Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uykusuzluk, gece geç saatlere kadar oturma, üretkenliği dibe vurdurma, hiç bi bok yapmama

roket adam

Öne çıkan mesajlar

hafta içi uyku düzenimi sağlasam (ki bu uyku düzeni 2-6 oluyor genelde) hafta sonu bozuyorum, 5 te yatıp 2 de 3 te kalkıyorum. KOCA bir hafta sonunu HİÇ BİR ŞEY yapmadan YALNIZCA facebook, paticik, ekşi sözlük, digg, ekşi duyuru, yahoo REFRESHLEYEREK geçirebiliyorum. işim var, gerçekten birikmiş işim var ve acilen yapmalıyım fakat YAPMIYORUM. cumartesi vizelerim var ve ÇALIŞMIYORUM. herhangi bir kıza da yazma girişiminde BULUNMUYORUM, hoşlandığım kıza bir mesajı, bir mesajı ya, ÇOK GÖRÜYORUM. dışarı çıkmaya da hayvan gibi ÜŞENİYORUM.

ailemin yanındayken, 2 dakika oturup bilgisayar başına geçiyorum. bir süre bilgisayardan uzak kalsam "ulan mailler ne oldu" diye yoksunluk hissediyorum. msn'i kapalı tutmuyorum. eve gelince ilk iş modemi bilgisayarı açıyorum ve UYUYANA KADAR KAPATMIYORUM. bilgisayarsız bir hayat düşünemiyorum.

sanırım deliriyorum ve zamanı boşa harcıyorum.

[tamamen troll'e açıktır]
Sosyal ağlarda paylaş

ben cok farkli degilim,
okula son 2 haftadir falan gitmeyi basarabildim o da ara ara
sabaha karsi yatip aksam 6 7 gibi uyanip bisiler yiyip HoNa giriyorum ve butun gece boyle geciyo
haftaya sinavlarim var
daha bitirme projemi secmedim
bilgisayarsiz hayat dusunebiliyorum ama oturup ders caliscak kadar rahat olmadigi icin kafam bilgisayar oynamayi tercih ediyorum
hergun de yarin ders calismam lazim artik diyip oyle yatiyorum
saat 4 oldu 10da dersim var ve
daha uykum yok
ve nah yatarim
nah kalkarim.
butun donem boyle gecti nerdeyse ve cok moral bozucu
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bütün vaktimi dışarlarda, hergün başka birileriyle geçiriyorum. Bunu yapmadığım günler bilgisayar başındayım. Saat 4-5 ten önce yatamıyorum. Yarın 9 da dersim var mat 101 alıyorum. 4. dönemim oldu mat 101 de. Ve bu dönem de 1 kere girdim mat. dersine. Ne yapmalıyım güzün
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi roket adam çok iyi anladım duygularını hatta belki de fazladan anladım öyle diyeyim yani. Gereksiz işlere takılmaktan iş yapmayı unuttum paslandım resmen. İnternette sağa sola takıla takıla saatler harcıyabiliyorum bırakamıyorum resmen bunu. Yöneticilere mesaj atıyorum banlayın lütfen beni diye geri dönen yok.

Haftada iki gün falan akşam dışarı çıkıyorum ama onun dışında bir etkinliğim yok. Kulüp toplantılarına bakıyorum giderim diye daha 1 tanesine bile katılmadım hep son anda miskinlik edip bırakıyorum.

Tiyatroya gideceğim, oyunun biletleri internetten satılıyor. Geçen haftaki oyuna iyi yerler dolmuş diye almamıştım. O zamandan bu haftanın oyununa internetten almak uğraştırır diye uğraşmamıştım, sonra kalkıp gidip almaya üşendim. Şimdi de baktım bu haftaki oyunda da iyi yerler kapılmış.
Canım sıkılıyor oyun indiriyim diyorum, oyunu indirmeye bile üşeniyorum. Aklımın başıma geleceğini bilsem temiz dayak yemeye bile razıyım, teknik açıdan en boş adamlarla yarışabilecek düzeydeyim.

Ara sınavların başlayacak olmasını ve yıl başından beri toplamda 1 saat ders çalışmamış olduğumu yazmamışım bile.

Ya da şunu söyleyeyim, cuma gününü falan da tatil ettim zaten kendime çarşamba da öğleden önceki derse gitmedim, beş gündür tek yaptığım öğlenleri evde yuvarlanmak cuma cumartesi akşamı da dışarı çıkmak. Yarına rapor yazmam gerekiyordu, hâlâ başlamadım. Flashforward denen diziyi merak ettim onu izliyordum şimdi. 5'e doğru başlasam, bir yığın sözlük falan da açarsam 7.30 a doğru biter herhalde.

Vallahi utanmıyorum da şunları yazarken kendimden tiksindim biran ya.

bu mesaj 1 saat içinde kendini yok edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni evime geçmem dolayısıyla henüz neti açtıramadığım 2 haftada hayatım sürekli iyiye gitti. program yapmaya başladım, insanlarla daha sık görüşmeye başladım, bir şeyler yazmaya başladım, yazdıklarımı ortalamanın üstü güzellikteki kızlara yazmak için kullanmaya başladım, saatlerce telefonda konuştum, mesajlar attım vs vs vs vs vs vs.

interneti bağlattıktan sonra geri döndüm sabaha kadar oturup hiç bir şey yapmama seanslarına.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöle bişi var, insan internette genelde takıldığı yerlere girmeyince bi süre, hemen bir açlık başlıyor "ya bişi kaçırdıysam, off belki şöle olmuştur, lan acaba noldu vs."

işin aslı, bi halt olduğu yok, hiç bişi kaçırmıyosun yani, gerçekten. hatta,

bonus

http://img9.imageshack.us/img9/1534/96bzg8.jpg

bonus2

http://img4.imageshack.us/img4/8864/lunalovegoodi.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...