roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hafta içi uyku düzenimi sağlasam (ki bu uyku düzeni 2-6 oluyor genelde) hafta sonu bozuyorum, 5 te yatıp 2 de 3 te kalkıyorum. KOCA bir hafta sonunu HİÇ BİR ŞEY yapmadan YALNIZCA facebook, paticik, ekşi sözlük, digg, ekşi duyuru, yahoo REFRESHLEYEREK geçirebiliyorum. işim var, gerçekten birikmiş işim var ve acilen yapmalıyım fakat YAPMIYORUM. cumartesi vizelerim var ve ÇALIŞMIYORUM. herhangi bir kıza da yazma girişiminde BULUNMUYORUM, hoşlandığım kıza bir mesajı, bir mesajı ya, ÇOK GÖRÜYORUM. dışarı çıkmaya da hayvan gibi ÜŞENİYORUM. ailemin yanındayken, 2 dakika oturup bilgisayar başına geçiyorum. bir süre bilgisayardan uzak kalsam "ulan mailler ne oldu" diye yoksunluk hissediyorum. msn'i kapalı tutmuyorum. eve gelince ilk iş modemi bilgisayarı açıyorum ve UYUYANA KADAR KAPATMIYORUM. bilgisayarsız bir hayat düşünemiyorum. sanırım deliriyorum ve zamanı boşa harcıyorum. [tamamen troll'e açıktır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 haftaiçi güzel de, haftasonu bi öğlen uyudum du gece 3e 4e vuruyorum. 2den sonra pek bişey de yapılmıyo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vizeden önceki gün saatlerce çalışmam gerektiği için ben film seyrediyorum mesela. çünkü ertesi gün vize var. öğrenci mantığı diyoruz biz buna. kabul ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 işte buna hayvanlık deniyor ve bana da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben cok farkli degilim, okula son 2 haftadir falan gitmeyi basarabildim o da ara ara sabaha karsi yatip aksam 6 7 gibi uyanip bisiler yiyip HoNa giriyorum ve butun gece boyle geciyo haftaya sinavlarim var daha bitirme projemi secmedim bilgisayarsiz hayat dusunebiliyorum ama oturup ders caliscak kadar rahat olmadigi icin kafam bilgisayar oynamayi tercih ediyorum hergun de yarin ders calismam lazim artik diyip oyle yatiyorum saat 4 oldu 10da dersim var ve daha uykum yok ve nah yatarim nah kalkarim. butun donem boyle gecti nerdeyse ve cok moral bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 asosyal no lifer bi tip değilim. hiç olmadım da. haftada bir iki gün mutlaka dışarı çıkarım akşamları. ama böyle yani. uyku düzenimin normal olmaması beni delirtecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben eskiden vize haftalarımda dota oynardım. msnde görüp sabahladığımı düşünen arkadaşlarım ise çalıştım sanarlardı. notlarım hiç kötü olmadığına göre, win-win. lskjdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yarın okul var mesela. garanti gitmiyorum. belki 2 derse giderim zaten. de oyun da oynamıyorum ki ben. benimle aynı durumda bi kız arkadaşım var sınıftan sürekli onla saçma sapan muhabbetler çeviriyoruz bu yani en fazla yaptığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya uyku düzeni sorun değil 1 günde yoluna koyabiliyosun. önemli olan bu boşluktan kurtulabilmek. şu an öyle bi durumda değilim fakat çok sık başıma geliyor. ben geçici çözüm olarak kendini başarıya odaklamak ve motive etmek olarak buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bende bütün vaktimi dışarlarda, hergün başka birileriyle geçiriyorum. Bunu yapmadığım günler bilgisayar başındayım. Saat 4-5 ten önce yatamıyorum. Yarın 9 da dersim var mat 101 alıyorum. 4. dönemim oldu mat 101 de. Ve bu dönem de 1 kere girdim mat. dersine. Ne yapmalıyım güzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 madalyalardan belli zaten dfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 11de evden çıkmam lazım benimde. fizik+mat var saat 1den itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben de kendimi kotu saniyodum, baya iyiymisim lan, mutlu oldum, sinavada yarin calisirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şu buton kaldırılmalı: http://forum.paticik.com/addon.php?62,module=recent_messages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 allahtan saat farki var aksamlari huzur buluyorum forumda kimse kalmayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hiç farklı deiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kendine bi kaç tane hobi bul interneti kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vallahi roket adam çok iyi anladım duygularını hatta belki de fazladan anladım öyle diyeyim yani. Gereksiz işlere takılmaktan iş yapmayı unuttum paslandım resmen. İnternette sağa sola takıla takıla saatler harcıyabiliyorum bırakamıyorum resmen bunu. Yöneticilere mesaj atıyorum banlayın lütfen beni diye geri dönen yok. Haftada iki gün falan akşam dışarı çıkıyorum ama onun dışında bir etkinliğim yok. Kulüp toplantılarına bakıyorum giderim diye daha 1 tanesine bile katılmadım hep son anda miskinlik edip bırakıyorum. Tiyatroya gideceğim, oyunun biletleri internetten satılıyor. Geçen haftaki oyuna iyi yerler dolmuş diye almamıştım. O zamandan bu haftanın oyununa internetten almak uğraştırır diye uğraşmamıştım, sonra kalkıp gidip almaya üşendim. Şimdi de baktım bu haftaki oyunda da iyi yerler kapılmış. Canım sıkılıyor oyun indiriyim diyorum, oyunu indirmeye bile üşeniyorum. Aklımın başıma geleceğini bilsem temiz dayak yemeye bile razıyım, teknik açıdan en boş adamlarla yarışabilecek düzeydeyim. Ara sınavların başlayacak olmasını ve yıl başından beri toplamda 1 saat ders çalışmamış olduğumu yazmamışım bile. Ya da şunu söyleyeyim, cuma gününü falan da tatil ettim zaten kendime çarşamba da öğleden önceki derse gitmedim, beş gündür tek yaptığım öğlenleri evde yuvarlanmak cuma cumartesi akşamı da dışarı çıkmak. Yarına rapor yazmam gerekiyordu, hâlâ başlamadım. Flashforward denen diziyi merak ettim onu izliyordum şimdi. 5'e doğru başlasam, bir yığın sözlük falan da açarsam 7.30 a doğru biter herhalde. Vallahi utanmıyorum da şunları yazarken kendimden tiksindim biran ya. bu mesaj 1 saat içinde kendini yok edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ne çok sorunlu adam varmış yapabilceğimi bilsem neti kapattırcam 5 6 ay ama delirir kafayı yerim diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yeni evime geçmem dolayısıyla henüz neti açtıramadığım 2 haftada hayatım sürekli iyiye gitti. program yapmaya başladım, insanlarla daha sık görüşmeye başladım, bir şeyler yazmaya başladım, yazdıklarımı ortalamanın üstü güzellikteki kızlara yazmak için kullanmaya başladım, saatlerce telefonda konuştum, mesajlar attım vs vs vs vs vs vs. interneti bağlattıktan sonra geri döndüm sabaha kadar oturup hiç bir şey yapmama seanslarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tinkibinki said: Yöneticilere mesaj atıyorum banlayın lütfen beni diye geri dönen yok. kullandığın yöntem yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 facebook, msn ve paticike 1 yıl girmesen hayatında bişeyin olumsuz yönde değişecegini sanmıyorum. denendi. daha güzel oluyor cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "KOCA bir hafta sonunu HİÇ BİR ŞEY yapmadan YALNIZCA facebook, paticik, ekşi sözlük, digg, ekşi duyuru, yahoo REFRESHLEYEREK geçirebiliyorum" ben 4 yıldır böyle yaşıyorum canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şimdi şöle bişi var, insan internette genelde takıldığı yerlere girmeyince bi süre, hemen bir açlık başlıyor "ya bişi kaçırdıysam, off belki şöle olmuştur, lan acaba noldu vs." işin aslı, bi halt olduğu yok, hiç bişi kaçırmıyosun yani, gerçekten. hatta, bonus http://img9.imageshack.us/img9/1534/96bzg8.jpg bonus2 http://img4.imageshack.us/img4/8864/lunalovegoodi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: 11de evden çıkmam lazım benimde. fizik+mat var saat 1den itibaren. mesela saat 7. ben öküz gibi oturuyorum daha.11'de evden çıkmak lazım bide düşün. artık fizik dersine mi girerim? hoca dairesel ivmeyle bana mı bilemirüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar