Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaj JK - VFL Wolfsburg 03.11.09 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

diyecek hicbisi yok. Allahtan 1 puan aldik hasbel kader

Yonetime bolca kufrettim o guzel oldu. Bugune kdr kufursuz istifa diyorduk bu sefer kufur girdi isin icine baska turlusunden anlamio adam

Bu yonetime elelstirileri ve hatta kufurleri tasvip etmeyenlere de kufredebilirim

Turk futbol tarihinin acik ara en kotu ba
Sosyal ağlarda paylaş

delgado holosko iyileşsin nobre veya bobodan biri gönderilip yerine sağlam bi forvet alınsın beşiktaşın gs ve fb den aşağı kalır yanı olmaz. şuanda yetersiziz açık şekilde, forvetteki top tutamama yüzünden orta saha ve defansa aşırı yük binemkte, geçer bu günlerde 1-2 AKILLI transfere bakar , zaten en korkutucu yanıda bu transferi yapıcak olan demirören yine....
Sosyal ağlarda paylaş

Şuursuzca oynuyoruz.
Kaleye en az şut atan takımdık, atsak kaleciyi bile terletmeyecek şutlar.
Bobo, Nobre sıfır oğlu sıfır, ikisini de hiç bu kadar ruhsuz görmedim.
Adam geçemiyoruz, pas yapamıyoruz.

Şu takımda Sivok Ferrari olmasa cidden her maç en az 2 farklı yeniliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

ek olarak, ben yeni açıktaydım ancak sağda solda yazılanlardan alıntı yapıyorum:

said:
Televizyon "Yildirim Demiroren Yeter" tezahuratinda Demirorenin ayaga kalkip o....c.... diye bagirmasini gosterdimi? Bi kac kisi zor tuttu Demiroreni

said:
Ben numariladaydim cok net gordum Demiroren kalkip kapaliya dogru o....cocuklari diye bagirdi bi kac kere. yanindakiler zor yatistirdi herifi

Bu arada numarlidanda cok net goruldu, butun stad demiroren istifa tezahurati yapildi, bir tek kapalinin tam ortasi haric.

numaralarıda bir anda gerginlik çıkmıştı maçta sonra da küfürler başlamıştı zaten, demek ki bundanmış
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldırım tüm stada dinamit döşemiş,küfürün geldiği tribünü patlatıcakmış bi dahaki maça :D Adamın başarısız bir yönetici olduğu çok açık ama bence asıl hatalı olan Denizli.Ben bu adamın futbol bilgisi olduğundan şüpheliydim,dün gece o şüphe de kalmadı..Neler görmedik ki ondan : Sol açık Bobolar,Sağ açık Nobreler,DMC Ekremler...Ama dünkü yaptığı hamle,aklı beyni yerinde olanlar için çok sarsıcı bir deneyim oldu.Sağ açık bir Uğur İnceman..Kerem Tunçeri'yi koy oraya daha iyi yani bizim göremediğimiz neyi görebiliyor bu Denizli denen adam? 2 maçta bir bi tarafını inciten,belki de gelmiş geçmiş en çok sakatlanan kaleci müsvettesi Rüştü the Rençber'e de sevgiler..Bu arada Gsliyim 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

ferrari ve sivok gibi ikili kolay kolay bulamayız bu açıdan da bakmak lazım. yarın bu takımı komple çöpe atıp yeniden kuruyor olsak savunmamız hazır.

öte yandan delgado ne dönmesi. hakikaten kör ölür badem gözlü olur ha. o dönse o da çıldırtacak

yakındır ferrari ve sivokun ısyan edip bırakın gideyim yada oynamaması. ben böyle bişey bekliyorum artık forvetler kendine gelmezse defansıda kaybetcez
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

ek olarak, ben yeni açıktaydım ancak sağda solda yazılanlardan alıntı yapıyorum:
said:
Televizyon "Yildirim Demiroren Yeter" tezahuratinda Demirorenin ayaga kalkip o....c.... diye bagirmasini gosterdimi? Bi kac kisi zor tuttu Demiroreni

said:
Ben numariladaydim cok net gordum Demiroren kalkip kapaliya dogru o....cocuklari diye bagirdi bi kac kere. yanindakiler zor yatistirdi herifi
Bu arada numarlidanda cok net goruldu, butun stad demiroren istifa tezahurati yapildi, bir tek kapalinin tam ortasi haric.

numaralarıda bir anda gerginlik çıkmıştı maçta sonra da küfürler başlamıştı zaten, demek ki bundanmış

Zor tutmuşlar ergen irisini, hulk gibi dağıtacakmış az kalsın.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/6986/9176986.jpg
Şu takımda Toraman, biraz Sivok ve sola alınan genç İsmail dışında işe yarar adam yok, ama Bjk'lılar geçen seneki şanslı şampiyonluk yüzünden bunu göremediler bugüne kadar.
Hakan'ı genç yetenek falan diye övenlere, adamın 28 yaşına geldiğini hatırlatırım. Artık aşağıladığınız Rüştü ise 20-21 yaşında Engin'i kenara itip A takım ve Milli takım kalesini devralmıştı, son 3-4 yıla kadar da başarıları, dünya çapında ünü ortadadır. 37 yaşına gelmiş adama fazla yüklenmemek gerek bu saatten sonra, şu ortamdaki takımda bence aklı varsa sezon sonuna kadar sakatım desin veya devrede bir jübile ile perdeyi kapatsın artık.
Bir de bence Toraman'ı Gs'ye verin, yedek falan kalacağına hiç olmassa Servet ile yıllar sonra olmaları gereken eküri oluşsun ve milli takım kurtulsun.
Şu kadro ve bu saçmasapan yüklü kontratlar, borçlar, banane paramı isterim yoksa gitmem diyen bir başkanla gelecek birkaç sene başkan gitse bile karanlık gözüküyor. Keşke yıllar önce bir yazda 35-40 tane milletin artığı içi geçmiş topçuyu aldığı sezon dur bakalım deseydi camianın büyükleri, iş işten geçti biraz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gerçekten demirörenin seçileceğini sanmıyorum bu sefer.
Onuru varsa aday olmaz
Oy kullananların aklı varsa onu seçmez artık. Batarsa da kulup borçtan batsın anasını satayım.

Eskiden ellerim ayaklarım buz keserek izlerdim avrupa maçlarını, bir heyecan bir gaz. Gol atınca apartmanı sallardık. Dün gece 0 heyecan, çekirdek çitleyerek maç izledik.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar kötü yönetirse yönetsin orda yapılan ayıp yd'ye.Maç sonu olur bağırın sonuna kadar ama maç bitmeden böyle şeyler olmuyor, yakışmıyor bjk'ya.Nerde sonuna kadar takımını destekleyen, gol yesek bile hala bağıran bjk taraftarı?Geçen senede yd vardı şampiyonlukta.Yani çarşı beşiktaşada karşı anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Ben gerçekten demirörenin seçileceğini sanmıyorum bu sefer.
Onuru varsa aday olmaz
Oy kullananların aklı varsa onu seçmez artık. Batarsa da kulup borçtan batsın anasını satayım.

Eskiden ellerim ayaklarım buz keserek izlerdim avrupa maçlarını, bir heyecan bir gaz. Gol atınca apartmanı sallardık. Dün gece 0 heyecan, çekirdek çitleyerek maç izledik.

13bin üyenin oy verme hakkı varmış. geçen seçimin 2-3 katı bu. yani ya demirören çok iyi çalıştı ya da aksu. bi taraf açık ara kazanacak

ne yazık ki kazanan kim olursa olsun hile hurdayla kazanacak

yine de demirören gitsin de gerisini sonra düşünürüz. şu aşamada can çekişiyoruz. murat aksu kulübü batırır belki ama en azından 3-5 sene daha çok can çekişiriz sonrasında kurtaracak birileri çıkar bi ümit
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...