Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yalnız şu saniye karides tava+kalamar tava için insan dövebilirim. büyük döverim ağzını kırarım hep falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 iğrenç ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Cassiline said: 36.6k tutmuş yemek, 35k'sı şarap. GRAT nedir onu çözemedim lâkin. GRAT garsoniye oluyor ve yanılmıyorsam bu para o masayla ilgilenen tek garsona gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: yalnız şu saniye karides tava+kalamar tava için insan dövebilirim. büyük döverim ağzını kırarım hep falan sus lan seni ben döverim , karides tavayıda yerim bilrisin ;))))))))))))99999999999999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bolunuyo da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 2ye ya da 3e bölündüğü durumda benim türkiyede 40-50 yaşlarında aldığım maaşa denk gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 arkadaşlar o kadar tartışmışsınız anladık tamam pahalı da ben şunu merak ediyorum, zeng kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "roket adam" said: arkadaşlar o kadar tartışmışsınız anladık tamam pahalı da ben şunu merak ediyorum, zeng kim? qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 :( konu top çekti düşüşe geçiyoruz hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "roket adam" said: arkadaşlar o kadar tartışmışsınız anladık tamam pahalı da ben şunu merak ediyorum, zeng kim? of ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ABAAAOOOOWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ardeth said: 2ye ya da 3e bölündüğü durumda benim türkiyede 40-50 yaşlarında aldığım maaşa denk gelecekturkiye'de yillik maasin o civarda olur eger boyle bilimle ugrasmaya devam edersen ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 nasıl bir bilimle uğraşsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ABOOOOOOOOOOOOOOOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Benim canım da o kadar taze kalamar istedi ki anlatamam. Taze olacak ama dondurulmuş değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kalamar için tek adres var. karaköyde balık pazarının ordan giriyosun. motorların kalktığı yer var onun yanında böle salaş ötesi bir mekan var. herşeyi güzelde kalamarı apayrı. öle kalamar gümüşlükte bile yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yavruvatandayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Tripling said: Benim canım da o kadar taze kalamar istedi ki anlatamam. Taze olacak ama dondurulmuş değil :( tabağını 20$ a yemiş Abramoviç. (calam. fritti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu hesabı ödemeye bulaşıkhaneye girsen sünger bop olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu yemegi odemek icin mutfaga girersen chefin metresi olursun, assasi kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 doli said: Tripling said: Benim canım da o kadar taze kalamar istedi ki anlatamam. Taze olacak ama dondurulmuş değil :( tabağını 20$ a yemiş Abramoviç. (calam. fritti) Öyle bi tabağa 20 dolar ı veririm 20 dolar da bahşiş bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 karides tava olucak simdi bodrum balikcisindan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 midye dolmaya bile razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 benzer hesabi ortakoy zuma da gorebilirsiniz zorlasaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şarap dışında o kadar pahalı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar