Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uskodan WarHammere APAR...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Knight Online dan bahsediyor Usko diyerek. Neyse geyik bir yana
sen KO'dan sonra war hammer filan oynayamazsan kimler önerdiyse unut gitsin. Iki oyun arasında dağlar kadar fark var ve KO da aldığın PvP tadını war hammer da alman imkansız. Ko da ego tatmin edip millete atar yaparsın da War hammer da öyle bir char. ile bütün servara gider yapmak gibi olaylar yok sen başlamadan vazgeç.
Mesaj tarihi:
fuzulee said:

APAR said:

[b]
Usko ne ya? Dum tis gibi bisey mi? usko umtis usko umtis. :)
benimle iligili du$uncelerin de budur heralde:P

kırmayın adamın hevesini, biz anamızın karnında warhammer'la mı dogduk :)
Mesaj tarihi:
yok hocam, seninki van daym filmlerinde cikan efektlere benziyor, uk-yoooooo huaaaa.... gibi. rica ederim.

heves kirdiysam ayrıca özür dilerim, sadece geyik amacli yazdim.
Mesaj tarihi:
başladım kısa boylu elinde kalkan olan bi yaratık seçtim:D
iyide gidiordu....
cd key alalım dedim ve aldım..
ama ben nasıl olduysa amerikan servarında oynuyormuşum...
anlamadım gitti...
şimdi eurupa sitesinden tekrar accont açtım ve keyi oraya kaydettirdim...
1 gün daha bekleyeceğim inmesi için ;(
Mesaj tarihi:
www.warhammeronline.com indirdiğim sitenin ismide ...
eurupada oynamam gerekmiş lanet olasıca nasıl bir iş anlamadım...12 gb oyunu şimdi nasıl indirecem kara kara düşünüyorum... bunun bi çaresi yokmu arkadaş :((
Mesaj tarihi:
yahu çok fazla zorlandım:D hala amaleler gibi guidden türk arıyorum ben karaz da oynuyorum...
çiçek böcek topluyorum anca :) 18 oldum nerede nası lwl kasacam bilmiyorum allah rızası için biri eklesin beni ...
[email protected] mailim ... çok sevinirim
Mesaj tarihi:
karaz sunucuların ön ismi, azgal mı norn mu? hangi taraftasın? scenario veya open rvr ile rank alabilmen lazım, bu ikisinin arasında public quest de yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
norn'da galiba arkadas da, destruction(kötüler)'de isen o'ya bas cikan ekrandan search kısmına bas, cikan siyah ekrandan guild kısmına "precision" yazıp arat, cikan herhangi birisine mesaj atarsan turkce konusacaktir :)

order'daysan bilemem, yasasin kotuluk.
Mesaj tarihi:
APAR said:

eyv
ufo gören masum köylüler gibi olmak istemiorum açıkcası :D
knightonlinede sağlam bi asasin oynayan birisi burda hangi charı açıp oynamalı??? içerisinde 1 tanesi ön plandadır...
servarin kingleri ne oynuyor misal???
nam yapan charların cinsleri nedir?

tipe bak ya.. sırf saçmalık, "ufo gören masum köylüler?" "servarın kingleri" " nama yapan charların cinsleri".. NEON ışıklarıyla malım yazsaydın bide.
Mesaj tarihi:
Lastguard said:

APAR said:

eyv
ufo gören masum köylüler gibi olmak istemiorum açıkcası :D
knightonlinede sağlam bi asasin oynayan birisi burda hangi charı açıp oynamalı??? içerisinde 1 tanesi ön plandadır...
servarin kingleri ne oynuyor misal???
nam yapan charların cinsleri nedir?

tipe bak ya.. sırf saçmalık, "ufo gören masum köylüler?" "servarın kingleri" " nama yapan charların cinsleri".. NEON ışıklarıyla malım yazsaydın bide.

uuahsuhduashduhasudhausduashduahuahuahahahahahahhahahahahahahahhh :):):):):):):):):):) :D:D:D:D:D
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
fuzulee said:

- gizlenip arkadan sokulup kendini öldürtmek için witch hunter/witch elf
- gizlenmeyip direkt önden kendini öldürtmek icin marauder
- gizlenmeyip önden herkesi öldürmek icin choppa/slayer

buraya cok guldum :D allah seni paticikten eksik etmesin fuzulee
Mesaj tarihi:
yanındaki healer, tank ve bright wizardları gormemis olabilir misin? hayır aniden ekrana cok adam girince oyun gec yukluyor onları da o bağlamda.

@vaako51 :D eyvallah.
  • Yeni Oluştur...