Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

coca cola

Nebuch

Öne çıkan mesajlar

cici bayanlar ben bir kafein bağımlısıyım. gunde en az beş fincan kahveyi gozum kapalı içiyorum. aksama doğru da 2,5 luk bi cola bitiriyorum. kafein miktarı fazla olduğundan coca cola yı içerim. şimdi asıl konu:
coca cola şu anda bir deneme yapıyor. bundan eminim. cola da değişecek en küçük bir tadı bile algılarım. N'sine kampanyasının dahil olduğu kolalarda limon miktarı arttırlmış... pepsi twistin tutmasını örnek alıyor sanırım. çünkü zaten ucuz olan fiyatlarını daha da ucuza çekti...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Emaleth tarafından 05 Temmuz 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu olay yıllardır sure gelen bir olay ve benim midem bu asitle artık simbiyoz oldu:) hem direk içersen gerçekten delinir. ama ben alıştıra alıştıra içiyom. kahve için de soylediklerim gecerli[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 05 Temmuz 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
abi bu olay yıllardır sure gelen bir olay ve benim midem bu asitle artık simbiyoz oldu:) hem direk içersen gerçekten delinir. ama ben alıştıra alıştıra içiyom. kahve için de soylediklerim gecerli

seninkide bizim millet vekilinim şarbon mektup açma olayına benzedi
''şarbonlu mektubu böleee hatur hutur sert açmiyacaksın,yavaş yavaş bakacan böle kenarnda dokundurarak yavaşca açıp okuyacan''[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 05 Temmuz 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
bıraktım colayı.günde 2.5 litre cola içersen fazla sürmez miğdenin delinip öbür tarafa gitmen.almıorum ayrıca artık cola falan.

şimdi kola zararlı olsa da miğdeyi delmez(ülserin vs.'en varsa değişir tabi)çünkü mide sıvısının asit oranı koladan kat be kat yüksektir.
Sosyal ağlarda paylaş

arada bir ameliyat olun, içiniz açılır. (cmylmz)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Nebuch tarafından 05 Temmuz 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sonuç olarak çok mu yararlı?kuzenim tam bi cola cholicti:-P
azına zıçıldı senelerce uğraştı durdu.senin için iyi bişey söylüorum yok kardeşim banane iç iç iç senin bilceğin iş sen çekiceksin.görürsün ozmn bişeh olmazları bırakamiyorumları.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ne bu şiddet bu celal. öncelikle doğru söylüyorsun, bu benim sorunum. seni ilgilendirmez. zaten topic de bu sorun için açılmadı. ben iyi niyetle konuşmaya çalıştıkça beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyorsun. neyse ben sabırlı bir insanım aldırmam ama... birden kızman beni kırdı.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...