Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaj JK - VFL Wolfsburg 03.11.09 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Takım gayet iyi geçen haftalara göre, ortamız zayıf çok, o kadar. Birde maçtan önce muhtemelen ne gelirse vuralım, kaleci yer demişler ki hakkı çıkarttı Hakan sağolsun.

abi yapma, rüştü de çok temiz yerdi onu. hakan çok şanssız bir kaleci yani. 8-0 ve 4-1 den sonra adı çıktı adamın
Sosyal ağlarda paylaş

BJK zaten souncu olacak, manu-cska maçı nasıl biterse bitsin, bu bir.

İkincisi, wolfsburg gayet sıradan bi takım. Beşiktaşlı futbolcular, futbolu bilmiyor, yanlış yerde şut çekip, yanlış yere pas aıyorlar. Şut teknikleri de çok zayıf. Ertuğrul Sağlam varken düzgün şut çeken futbolcularında şutları çok kötü (sadece bu maç değil bu, swezon başlından beri böyle)

Demirören'in M. Denizli'yi de alıp gitmesi lazım. Etmediğim küfür kalmadı lan! Yeter aq!
Sosyal ağlarda paylaş

Mülteci said:

Bu taraftarmı en iyi taraftar ? Ya bırakın guldurmeyın beni. Ikı dakıka kartal gol gol demekle olmuyor taraftarlık.Kıclarını yırttıklarınla kalırlar boyle.Ikı dakkalık taraftar hepsı.

çık git be burdan. sanki 100 maçtır kazanıyoruz da bir maç yenilince çıldırdı taraftarlar.

her threade bir kamil zorunluluğu mu getirildi anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

Mülteci said:

Bu taraftarmı en iyi taraftar ? Ya bırakın guldurmeyın beni. Ikı dakıka kartal gol gol demekle olmuyor taraftarlık.Kıclarını yırttıklarınla kalırlar boyle.Ikı dakkalık taraftar hepsı.

çık git be burdan. sanki 100 maçtır kazanıyoruz da bir maç yenilince çıldırdı taraftarlar.

her threade bir kamil zorunluluğu mu getirildi anlamadım ki.

senmı karar vereceksın buna ? Sen kımsın be ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...