Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yani gördün sıçtın mavisini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ben topoloji sınavından çıksam 1 hafta dha temizlk çamaşır bulaşık işine girmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 SABİT Bİ ŞEKİLDE ÇALIŞAMIYORUM OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 benden baska cift anadal yapan yok mu yahu? bu aciyi icinizde hissedin bi derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 fizikokimya sevmiyorum seni cik hayatimdan =( vizeden geldim sanirim geciyorum dersten butun sinif aglasiyordu bisi yapamadik diye ama bellide olmaz got cok cunku. uyumak istiyorum soyle bi 15+saat ama copeve donmus ev onu farkettim bide malzeme bilimi calismam lazim pft nasil bi lowlifetir bu ya yoruldum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bugün başladı. yarın 2 adet var merhaba acı ve hüzün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yarın vize. Nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 özledim öğrenciliği valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bizim vizeler 5inde başlıyor RAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 persembe quizim varmis automata AARGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Marl0_on said: Lyvanna_Dolores said: 5 kredilik dersi atlattım AA alcam süperim !sildin yani çizgiyi sildim. ayrıyeten bütün sınıfın çizimlerinide gördüm bikaç kişi hariç bokuma benziyodu.son dakika tırtlama ödevime rağmen en birinci ben oldum olley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yarın tüm okulun tüm bölümün hatta tüm türkiyenin korkulu rüyasının sınavı var daha başlamadım. sıçtın mavisi beni bekler gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yarın genel mikrobiyoloji sınavım var, dersine 1 sefer girdim, hoca 72 slaytlık bi sunum vermiş uzun uzun anlatıyor bissürü latince şeyler var. sınavın nasıl olacağı konusunda kimsenin bilgisi yok. aranızda daha önceden genel mikrobiyoloji sınavına girmiş olan var mı, belki bi fikriniz vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 haftaya başlıyor, sıçacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Yarın vizeler başlar, haydi pismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ya haftaya bizim 2. vizeler başlıyor. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "roket adam" said: yarın genel mikrobiyoloji sınavım var, dersine 1 sefer girdim, hoca 72 slaytlık bi sunum vermiş uzun uzun anlatıyor bissürü latince şeyler var. sınavın nasıl olacağı konusunda kimsenin bilgisi yok. aranızda daha önceden genel mikrobiyoloji sınavına girmiş olan var mı, belki bi fikriniz vardır. bnm az buçuk fikrim vardı da geçmiş snrm,geçmş olsn artık seninde fikrin var en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 çok acı bir biçimde öğrendim neler çıkabileceğini, teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 İlkini atlattık, şimdi yarına kadar 400 sayfalık bir kitap okuyup ödev hazırlamam lazım. Hmmm. WoW oynayayım ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bilgisayar programlama ve makine mühendisliğine girişe koydum pazartesi muhtemel AA matematik dün bana koydu teknik resmi hallettim bugün, AA ya da BA alırım yarın fizik ve türk dili var türk dilini hallederim, fizik çalışıyorum, öptm by ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 5 saat sonra kimya ertesi gün yine aynı saatte fizik var. ayrıca fizk vizesinin başladığı saatte fifa10 turnuvası da başlıyor okulda. şansıma edeyim, çok pis yargıyı vercektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yarın çevre kimyası 1 ve toksikoloji var. haydin başlayalım çalışmaya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Fiziği dövdüm geldim, 5de türk dili var onun da ağzını kırıcam, tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar