Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de RC 7100 kullanıyorum aylardır. Gayet de iyi performansı. :)

Aslında okuldan ücretsiz tam sürüm Win 7 Professional alabiliyorum ama çok üşengeçim. Bakalım bu hafta alıp kurcam sanırım.
Mesaj tarihi:
Ben yeni sistem topladım. Intel Core i7 8gb DDR-400 ram falan baya sağlam.

Ram i görmeden sıkıntı olmasın diye Vista Business 64-bit verdiler. Tam bir rezalet. Printerımdan wireless adaptörüme driver sorunu yaşadım. Wi-fi adaptörüm hala düzgün çalışmıyo falan...

Şimdi Win 7 Upgrade Option ile beleşe Win 7 Business 64-bit gelecek haftaya.

Sağlam bi back-up alıp formatladıktan sonra Windows 7 kurayım mı?

Yoksa Windows 7 de çok yeni olduğundan 64 bit driver sorunu yaşarım diye bekleyeyim mi?
Mesaj tarihi:
Mirage said:

Ben de RC 7100 kullanıyorum aylardır. Gayet de iyi performansı. :)

Aslında okuldan ücretsiz tam sürüm Win 7 Professional alabiliyorum ama çok üşengeçim. Bakalım bu hafta alıp kurcam sanırım.

eh 7600e geçsen ne olucak düşün işte :)

ciddi fark var , genelde öyle çok işletim sistemi yorumu yapmam , dikkat etmem ama 7600de kullanırken fark edicek kadar iyileşme oldu benim makinede.
Mesaj tarihi:
Gazı verdiniz az önce gidip okuldan Win 7 Professional 64-bit aldım. Önümüzdeki günlerde kurarım herhalde. Bakalım RC ile arasında bir performans farkı görebilcek miyim. :)
Mesaj tarihi:
yeni bilgisayar aldım özelliklerini fistan biliyor ben bilmiyorum.
o bilgisayara kesinlikle win7 kurasım var.
ama eskiside bayaa eski ona napsam acaba xp devam mı w7 kursam mı*
Mesaj tarihi:
degil, driver sorunuda yasamassin o xp deydi.. programlarin %95 i halen 32 bit onda fark gormessin ama isletim sisteminin kendi performansinda da farklilik gorursun, oyunlarda da yardimci olacagini dusunuyorum
Mesaj tarihi:
şey sorcam;
eski oyunlar çalışıyor mu w7 de? deneyen var mı misal ufo 1, monkey island 2, commandos, heroes 2-3 felan böle 1000 yıllık oyunlar xp deki gibi iyi çalışıyorsa seneye felan geçerim bende.
Mesaj tarihi:
ya kafama takılan bişe var. vistada mesela 3GB ram var, sistem bunun %75 ini aktif kullanıyodu(superfetch mi ne öle bişe)
win7 de ram kullanımına bakıyorum, 1300MB ram kullanıyor. geri kalan ~700MB ram boşta duruyor. kullananlarda da öyle mi?
Mesaj tarihi:
Absolut said:

WoW deneyen oldumu bazıları FPS kaybı falan bişiler demişler.

Yok hayır. Bilakis Windows 7'de daha hızlı ve stabil çalışıyor WoW. Vista'da insanı kanser eden kamerayı 180 derece döndürünce fps takılması olması filan tamamen ortadan kalkıyor. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsin oyunu. :)
  • Yeni Oluştur...