Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 cici bayanlar ben bir kafein bağımlısıyım. gunde en az beş fincan kahveyi gozum kapalı içiyorum. aksama doğru da 2,5 luk bi cola bitiriyorum. kafein miktarı fazla olduğundan coca cola yı içerim. şimdi asıl konu: coca cola şu anda bir deneme yapıyor. bundan eminim. cola da değişecek en küçük bir tadı bile algılarım. N'sine kampanyasının dahil olduğu kolalarda limon miktarı arttırlmış... pepsi twistin tutmasını örnek alıyor sanırım. çünkü zaten ucuz olan fiyatlarını daha da ucuza çekti...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". [Bu mesaj Emaleth tarafından 05 Temmuz 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Evet evet bende farkettim. Baya değişti. Özellikle mayısta falan bi hayli değişti.[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya simdi sen bole diiynce içtim koladan tat almamaya başladım yok bole bişey :) eskisi diye değerlendirdin kolalarda olsa belki farkederim ama bilemiyorum..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 mayıstaki bence şeker miktarı idi. şimdiki cola resmen ekşi.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ice tea için en güzeli valla kola bayıyo özellikle okulda içemem kola midemi bulandırır direk[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi kesin bişey var bunda. şu anda içiyorum harbi limon tadı alıyorum. dünde aynısıydı, ondan önceki gün de....[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben almıyorum limon tadı falan bi değişim de yok tat duyum da hassastır ayrıca[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 içtiğin cola şu yeni kampanyanın ki mi?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bıraktım colayı.günde 2.5 litre cola içersen fazla sürmez miğdenin delinip öbür tarafa gitmen.almıorum ayrıca artık cola falan.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi bu olay yıllardır sure gelen bir olay ve benim midem bu asitle artık simbiyoz oldu:) hem direk içersen gerçekten delinir. ama ben alıştıra alıştıra içiyom. kahve için de soylediklerim gecerli[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 doru solüyo.. biizm arkadaşta ole adam mide sorunu var ona ragmen hergun 3-4 kutu içiyo allahım ya nası dayanıyolar[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende kola içmiyorum ama tayt giyersem pipimi sola yatırıyorum öloe güzel duruyormuş[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Nebuch, 05 Temmuz 2004 17:25 tarihinde demiş ki: abi bu olay yıllardır sure gelen bir olay ve benim midem bu asitle artık simbiyoz oldu:) hem direk içersen gerçekten delinir. ama ben alıştıra alıştıra içiyom. kahve için de soylediklerim gecerli seninkide bizim millet vekilinim şarbon mektup açma olayına benzedi ''şarbonlu mektubu böleee hatur hutur sert açmiyacaksın,yavaş yavaş bakacan böle kenarnda dokundurarak yavaşca açıp okuyacan''[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi bu konuda artık o kadar cok eleştiri aldım ki iş tarf vermeye döndü.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi kanserojen bi olay dikkat et :([signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 böyle şeylere dikkat edeceğine kafeinli içecekleri bırakmaya çalış,daha sağlıklı olur.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi ona bakarsan hava bile kanserojen.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kafein bağımlılığını bırakmak gerçektende çok zordur. Ben 1 haftadır cola içmemeye dikkat ediyorum ama şimdi bu topicte cola'nın adını gördükçe tadı ağzıma geliyo zor dayanıyorum[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 cok denedim walla ama artık iş işten geçmiş. sigara gibi... igara içenler bilir, bırakmanın ne demek olduğunu.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Natural_Jedi, 05 Temmuz 2004 17:22 tarihinde demiş ki: bıraktım colayı.günde 2.5 litre cola içersen fazla sürmez miğdenin delinip öbür tarafa gitmen.almıorum ayrıca artık cola falan. şimdi kola zararlı olsa da miğdeyi delmez(ülserin vs.'en varsa değişir tabi)çünkü mide sıvısının asit oranı koladan kat be kat yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 mide delinmesinin nedeni asit değil basınçtır arkadaşım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 mide delinmesi iyi,dir hava alır organlar bakınız benimki doğuştan delik püfür püfür[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arada bir ameliyat olun, içiniz açılır. (cmylmz)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". [Bu mesaj Nebuch tarafından 05 Temmuz 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sonuç olarak çok mu yararlı?kuzenim tam bi cola cholicti:-P azına zıçıldı senelerce uğraştı durdu.senin için iyi bişey söylüorum yok kardeşim banane iç iç iç senin bilceğin iş sen çekiceksin.görürsün ozmn bişeh olmazları bırakamiyorumları.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ne bu şiddet bu celal. öncelikle doğru söylüyorsun, bu benim sorunum. seni ilgilendirmez. zaten topic de bu sorun için açılmadı. ben iyi niyetle konuşmaya çalıştıkça beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyorsun. neyse ben sabırlı bir insanım aldırmam ama... birden kızman beni kırdı.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar