Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şu ağustosun sonuna kadar indirtilenler ne zamana kadar kullanılabiliyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 1 yıl olması lazım RC den bahsediyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 mayısa kadar gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 build 7100 diyor aşağıda, rtm miydi rc miydi anımsayamadım şimdi, neye göre bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 7100 ÇOK eski , 7600 şu andaki sürüm. ve 7261 ile 7600 arasında bile inanılmaz performans farkı varken , 7100 nasıldır düşünemiyorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ben de RC 7100 kullanıyorum aylardır. Gayet de iyi performansı. :) Aslında okuldan ücretsiz tam sürüm Win 7 Professional alabiliyorum ama çok üşengeçim. Bakalım bu hafta alıp kurcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bizde 18 euro =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bende 22 ekimden önce internetten satılan ultimate'tan indirmiştim,bunda herhangi bir süre var mı?Beta ya da rc değil sanırsam,sadece önsatış durumu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ben yeni sistem topladım. Intel Core i7 8gb DDR-400 ram falan baya sağlam. Ram i görmeden sıkıntı olmasın diye Vista Business 64-bit verdiler. Tam bir rezalet. Printerımdan wireless adaptörüme driver sorunu yaşadım. Wi-fi adaptörüm hala düzgün çalışmıyo falan... Şimdi Win 7 Upgrade Option ile beleşe Win 7 Business 64-bit gelecek haftaya. Sağlam bi back-up alıp formatladıktan sonra Windows 7 kurayım mı? Yoksa Windows 7 de çok yeni olduğundan 64 bit driver sorunu yaşarım diye bekleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vista home premium 64bitle hic sorun yasamadim, yeni sistem kurduguna gore seninde yasamaman lazim aslinda, niye vista business verdiklerini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 win 7 de 64 bit driver sorunu yaşamazsın. bulamadığın driver olursa windows update yap, ordan buluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mirage said: Ben de RC 7100 kullanıyorum aylardır. Gayet de iyi performansı. :) Aslında okuldan ücretsiz tam sürüm Win 7 Professional alabiliyorum ama çok üşengeçim. Bakalım bu hafta alıp kurcam sanırım. eh 7600e geçsen ne olucak düşün işte :) ciddi fark var , genelde öyle çok işletim sistemi yorumu yapmam , dikkat etmem ama 7600de kullanırken fark edicek kadar iyileşme oldu benim makinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Büyük ihtimal bugün işyeri laptopunda W7 Proya geçiş yapıcam bakalım neler olacak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Gazı verdiniz az önce gidip okuldan Win 7 Professional 64-bit aldım. Önümüzdeki günlerde kurarım herhalde. Bakalım RC ile arasında bir performans farkı görebilcek miyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 64le 32nin tek farkı ram takılabilme miktarı biz fani kullanıcılar icin degilmi? Onun dısında 64 kullanmak driver olsun program olsun cok daha zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yeni bilgisayar aldım özelliklerini fistan biliyor ben bilmiyorum. o bilgisayara kesinlikle win7 kurasım var. ama eskiside bayaa eski ona napsam acaba xp devam mı w7 kursam mı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 degil, driver sorunuda yasamassin o xp deydi.. programlarin %95 i halen 32 bit onda fark gormessin ama isletim sisteminin kendi performansinda da farklilik gorursun, oyunlarda da yardimci olacagini dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 şey sorcam; eski oyunlar çalışıyor mu w7 de? deneyen var mı misal ufo 1, monkey island 2, commandos, heroes 2-3 felan böle 1000 yıllık oyunlar xp deki gibi iyi çalışıyorsa seneye felan geçerim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 WoW deneyen oldumu bazıları FPS kaybı falan bişiler demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ulan ne oyunmuş şu wow, her türlü sorun oluyo oyunla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İş bilgisayarımdaki tek oyun WoW o yüzden yalnız iş seyehatlerimi düşünerek WoWu soruyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya kafama takılan bişe var. vistada mesela 3GB ram var, sistem bunun %75 ini aktif kullanıyodu(superfetch mi ne öle bişe) win7 de ram kullanımına bakıyorum, 1300MB ram kullanıyor. geri kalan ~700MB ram boşta duruyor. kullananlarda da öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Win7'de eski msn'i kullanabiliyormuyuz :) yenisini hiç sevmedimde eski msn kullanıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Absolut said: WoW deneyen oldumu bazıları FPS kaybı falan bişiler demişler. Yok hayır. Bilakis Windows 7'de daha hızlı ve stabil çalışıyor WoW. Vista'da insanı kanser eden kamerayı 180 derece döndürünce fps takılması olması filan tamamen ortadan kalkıyor. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsin oyunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Peki son 1 soru daha. Diyelimki ilk olarak vita32bitten W732bite ettim sistemimi? Daha sonra W7 32yi W7 64e değiştirebiliyorumuyum ileride gerekirse falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar