thranduil07 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Abi bu nasıl bi sestir ya?Gülmemek içic zor tuttum kendimi:D
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Twisty said: gayet iyi nesi varmış anlamadım ben Hatta ben bu parçanın tamamını istiyorum, bilen varsa lütfen paylaşsın. Bir Zeppelin cover'ı olabilir.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bu geldi aklıma, Paticikte de görmüş olabilirim: Bir kısa eğitim videosu:
Killer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vidyoyu koyan arkadaşın gülünmüycek bir vidyoya gülmemek için kendisini zor tutmasıyla nedeniyle banlanmasını talep ediyorum
Killer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Jahrein said: Killer said: vidyoyu koyan arkadaşın gülünmüycek bir vidyoya gülmemek için kendisini zor tutmasıyla nedeniyle banlanmasını talep ediyorum hayır niye tuttun ki kendini. kütüphanede miydin? you fail.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 space truckin' gibi şarkı ama tam olarak böyle bir bölüm yok onda =P
Öne çıkan mesajlar