Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ok hukuktan kaldın diğerlerini geçersin çalışma. dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yok kalmıyorum aslında ondan sadf hatta en garantisi diyebilirim.İktisatçı soruların nerden çıkabilceğini söylerken bu direk soruları söylemekte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Oha lan. Adam sınavlara girmeden hepsini geçti. HELAL AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 saol aga ama beden dersinden kalıcam asdf bi de matematikten bi de işletmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 diploma sinavida bende 5 ayim kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bugün kobra terbiyeciliğinden quiz vardı bizim. 45 dakikada basit numaralar yapmayı öğretmen gerekiyo. beceremedim galiba soktu eheh. girdi yahut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 3 hafta sonra diye beklerken bugün hocanın biri aa duymadınız mı tatil matil var diye haftaya başlıyor dedi bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu bizim üniversitelerin çağı yakalama olayına kafam girsin. humanities ne lan? hrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hocam duruuun vurmayın, karnımda sizin çocuğunuzu taşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 8 gün sonra benim. Fransızca. Lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bizim 2 hafta okul yokmuş oh ne güzel de en önemli 3 vizemiz bu 2 haftanın ilk üç gününe denk geliyor meh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Böjeek said: ögrenci evinden bir kare ile bu duruma eşlik etmek istiyorum http://2.bp.blogspot.com/_Te-8AZrIqSg/SR9xSOB0zuI/AAAAAAAAABw/vj67reI8_Tw/s320/vize.jpg öff ne leş bi mutfak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ne bok bi haftadır evdeki herkes sapıttı en son biri kırmızı fular bağlamış beyaz baksırınız yok mu freddy mercury klibi çekecez dedi. yarın 8 kredilik ödev teslim edecem allah sonumu hayır etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Dartanian said: Yok dünden beri çalışıyorum ayrıca 1.sınıfım ayrıca her ders toplam 3-4 hafta falan işlendi o kadar çok tatil oldu ki.Vize zaten 7.8.haftalar 1.5 hafta daha ders işlencek Örnek vermek gerekirse perşembe günü olan ingilizce 2ders işleyebildik tatiller pilav günleri okul açılışları hede hödö Bilgisayar dersini 3 hafta işledik matematikte aynı şekilde. Bi adam gibi muhasebe ve iktisat işledik.Onunda iktisatçı soruların çıkıcağı yerleri söylüyo.Böyle bi okuldayım. Ne kadar ezik bir okul orası öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 çalışın çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 vizeye girsem 0 alcam, hiç girmesem bişey değişiyo mu? hiç gidesim yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 girmek daha faydalı oluyor. denendi her iki şekilde de 48 kez falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 vizeye finale girmeyince -1 veriyorlar. yani en azından bana veriyorlar size verirler mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 5 kredilik dersi atlattım AA alcam süperim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 2de htr sınavım var tam olarak 8 dakika çalıştımm bakalım nolucak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Lyvanna_Dolores said: 5 kredilik dersi atlattım AA alcam süperim !sildin yani çizgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 çok süper atlattım haftayı. oh. gz me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dün gece sabahladım ders çalıştım bu sabahki sınav için, sabah duş aldım bişiler yemeden evden çıktım, kampüse, sınava hangi sınıfta gireceğimi ararken farkettim ki sınavlar önümüzdeki haftaymış.. bu da böyle bir anım..true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tuvalette sokulmus bi sofben duruyor, yerler pas tuttu onun yuzunden adeta, bombok mutfagin hali de, yerlerde camur birikti adeta, daha yikanan coraplar odada yerlerde yayilmis bi vaziyette ve tam 11 adet vize beni bekliyor. tesekkurler zorunlu secmeli dersler, tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dun gece 7 gibi falan uyudum 10da uyandim ve topology sinavindan simdi ciktim kendimi eve zor attim. mutfak cop dolmus durumda, bulasik birikti, camasir yikamam lazim cok useniyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar