Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yarınlarda yarınlarda seni sevmek var. Yarınlarda yarınlarda mutlu günler var. Yarınlar benim Yarınlar senin Yarınlar onun Yarınlar bizim
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yarın okula gitcem. sonra kargoya gitcem. malı göndercem. fistanın beni kazıklamamasını ümit edicem falan heycanlı bi gün olcak
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sana demedim farinal asdf
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 fistan kesin kazıklıycak seni. sorry.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dünyanın en güvenilir adamıyım. korkmayın.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 burası salı gününün muhabbeti mi? çünkü yanlış yapıyosunuz
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 razzRaziel said: burası salı gününün muhabbeti mi? çünkü yanlış yapıyosunuz evet aslında çok teknik bi hata yaptık topic açan banlansın hemen
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Farinal said: razzRaziel said: burası salı gününün muhabbeti mi? çünkü yanlış yapıyosunuz evet aslında çok teknik bi hata yaptık topic açan banlansın hemen Hata bende değil aslında. çünkü ben yarına(bugüne) dair hiç bişey söylemedim hata kendiliğinden var oldu.
Öne çıkan mesajlar