Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 evde sosis varmış da şimdi tava yıkamaya üşendim, mikrodalgaya atsam olur mu bu meret, denemiş olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 benim bildiğim mikrodalga pişirmek için değil ısıtmak için, bence sen tavayı yıkamaya başla lan yapıcağın da süngerle şöyle bi fıtıfıtı yapmak.. allah balenaı vermesin üşengeç herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 peynir falan pişirmişler ben yokken çok inatçı lekeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 olur ya. ben tost ekmeği üzerine kaşar üzerinede 2 parça zucuh koyuyorum. mis gibide pişiyor. erimiş kaşarla açık ekmeksel. ımmm yapayımda yiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 eğer o sosisi mikrodalgada pişirirsen sonuçlarına katlanırsın < eğer bu şehri boşaltmazsanız milyonlarca insan ölücek adamcığı > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 uzerine iki cizik at boyunca, ver dalgaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 en kötü çiğ yersin olmuyosa da, aç kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 PAT KÜT diye ses çıktı, korkuyorum tavaya bakayım ben nbeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çok kısa sürede pişiyor. olur gayet hep yaptığım birşey de çizikler at üstüne. fakat pek lezzetli olmuyor lastik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sosislerin cogu lastik gibi zaten np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dalganin mikrosu olmaz. git yika tavayi hafif sivi yag koy döndür tavada. pis tembel seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tost makinesi varsa evde onda güzel pişiyo. 2-3 çizik at üstüne bide. oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 fly olda uc emi aciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben bikere pişirdim tadı saman gibi oldu, şekli şemali bozuldu yaşlı insan derisi gibi oldu dışı buruş buruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Saeros said: fıtıfıtı ay ben senin efektini yerim yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gey elırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kerim said: Saeros said: fıtıfıtı ay ben senin efektini yerim yerim aa fenasi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://skepacabra.files.wordpress.com/2009/08/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 herşey için birebir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cizmezsen patlıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bi tasa suyu doldur, içine at sosisleri kaynat sonra afiyetle ye. ben tava pis olursa öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 mikrodalgada pişiriyor evet. bi kere hayvan gibi çizmen lazım yoksa patlayabilir. uygun watt ayarını veremicem ama önce mikroda biraz ısıtıp çözüp sonra grill'e dönsen pişirsen daha hoş olur. kesinlikle başında dur. geçen benim mikrodalgada yapıyodum, sosis programı seçtim, start'a basmamla yaklaşık 1.5 saniyede sosisler 2.5 kat büyüklüğe erişti. neden öyle bilmiyorum nasıl bir radyasyon nasıl bir ışıma yayıyosa hayvan mikrodalgam. başında durmasam atom bombası etkisi yaratabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cizmessen buyuyo daha cok oluyo cizme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 geçen fırında tavuk bacaa yaptıydım. sonra soğudu tabi canım çekti tekrardan ımm mantarlı falan. mikrodalgaya koyiym dedim. kemik patladı.abartmıyorum resmen kemik patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar