diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben bugün 1.5 senedir bekleyişimin sonucunda bugün adsl i aldım 256k aldım ama bana yavaş geldi normal modem gibi geldi geçici midir acaba?(bu civarda adsl ilk ben aldım :))
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya ciddi yavaş web sayfalarını falan geç açıo ne biçim iş annamadım
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sanırım yine paticiği uo emülatörlerinden ibaret sanan bir patiyle karşı karşıyayız buyrun http://forum.paticik.com/area.php?id=1[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Uo oynadığı ıcın herhalde buraya yazma gereğı duymus
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 benim kayıt tarihime bak bide senin pati demen yanlış kaçıo ayrıca ben her yazımı buraya yazmaya alışkın olduğum için yazıvermişim tamammı cnm[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 burdaki 3. accountum olup burayı 2003 yılında bulmadıgım gibi bir açıklama yapmak istemiyorum çünkü ilk geldiğimde bende bir paticiği script veritabanı sanan patinin tekiydim :-p genelde burda öyle tipler görmeye alıştıgım icin seni de onlardan biri sandım önyargımı affedin :) (bu arada niye sana pati demeyeyim mis gibi de patisin işte)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 heheh ya şu an download yapıorum 1.74 mb lık dosya 10 dakka oldu hala %6 da[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 normalde sorun var ya dial-uplar da bilem sorun var 24500 ada baglanmiyo[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya ben 1.5 sene bu hız için mi bekledim modem daha hızlıydı şerefsizim :D bu ne ya 256k ya bak valla sinirden gülüyorum ha[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ne kadar ukala insanlarsiniz, vatandas buraya yazmak istemis yazmis sizene? Bir elestiri yapacak kisi varsa yoneticilerdir. Sizler isinize bakin bence. Soyledigin seye gelince kablo net'te de yavaslik mevcut. Sanirim bir bakim calismasi yapiliyor. Web sayfasi ve uo bayagi bir yavas.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 saol arkadaşım download tada bir problem var gibi gözüküyo[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Evet, onda da problem var.
Öne çıkan mesajlar