Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yok ben kızmadım:)öle bi msg olmuş galiba.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yaw bende bu kolanın tadı niye b*k gibi olmuş diyodum şerefsizler sessiz sedasız bizi limonlıyolarmış cıkcık[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Nebuch saygim var, ama tek bi ricam olucak ilerde bir gun allah korusun lazim olursa SAKIN boyle bir topic acma gelip, valla gulerim billa gulerim suratina "Midem delindi!" yani kedni kararini kednin vermissin saygi duyarim, ama senin hakkinda endiselenenleri dinlemedigin icin eger onlarin uyardigi bir sey olursa (ki insallah olmaz) sakin aglama Kendi dusen aglamaz[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Öncelikle Cola'yı bırakmakla Sigarayı bırakmak arasında zerre alaka yok. Ben 3 4 sene önce senden daha fazla kola içiyordum. Şu anda belki ayda yılda bir o da gider hamburger yersem Ice Tea demeyi unutursam. Bambiydi Kızıl Kayalardı, limonata içerim. Kahveyi bırakmaya gerek yok, dozajın içmek lazım. Çok kahve zararlıdır, kilo yapar. Nikotin bağımlılığı ile Cafein bağımlılığı arasında çok fark var. Kahveye çevirebilirsin bunu, yararına olur. Amerikaya para kazandırmazsın. Günde 1 mırra içersin, emin ol yeter sana. Ama sigarayla yakından uzaktan alakası yoktur. Sigarayı bırakmak istersen bırakırsın, ben buna inanıyorum. Ama sigarayı bırakması gerekenler genelde sigarayı bırakmaz, çünkü hala keyif aldığını söyler. Yani ben çok konuştum "Olm bırakamazsın hede hödö." bu tip insanlara uyuz oluyorum. Benim bırakamama imkanım ne kadar yüksekse bırakma imkanımda o kadar yüksektir, kimse bilemez. Asla herhangi birşey bağımlılığını sigaraya endekslemeyin. Çünkü sigarayı yanınızda taşıyabilirsiniz, başka hiçbirşeyi taşıyamazsınız.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bir madde bağımlılığı olarak "Tahta" ...[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 istesem içerim istesem içmem bağımlılık nedir bea,bu arada herşey kansorejen,sakızlar,hamburger,meyve suyu,marketden aldığın sebze meyve,,,,!herşey kansorejen ve kendi çiftliğin olmadıkça yapabilieceğin birşey yok.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BabacumMostors, 05 Temmuz 2004 18:02 tarihinde demiş ki: mide delinmesi iyi,dir hava alır organlar bakınız benimki doğuştan delik püfür püfür ohaaa kopmak bu olsa gerek...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer MetalciysenBurasıtam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Temmuz 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Deli dolu yaşamak en güzeli. Yani hayatımda hiç birşeyi "Aha bu gebertmez, süründürür." diye kullanmamazlık etmedim. Ama günde 18 litre kola içmenin manası yok. Direk sonuca ulaştıranlardan korkacaksın, yani mesela gidip Colombia'da marijuana tarlası yakıp içine atlamayacaksın. Günde 18 litre kola içmeyeceksin. Onun yerine 3 kutu kola içeceksin. dimi?[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Alexi_Septimus, 05 Temmuz 2004 20:01 tarihinde demiş ki: .... yani mesela gidip Colombia'da marijuana tarlası yakıp içine atlamayacaksın... abi süfer benzetme hasta oldum ahah :D[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 şahsen içersem diet kola içiyorum ama uzn süredir irenç geliyo tadı..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 diyet kola nası içer insanlar anlamam.. iğrenç resmen. pepsi içerim daha iyi. bu arada kola ile ilgili ilginç bikaç bişi duydum geçen, konu açılmışken yaziim: (doğruluk derecelerini bilmiyorum) 1) ilk çıktığında yeşilmiş 2) ilk çıktığında günde 7 bardak satıyomuş, şimdi ise saniyede 9000 ürün. 3) bulan kişi serinletici ilaç olarak bulmuş. daha sonra zengin biri satın alıp fabrikasını falan kurmuş, normal içecek olarak satmış.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. - Jules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Falla dorudur inanırım.. Ayrıca coca coa nin formulunu dunyada 1-2 kisimi ne biliyomuş..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Coca Cola gargara olarak çıktı.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Eha ayrıca, ilk çıktığında içinde coca yaprağı vardı. Artık yok, içki yasağında haplarla birlikte alınınca kafa yaptığı için. 30 ların başında çıkarıldı.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Evt eskı tadı yok sankı colanın...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ne varsa ayranda var bırakın siz bunları[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Natural_Jedi, 05 Temmuz 2004 17:22 tarihinde demiş ki: bıraktım colayı.günde 2.5 litre cola içersen fazla sürmez miğdenin delinip öbür tarafa gitmen.almıorum ayrıca artık cola falan. mide delinince instant kill alıyoruz galiba:) hastanelik olursun da ne bu ölmek direk?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BabacumMostors, 05 Temmuz 2004 17:29 tarihinde demiş ki: bende kola içmiyorum ama tayt giyersem pipimi sola yatırıyorum öloe güzel duruyormuş UHUHUHUHUHU HİYAAA! Ahahahah ölüyooom ölüyoooom. Aaaay. bu saatte yapılmazki bi canlıya aaaaah. Koptum layn. Süpersin abi.[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 olayın önemini kavrıyamadınız galiba.çokmu hafifsenicek bişey miğde delinmesi ya illa direk gebertmio die olayın b.kunu çıkartmakmı gerekio.iç abi alt tarafi miğden delinir öldürmüo etmio.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bır ıkı kere bende aldım yenı coca colalarda sorun var sandım bızım baklın ama baska bıyerde aldım gercekten bır tat degısıklıgı var sanırım asıdınıde bıraz azarltmıslar gıbı geldı bana[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hehe Coca Cola'nın türkiye distürübütör'ü Amerikan Karşıtı çıktı. Coca Cola'nın satışlarını düşürmek için tadını bozdu :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 :D[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Allam şükürler ossun hepinizi alnınızın kökünden öpcem! Haftalardır anırıyom ''coca cola yalan olduu! eski tadı yok!'' die kimseye dinletemiyodum kendimden de şüphe etmeye başlamıştım ama ahha işte gerçekmiş! Ulen benim gibi her gece aşırı doz kola içe içe ülserden beter vaziyete terfi bi insan mı yanılacak bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Şu aralar acılaştı cocacola, daha bir colaturca gibi oldu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 çok dinledim, artık konuşma zamanı... evet coca cola hakkında dediğiniz doğru.(ayrıca 18 lt değil 2,5 içiyom:) ) ayrıca hiçbir zaman kişisel sorunlarım için topic açmam, sadece zamanı gelirse fikir sorarım. ayrıca içinzden bazıları beni tanır, ben amaçsız ve tedbirsiz iş yapmam. ayrıca o tanıyanlar benim şişko olmadığımı da bilir. coca bir içecektir, sigara bir b.k tur, bunu da kabul ediyorum. ben orada bağımlı olan bir insanın bu bağımlılığını bırakmaktaki zorluğunu belirttim. hem ben bu bağımlılığa cola değil nescafe ile başladım. 17 yaşındayım ve midemde en ufak bir ağrı yok, nasıl davranlması gerektiğini biliyorum, midem delinmesi için bilinçsiz içmem lazım. ayrıca kafein, tein denilen madde den az biraz daha zararlı, yani bu da türkiyedeki çay tiryakiliğine gönderme olsun. ayrıca ben midesi çay yüzünden delinmiş adam duymadım. amaaan neyse, topic amacından şaştı. coca cola limonludur ve içinde pancar suyu dahil bi ton madde vardır.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar