Gonoma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bunu okurken coca-cola içiorum ege bölgesi dağıtımından ama tadı daha farklı çünkü fabrikalarda kullanılan su sertlikleri deiştirio kolanın tadını bence fabrikada yada uar idaresinde bi olay war... Coca-Cola'nın da özütünü deiştireceiini sanmam...[signature][hline]||| Time never come back in this life... ||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 daha önce çok değiştirdi.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya kola muhabbetine dalıp farketmediniz galiba da :D bizim babcum sarhoş oldu galiba :D :D taytının içindeki pipisinden falan bahsedio ordA :D koptum ya nihaha[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hehe değiştirmese kokain bağımlısı olurduk hepimiz. Özütü değiştirip başka bir şekilde satıcak(kampanya bittikten sonra)tır büyük bir ihtimalle. Bu o kadar imkansız bir şey değil o yani özütünü değiştirmeyecek diye düşünürseniz diet kolayı da çıkarmaması gerekirdi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 diet cola diye bir şey yoktur. O bir abdest suyudur. :)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 peki imamın abdest suyumudur yoksa normal herkesin kullandığı abdest suyumudur abacaa?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 walla imam olmadığım için imam versiyonu abdest suyunun tadını bilemeyeceğim.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mide delinmesi nedir ya ben hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Bildiğim delinme vakaları sadece bıçaklamalar, kurşunlanmalar ile. Yani kola mideyi delmez. Kolada kafein ve şeker vardır: Zararıda bunlardandır. Günde 2,5lt kola içen insan alması gerektiğinin kat kat fazlası kalori almaktadır. Bunun dikkatli içmeyle, amuda kalkmaylada ilgilsi yoktur. Sağlıksızdır. 2,5lt kola ile gelen kafeinde vücudun tolere ettiği dozlarda değildir. Ne bileyim 35 yıl sonra beyninizdeki anevrizma patladığında ancak "hay allah" dersiniz. Yoksa dilimin üzeri kararmış artık bırakayım diyeceğiniz bir durum yok. Birde merak eden ilgili kişiye: Mide delinmesi instant kill yapar, ama yapmayada bilir :) Neden, nasıl, neresinden delindiği mühim. Konuya gelince; Kola bir içecektir arkadaşlar. Yok tadı acık değişmiş, yok diet kola imamın abdest suyuymuş, yok bilmemne. Yani bunu abartmaya gerek yok. Karamel içeren gazlı içecek işte. Sprite'ın gazozu ile, Uludağ'ın gazozu arasında da dağlar kadar fark var. Bunu düşünüp düşünüp takıntı yapmıyor kimse kendine. Bir içeceği bu kadar büyütmeye gerek yok.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Çok büyük toplulukların içtiği ve neredeyse, öylesine değil de alışkanlık olarak içtiği bir içecekteki küçük değişişimler gerçekten fark ediyor. Çünkü sen onu öyle olduu için seviyorsundur. Çoğu Metallica hayranı 3. 4. albümünden sonra tarzını çok çok az(!) değiştirdi diye artık Metallica'ya burun kıvırmaya başlamadımı? Aynı şey...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Hepiniz obsesifsiniz :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 En güzel cola cam şisede olandır..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 +1 kesinlikle[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 En güzel kola başkasının içtiği ama senin içemediğin buz gibi soğuk koladır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Eternal, 08 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki: En güzel cola cam şisede olandır.. -1 :) Bence kutu daha nefis oluyo. aslında tadı aynı ama zevki başka.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 fıçı cola çıkarmı acaba ;)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Şu Amerika'da çıkmış olan, cep telefonu entegre edilmiş coca-cola kutularına ne diyorsunuz? Radyasyon lezzeti bozar mı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Kola için mideye iyi geliyormuş. Bira için böbreklere iyi geliyor. Ayrıca, Grappa için, yemek üzerine sindirime yardımcı oluyor. Bol bol kokain çekin, zihni açıyor. Her sınavdan önce çekmeyi ihmal etmeyin. Köpeklere bulgur pilavi vermeyin ölürler. Köpeklere makarna vermeyin zararlı. Köpeklere tavuk vermeyin boğazlarına takılır. Mutlaka her sabah aç karna 3 çorba kaşığı tutkal yiyin metabolizmayı hızlandırır. Evde tarantula besliyorsanız her akşam yatmadan önce gözlerine terebentin damlatın, yoksa tropikal iklimden uzak kaldıkları için körleşiyorlar. Sakın ha akşam 8 den sonra birşey yemeyin. Ehurf, herşeyin bir bahanesi var yani. Koyverin arkadaşlar. Herşeyin fazlası zarar. Bilinçli içmekle falan bir alakası yok.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar