Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Evet. Yataktan kalktigima pismanim, simdi yatarsam dersi kaciririm, yatmazsam derste uyuyakalirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Kisisel garbic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 uyu sıcacık yataktan çıkma uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ayağa kalk ! uyumak için önümüzde sonsuzluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Dostum KALK ve o DERSE git, uyumak sana hiç bir şey kazandırmaz!!! Bunu bil !!11!!Bir!1BiL!! Derse gitmek ise 1 devamsızlık hakkı kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 okul parası - kahvaltı karşılaştırması yap ona göre karar ver. özel okulsa git lan okula dünya kadar para veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yok unideyim derse gitme zorunlulugu yok :P of daha 2 saatim var neyse biraz xbox oynayayim sonra derse giderim projelerden birini yaptim zaten (sacma sapan oldu ama oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Kendini kandirma kalk giyin. hatta ..ktirgit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gece 2'de yatıp sabah 6da kalktım 2.5 saat yol çekip 9da okula vardım ama dersin aslında 1de oldugunu hatırladım şimdi kütüphanedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ok derse gidiyorum baybay kutuphaneye selam soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu ara uyku konusunda üstüme tanımam. otururken uyuya kalabilen bir yapım var. kafamı koycak yer arıyorum eve geldimmi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kaçırdım dersi. pişman mıyım? yoc. uyudum mis gibi. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 uyursan ÖLÜRSÜN!!!!!!!!!!!11!!1!!1111 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar