Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sevgili Paticik kullanicilari ve Pati Pet bagimlilari, Alan icerisinde zaman zaman farkli sehirlerden veteriner tavsiyeleri arayan ve gittigi veteriner konusunda cesitli sikayetlerde bulunup bilgi alisverisinde bulunan pek cok konu yer almakta. Bu konulardan bazilari basarili bir bicimde konuyu acan kisilerin isteklerine cevap verse bile bazilari amacina ulasamadan alan icerisinde kaybolup gidiyor. Befounder'in sunmus oldugu mantikli fikre gore alan icerisinde yer alacak "Veterinerler" adli konu basligi altinda Paticik kullanicilarinin gitmis oldugu veterinerlerle ilgili hersey tartisilabilecegi gibi veteriner arayan kullanicilara ise onerilerde bulunulabilir. Herhangi bir veteriner ile ilgili oneride bulunmak ve bu veteriner ile ilgili bilgileri aktarirken asagida yer alan bilgileri yazarak "Veteriner Kunyesi" olusturursaniz dogru veterineri arayan kisilere daha kolay bir bicimde yardimci olabilirsiniz: -Veterinerin adi -Veterinerin bulundugu sehir ve adres bilgisi -Veterinerin acik oldugu saat dilimleri (Or: 9:30-17:00 veya 24 saat) -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz gorusleriniz -Veterinerin ucretlendirmesi -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler Herkesin ilgisine tesekkurler, Saygilarimla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 -Veterinerin adı Ümran Biçen (Şenkal) -Veterinerin bulunduğu şehir ve adres bilgisi Kükürtlü mah. Belde cad. Çiftlik sok. Ladin apt. girişi No:4 Osmangazi / BURSA -Veterinerin açik olduğu saat dilimleri Pazar hariç tüm günle 10:00 - 18:00 -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz görüşleriniz Ablam olur kendisi(Paticikten herkese indirim sağlarız adımı verin yeter :P) -Veterinerin ücretlendirmesi Bursa veteriner hekimler odası asgari fiyat tarifesi üzerinden yapılmaktadır -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler Tüm operasyonlar (kısırlaştırma´kırık operasyonları yumuşak doku operasyonları vs.) Aşılama Mama satışı Aksesuar satışı Şampuan, vitamin, mineral, kedi kumu, tarak, oyuncak, ev kıyafet vs. Ev Pansiyonu Yavru köpek tuvalet eğitimi Online destek Acil destek Danışmanlık Kedi köpek satışında profesyonel danışmanlık -Web Sitesi www.petlinevet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 İnternet sayfası www.petlinevet.com eklemeyi unutmuşum. Editleyip düzeltilirse mükemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 -Veterinerin adi :Barış -Veterinerin bulundugu sehir ve adres bilgisi :ağrı merkez -Veterinerin acik oldugu saat dilimleri :24 saat -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz gorusleriniz :Valla kendisini 31 yıldır tanıyorum,daha sakat bir durumuna rastlamadım. -Veterinerin ucretlendirmesi :ilaç masrafı hariç ücret alınmaz,zaten kamuda çalışıyorum -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler:danısmanlık,aşılama,tedavi(cerrahi müdahale için ameliyathane donanımım yok o yüzden ;dahılıye,deri hastalıkları,parazıtık hastalıklar,doğum konularında yardımcı olabılırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 @ miyaw33 paticik yoluyla da danışabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Her şekilde danışabilirsiniz.Yardımcı olabilirsem mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 -Veterinerin adi : Sahil Veteriner Kliniği -Veterinerin bulundugu sehir ve adres bilgisi : Şaşkınbakkal , Boyner arkası -Veterinerin acik oldugu saat dilimleri : 24 Saat -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz gorusleriniz : Ben çok memnunum , çok ilgililer ve iyiler -Veterinerin ucretlendirmesi : Normal sanırsam -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler : Bilgi dahilimdeki hemen hemen herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Veterinerin adi: Pet Nature Veteriner Kliniği Veterinerin bulundugu sehir ve adres bilgisi :Rasimpaşa mah Halitağa cad. Elmalıçeşme.No:10/A Kadıköy - İstanbul. Telefon: (0216) 330 97 40 -Veterinerin acik oldugu saat dilimleri: bunu tam bilmiyorum,öğrenip yazarım. -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz gorusleriniz : köpeğimi aldığımdan beri düzenli olarak buraya gidiyorum,gerçekten çok memnunum,hem çok ilgili hem de fiyat konusunda yardımcılar. tüm aşılarını burda tamamladım köpeğimin,kontrol için,mamasını almak için falan hep burayı tercih ediyorum.son derece memnunum. çok rahat tavsiye edebilirim. -Veterinerin ucretlendirmesi:ücretler gayet normal,onun yanında devamlı bir indirim de yapıyor. -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler :bir veteriner kliniğinde sağlanan hizmetlerin çoğu var.çok spesifik birşey varsa, telefonunu yazdım zaten gitmeden arayıp sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 silcem bunu bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iros_aport Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 merhaba ben irem 6 haftalık bir köpeye sahibim fakat insanlardan çok çekiniyor onu bir fabrikadan aldım bana alışması için neyapmalıyım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 -Veterinerin adi :Vet Hospital -Veterinerin bulundugu sehir ve adres bilgisi :Ankara Güvenlik caddesi -Veterinerin acik oldugu saat dilimleri :24 saat -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz gorusleriniz :ben dahil bir çok kişi şikayetçi -Veterinerin ucretlendirmesi :Normal -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler:danısmanlık,aşılama,tedavi(cerrahi müdahale için ameliyathane dahılıye,deri hastalıkları,parazıtık hastalıklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 -Veteriner Adı : Atlantis Veteriner Kliniği ( Birhan Başak ) -Veterinerin bulundugu sehir ve adres bilgisi : İzmir- Hatay hakimevleri 100 Sokak Tel: 0232 244 87 26 -Veterinerin acik oldugu saat dilimleri : 24 saat -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz gorusleriniz : Çok iyi ve ilgilidir kendisi. 5 yıldır kedimi aldıgımdan beri gidiyorum duzenli olarak oldukca memnunum tavsiye ederim -Veterinerin ucretlendirmesi : Standart veteriner ücretleri -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler : çok spesifik şeyler hariç tüm olanaklar ve hizmetler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bi kac hafta içinde ankaraya taşınıyorum. ankarada tavsiye edebileceginiz veteriner varmı acaba? ayrancı taraflarında olursa çok iyi olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bella said: Veterinerin adi: Pet Nature Veteriner Kliniği Veterinerin bulundugu sehir ve adres bilgisi :Rasimpaşa mah Halitağa cad. Elmalıçeşme.No:10/A Kadıköy - İstanbul. Telefon: (0216) 330 97 40 -Veterinerin acik oldugu saat dilimleri: bunu tam bilmiyorum,öğrenip yazarım. -Veteriner hakkinda olumlu/olumsuz gorusleriniz : köpeğimi aldığımdan beri düzenli olarak buraya gidiyorum,gerçekten çok memnunum,hem çok ilgili hem de fiyat konusunda yardımcılar. tüm aşılarını burda tamamladım köpeğimin,kontrol için,mamasını almak için falan hep burayı tercih ediyorum.son derece memnunum. çok rahat tavsiye edebilirim. -Veterinerin ucretlendirmesi:ücretler gayet normal,onun yanında devamlı bir indirim de yapıyor. -Veterinerde bulunabilecek olanak ve hizmetler :bir veteriner kliniğinde sağlanan hizmetlerin çoğu var.çok spesifik birşey varsa, telefonunu yazdım zaten gitmeden arayıp sorabilirsiniz. Bu bana çok yakın,direk gidip görüşeyim bizim şahın bidahaki aşısında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. gerçekten çok iyi bir veteriner, bu işi ticari olarak görmeyenlerden. yani hep yardımı dokunmuştur bana. eminim memnun kalacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bugün gittik, gerçekten çok sıcak kanlı karşıladı bizi, oldukça beğendim küçük biyer olmasına rağmen inanılmaz kalabalık vardı zaten. Burdan teşekkürü borç bilirim Bella isimli arkadaşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Beşiktaş'ta var mı bildiğiniz güvenilir veteriner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://turkey.myletsadopt.com/?p=515 şöyle bişi okudum gece gece.elim ayagım titredi sinirden buraya götüren eden vs varsa dikkat etsin. başıma böyle birşey gelse allah inse kurtaramaz. bunu kedime yapanı öyle bir döverim ki belki cinayete kadar yolu var o an ki sinir ile.cam çerçevede indirirdim herhalde veterinerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 anesteziyi verip abanıcan bu emelin üstüne üff canım sıkıldı okuyunca edit : ya bende hayvan sahibiyim vet seçiminde dikkat edilmesi gereken bikaç ufak unsur var , şu yukardaki linkteki saçmalığı okuduktan sonra açıklama gereği duydum şimdi iyi vet dediğin hayvana sakin yaklaşır, hayvanı da mümkün olduğunca sakin tutmaya çalışır zaten tiksiniyor , sevmiyormuş vs gibi bi triplere girerse oradan koşarak kaçın , kaş yapıcam diye göz çıkartabilir muhtemelen, vet dediğin sadece vur aşıyı yap traşı kap parayı olayı değil , ama son birkaç yıldır türkiyede pet sayısındaki patlamayla saçma sapan vet ler de türedi buna dikkat etmek lazım özellikle pet olayında hayvan sevmeyen insandan vet olmaz , vet dediğin kedi köpek kuş vs ne olursa olsun onun piskolojisinden falan da anlamalı onu sakinleştirip hatta tedaviye başlamadan önce onla arkadaş olmalıdır çok vet gezdim 2 örnek vereyim kısaca sokak kedisi almıştık eve birgün geldi deli gibi öksürüyor kusuyor falan- bronşit gibi bişi olmuş, evin hemen dibinde bi vet vardı ona götüreyim dedim adam baktı kediye antibiyotik iğğne yapcaz dedi aldı iğneyi daha vurmasıyla elinin parçalanması bir oldu , 2 kişi atladı kedinin üstüne battaniye falan attılar iğneyi yaptılar dedim ne kadar 10-20 bişi dedi hatırlamıyorum sonra nasıl götürceksin bu kediyi dedi bana herif pişmiş pişmiş , hala battaniyenin altında kedi dedim sal pencereden o yolu biliyor gelir zaten, dumur oldu sonra aynı şekilde köpeğim ( 3 aylıktı rottweiler ) bronşları şişti , kennel kaf da olabilir ufaktı- zaten tedavisi ve semptomları aynı hemen hemen bu sefer alakasız başka bir vet e götürdüm adam baktım oyun oynuyor köpekle bir taraftan orasını burasını mıncıklıyor falan bi taraftanda çaktırmadan bakıyor yok kulağında kene varmı biti var mı bok püsür var mı diye sonra gitti kedi maması açtı yedirdi falan filan bide kemik verdi ağzına , bizimki peşinden ayrılmıyor falan, hatta ne zaman vet e uğrasak sevinçten işiyordu vetin kapısına :P sonra her aşıda parazitte oraya gittik adam da her defasında aynı şekilde ilgilendi, yani vet dediğin biraz böyle olmalı bence öf döşedim wot u gene pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 2. veterinerin ad, adres ve tel.no.sunu yazarsan iyi olur. topic zaten iyi vet.leri duyurmak amaçlı açılmış bir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yukarda bahsettiğim ilk vet öldü 2ci vet malesef izmir den taşındı muhtemelen istanbul'a adres yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Red said: http://turkey.myletsadopt.com/?p=515 şöyle bişi okudum gece gece.elim ayagım titredi sinirden buraya götüren eden vs varsa dikkat etsin. başıma böyle birşey gelse allah inse kurtaramaz. bunu kedime yapanı öyle bir döverim ki belki cinayete kadar yolu var o an ki sinir ile.cam çerçevede indirirdim herhalde veterinerin. Abi bu nedir, içim parçalandı yahu :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar