Radiance Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Win 7 kurmak istiyorum özellikle IIS 7 kullanmak istediğimden. Kullandığım bilgisayar eski P4 3.2 4GB DDR400 Ram'li sistem felan. Bu sistemde Win7'de ne gibi performans alırım. Asus'un sitesine baktıgımda ses kartımın Vista driveri yok bu konuda neler yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gayet iyi çalışır. işlemcin destekliyosa 64 bit kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ses kartı problem olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 valla bilmem ama ben gecen gün bi driver aradım 3 saat google bualamadım. windows update yaptım ordan çıktı driver. windows update ile bulamadığın driverları bulabilirsin. çok başarılı buldum güncellemesini win7 nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ses karti cipseti ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Asus P5GD1-VM Intel Cipset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Realtek ALC861 diye arat google'da driver'ini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 senin ses karti ureticin realtek, modeli de ALC861. high definition audio codec (butun hd cipsetler icin) driver icin direk buraya yonlendiriyo, muhtemelen all in one pakettir. win 7 icin var gozukuyo. mum yazmi$ zaten modeli, ben de $oyle bi google ladim en iyi ihtimal bunu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tşk ederim sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 W7 hakkındaki ilk yorumlarınız nedir. XP yuklu bir PCye yuklemeye degermi yoksa kasmaya degmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 memnunsan yukleme ihtiyac duymuyosan. if it works, don't touch it mottosu yani :) ama bilgisayarin teknolojik olark iyiyse tam performansini kullandirtmiyosa, vs sebeplerin varsa durma gec.. ben memnunum oldukca acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ekran kartım GeForce FX5200,128 mbit,ram 1.5 gb windows 7'yi geçen hafta kurdum aynı xp performansını sundu bana,şu ana kadar çok memnunum ses kartım Realtek ilk gün baya uğraştım ama canım seven uyumamış,güncellemelerden driver'ı kendi halletmiş,epey bi şaşırdım,kurmak isteyenlere şiddtle tavsiye ederim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yok ya ev PCsi işte yani WOW dısında bişi yapmıyorum. W7ye gecme sebebim yeni işletim sistemi olması yani ihtiyaç değil. En temizi dokunmıyım ben eve onun yerine işteki laptopa kurayım W7, vistayı atıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 win 7 iidir superdir.. aynen devam direk gecin eger sisteminiz idare eder bir config de ise bile is gorur.. RC den beri kullaniyorum ben.. o hali bile cok stabil ve hizliydi.. release sonrasi da cok basarili gordum ben kendisini sahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 2 yıllık xp format istediği için win 7 kurmuştum. çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya ben de yuklemek istiyorum ama o kadar format mormat cok usendiriyor beni.. vista'yla ne guzel barisik bir hayat yasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vista kullanıyorsanız ve Win 7'de geçme imkanınız varsa kesinlikle geçin bence. XP varsa ise geçmeye gerek yok. Anca DirectX için, estetik içi ya da merak için geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Pekiii Vistadan W7ye geçiş acısız oluyormu yani formatlamadan W7 kursam iş PCsine yavaş mı çalışır normal W7den. Ahiret sorusu oldu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tknolojik makinelere kesinlikle yuklenmesi lazim. Zaten cok hizli yukleniyor. Xp gibi 1 saat degil sistem kurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ben sıfırdan kurdum,temiz kurulum olsun diye,yaklaşık yarım saatte herşey bitti,ama yükseltme yaparım dersen böle bi yazı var,sen yine de oku; Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 7’nin yükleme prosesini, Vista’ya göre oldukça kısa tasarlamış olabilir ancak sıra işletim sistemini yükseltme işlemine geldiğinde işler değişiyor. Windows yazılım tasarım ekibinden Chris Hernandez’in, Windows 7 temiz kurulum ve işletim sistemi yükseltme performans test sonuçları hakkında, kendine ait blog sayfasında yaptığı yorumlar şaşkınlık verici. Windows Vista’nın yeni işletim sistemi Windows 7’ye yükseltme işlemi 30dk ile 50dk arasında sürebiliyor.Bu süre, yükseltme işlemi uygulanan sistemin donanım performansına bağlı olarak değişebiliyor. Tabi işin içine kullanıcının Vista üzerindeki özel verileri ve kullandığı uygulamalar girince yükseltme işlemi çok sıkıcı bir sürece dönüşebiliyor. Hernandez’in yaptığı “benchmark” değerlendirmelerine göre “ağır kullanıcı” şeklinde tanımlanan ve sisteminde 125GB kişisel veri, 40 adet program, 15 opsiyonel komponent ve detaylı kişisel ayarları bulunan birisinin, mevcut işletim sistemini Windows 7’ye yükseltmek istediğinde performanslı donanımlardan oluşan bir sistem için 150dk-355dk aralığında zaman harcaması gerekiyor bu süre vasat bir PC istemi için 6 saat’e uzayabiliyor.Daha kötü bir senaryo da mevcut; “süper kullanıcı” sınıfından biri, 650GB’lık kişisel verisinin bulunduğu sistemi yükseltmek istediğinde diğer değişkenlerin bir kısmı göz önüne alınarak, x86 Vista yüklü orta-seviye PC üzerinde tam 1220dk(20 saatin üzerinde) yükleme süresinden sonra bir anlamda akıl sağlığını yitirebiliyor(tahmin ediyoruz) Diğer taraftan Hernandez, sonuçlara bakıldığında Windows 7 yükseltme işleminin, aynı test düzenekleri üzerinde benzer! “yükseltme” prosesi olarak değerlendirilen, Vista’dan Vista SP1’e yükseltme yapmakla aynı sürede gerçekleştiğini hatta bazen %5 eşiğinde daha erken sonlandığını tespit etmiş.Yani %5’lik bir gelişim söz konusu, temiz kurulumu sabır eşiği düşük olanlara tavsiye ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sonuç aynı mı oluyor onu merak ettim. Yani temiz kurulum ile upgrade sonrası aynı hızda mı çalışıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kac tane program kullaniyosun mesela? Registry ne kadar dolu? Isletim sisteminin kurulu oldugu hdd ne kadar dolu? Bunlar onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Tek HD kullanıyorum. Baya bi programım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 xp olan makineleri kesin geçirin win 7 ye derim. süper yapmışlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Benim düşünceme göre sıfırdan kurmak her zaman daha iyi sonuç verir,ayrıca nasılsa eski dosyaları windows.old adında yeni bir dosyada sana saklıyor,istediğini kurduktan sonra ordan alabilirsin,sık kullanılanlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar