 3 ay uzun bir süreymiş, fakat değecekse hiç problem değil. Client ile ilgili bir sorum daha var, izninizle. * Siteden oyunu indirmeye çalıştığımda 2.1gb lık 2 parça şeklinde indirmeye çalışıyor ve pc yi kapattığımda indirdiği dosyayı siliyor. * Torrent dosyası ile indirmeye çalışıtığda hızı 30k-70k arası değişiyor. * ÇEVRİMDIŞI yüklemeyi seçtiğim zamanda, 2.1 lık tek dosya indirmeye çalışıyor. Oyunun boyutu 4.6gb görünyüor? Ne yapmam gerekiyor? downladı istediğim zaman durdurup devam ettirmek istiyorum ve sadece 3 üncü seçenek istediğimi veriyor. Fakat oda oyunun yarısından azını indirmeye çalışıyor. Gerisini kurduktan sonra patch şeklinde indirmeye çalışacaksa, biraz işkence olur sanki?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 steamde oyunun 21 günlük trial versiyonu var. ordan çekip kur. oyna bi müddet sararsa istediğin zaman normal üyeliğe geçebilirsin. ayrıca satın aldığında trial sürenin üstüne ekleniyor 30 günlük oyun süren.
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Evet steamdan indirmeyi tamamen unutmuşum (daha gece kontrol etmiştim halbuki, steam da halen varmı diye :P) teşekkürler tekrar. (steamda 2.9gb indiriyor. Not düşeyim dedim.)
Leila Kanz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Hosgeldin blindarcher! (Heathter ben war dan :p)
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Merhaba, hoşbulduk. Henüz gelemedik :P, steamdan oyunu indiriyordum, fakat oyuna davet ile başlayınca, davet gönderen kişiye ücretsiz oyun süresi kazandırıyormuşuz. Bir arkadaş, özelden yardımcı oluyordu. Steamdan ineni silip, yeniden siteden indirip, arkadaşın yollayacağı davet ile başlamayı düşünüyorum. Gerçi öncesinde, sitedeki noob sorularının cevaplarını okuyarak, epey bi zaman kaybedecem :P. Neyse, bu sefer acele edipte, kasıntı bir öğrenme sürecine girmeme gerek yok sanırım. Ufak ufak öğrenerek başlarım. Oyunda görüşmek üzere, iyi eğlenceler.
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sindire sindire ogren, bilmedigin seyleride sor insanlara, hic cekinme, 5 sene sonra bile hala ogrenecek birseyler var oyunda(oldukca fazla hemde). Baslarda zorlanabilirsin ama sabredersen meyvesini veren bir oyun.
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bakalım, şimdilik öğrenmem gereken şey az olduğundan pek zorlandığım söylenemez. 2 hafta takılıp öğrenip, ileride eğleneceğmi düşünürsem, sabır işi problem olmaz. Nede olsa, casual olarak kasabiliyoruz :P.
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu oyunun avantajı zamanın oldukça oynaman ve oynamadığın zamanlarda da skill kasabilmen. diğer oyunlar gibi skill kasmak için bir fiil başında olman gerekmiyor. MERKEZ kanalında akşam 7-8 arası bir fiil sana cevap verebilecek tam 50 kişi bulabilirsin ama listeyi boşa bekleme görünmez liste oluyor server ayarları gereğince ama herhalikarda en az 10 kişi oluyor o kanalda görünmeselerde :))
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konu topıc baslıgının amacından kaymaya basladı abıler plzz konu bellı :)
Liduni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Amac:Karsıdakı lavugu patlatmak(Turk kısılere veya lıderlere degıl amaclara hızmet eder) Pozısyon:C-J6MT Durum:Alliance Üyesi Corp Plan: Tamamlandı - Nullsec (0.0) Alliance Üyesiyiz Gemı tıpı:Corpun standart gemısı BC(DRAKE-HARBI-MYRMI-HURRI)Corp vallet yeterlı paraya ulasdıgında bu gemıler corp tarafından sıgortalı olarak verılcekdır Ventrılo mevcutdur ve zorunludur smiling smiley Kurucu:USTURA-MBF-SCSX-THECUR3 TurkF olarak yeni alliance a girdik, çok temiz scalding pass, insmother regionundayız, her taraf hedef dolu, her türlü pazar sektörü, gemi imkanı, 2 constelitation rat plex mine için, atlasın göbeğinde takılıyoruz. Çok temiz bir PVP topluluğuyuz. Her türlü PVP/Miner/Manufacturer/Trader arkadaş buraya gelip temiz temiz eğlenebilir. Hedef bol, patlayan bol, asteroid bol, PLEX bol. Atlas ve başka 1-2 Alliance ile maviyiz, çevremizde güzel dostluklar var. Kendimize ait vent kanalımız var. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa Liduni yada Ustura Kemal 'e oyun içinden ulaşsınlar. Şu andaki Merkezimiz = C-J6MT sistemi. Not:Başlangıçta yol uzak gelebilir, özellikle caldari ve gallante bölgelerinde olan arkadaşlar için. Ancak bizde oralardan getirdik malzemelerimizi. Yani iş tamamen "inat ve istek" üzerine. Burda kalıcı olmak amacımız. Alliance'ımız olan Retribution. şu anda oldukça gelişir durumda. Gelecek ne gösterir bilinmez ama, biz elimizden geldiğince eğlenmeye ve zevk almaya çalışıyoruz. Saygılarımla Liduni Turk Fleet Diplomatı
Liduni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 BlindArcher said: Merhaba, hoşbulduk. Henüz gelemedik :P, steamdan oyunu indiriyordum, fakat oyuna davet ile başlayınca, davet gönderen kişiye ücretsiz oyun süresi kazandırıyormuşuz. Bir arkadaş, özelden yardımcı oluyordu. Steamdan ineni silip, yeniden siteden indirip, arkadaşın yollayacağı davet ile başlamayı düşünüyorum. Gerçi öncesinde, sitedeki noob sorularının cevaplarını okuyarak, epey bi zaman kaybedecem :P. Neyse, bu sefer acele edipte, kasıntı bir öğrenme sürecine girmeme gerek yok sanırım. Ufak ufak öğrenerek başlarım. Oyunda görüşmek üzere, iyi eğlenceler. Eve çok komplike bir oyun, birçok kişininde bu forumda dediği gibi. Tutorial yapmadan oynama bir kere. Birçok sorunun cevabını bu forumdan yada direk oyunun içinden genel türk kanallarından sorarak öğrenebilirsin. Ancak şunu unutma, sen sorunu sorduğunda kimse cevap vermeyebilir. Çünkü bu oyun "başında durman gereken" bir oyun değil. Bu sebeple sabırlı olmalı ve istediğin cevapları alana kadar araştırmalısın. En kısa zamanda oyun bilgini maksimuma çıkartmak için incelemeler yapmalı ve öğrenmeye açık olmalısın. Küsüp gitmek bu oyunda sana birşey kazandırmaz ve kimseyede birşey kaybettirmez. Bir örnek vereyim; Oyun başında beş parasız başlarsın ve eski bir oyuncunun sana göndereceği 1 milyon ISK (oyunun para birimi) hayatidir. Ancak bazı oyuncular az bulup "bu ne abi ya 1 milyon nedir ki yaaa" gibi garip ve irite edici yorumlar yapıyor. Halbuki bu oyun (yabancıları bilmem ama türkler arasında) saygı,sevgi ve yüksek kültür düzeyine sahip oyuncular arasında oynanıyor. Bu sebeple kaliteli oyuncularla oynadığını unutmadan kalitesi yüksek şekilde davranmalısın. Yoksa kimse sana yardım etmek istemez. Bu oyunda tecrübe herşeydir. Senden bilgili adamın doğru olduğu muhtemel sözlerini dinlemezsen, patlarsın. Bu oyunda patlamak (yada ölmek) diğer oyunlara benzemez. Burda patladığında birşeyler kaybediyorsun ve bu yeni olan oyuncular için oldukça zarar verici olabiliyor. Bu sebeple altın kural "Seni yönlendirenlerin lafını (onların koyunu olmadan) dinlemek" :) İyi eğlenceler, eve hayatında başarılar.
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 az kaldı gelecem ben de şu vizeleri bir geçireyim curse'umu alıp gelecem.
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 TURK FLEET GUNCELLEME Selamlar Arkadaslar Yogun calısmalar toplantılar tartısmalar derken ATLAS ın yanında yer alan yenı kurulmus bır allıanceye gırdık. Member sayımızda hızla artmaya devam edıyo.Sunu belırtmelıyımkı TURK FLEETın kapısı herkeze acıkdır tanıdık tanımadık fark etmez.Oyun ıcın recruıt kanalımız TURK FLEET adındadır herkes gırıp gereklı bılgıyı alabılır Dun aksam allıance de yapılan toplantı sonucu base degısıklıgıne gıttık buda cok ıyı oldu ılk once yenı base lınkını vereyım. TURK FLEET BASE Daha oncekı yerımız RED VE XXDEATHXX tın cok atagını yıyodu ve en on safdakı bır ıstasyondu ve rat mıne alanımıza cok uzak dusuyodu su anki yerımız bana gore harıka zaten aklımızda 2 pos atıp JumpBrıdge kurma olayı var yeterlı maddı ımkanı saglarsak cok kısa surede halledıcem bu olayıda(Daha oncekı pos polıtıkamız kesınlıkle pos atmama yonundeydı malum fuel olayları cok gerıyo herkezı ama yapcak bırsey yok artık) Sunuda dıp not olarak gecıcem allıance lıderın baglantıları ATLAS ıle cok muthıs kafasına gore ben sunu yaparım dıyo ve yapıyo kımle konusuyo ne yapıyo anlamıs degılız(Atlasın kafa adamlarından bırını altımıdır nedır adam:)) KALIN SAGLICAKLA YAZMAYA DEVAM EDICEM TURK FLEET RISING
Liduni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 TURK FLEET olarak, şu anda nullsecte, özellikle bize şu andaki tecrübe ve mâli durumumuza göre 1-2 beden büyük yerde olmanın tecrübesini ve zevklerini yaşadıktan sonra, durumumuzu daha zorlayıcı bir hale getirmemek adına, şu anda bağlı bulunduğumuz alliance olan Retribution adlı alliance'dan çıkarak, yine bildiğimiz topraklara, Pure Blind pipe ve çevresine dönme kararı almış bulunmaktayız. Genel olarak korsanlığa geri dönüş yaptık. Alınan karar doğrultusunda gelecekte her ne olursa olsun, her nereye gidersek gidelim, bu bölge bizim ana üssümüz olarak kalacaktır. Amaçlarımız, konunun başında da açıklandığı gibi aynıdır. Aksi bir ihtiyaç/aciliyet olmadığı sürece de aynı kalacaktır. Yönetimde bulunan CEO'muz Ustura Kemal'in kendi kararı ile CEO'luğu bırakmasının ardından, yerine gelen Mbf, aynı sistemi devam ettirerek, geliştirme amacındadır. TURK FLEET bünyesine katılmak isteyen, saygı ve sevgi çerçevesinde davranacak, benmerkezci olmayan, takım ruhunu yüceltecek, corporation'un ve (yapılan organizasyona göre) arkadaşının/larının çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutabilecek, sabırlı, azimli ve metanetli her oyuncuyu bekliyoruz. Saygılarımla
Öne çıkan mesajlar