Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hep deneyimli eleman arayan firmalar

soulberry

Öne çıkan mesajlar

elesso said:

kariyer net faln yalan hiç bulaşmayın. çalıştığım yer baya küçük biyer bi ilan verdi 2-3 günde 1000 kişiden fazlası başvurdu. çoğu başvuruya bakılmıyo bile.

Keriz gibi bir ayımı bu sitelere harcadım mezun olunca. Pederden azar işitiyordum bir de ortalamamı daha yüksek tutamadım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

elesso said:

kariyer net faln yalan hiç bulaşmayın. çalıştığım yer baya küçük biyer bi ilan verdi 2-3 günde 1000 kişiden fazlası başvurdu. çoğu başvuruya bakılmıyo bile.

Keriz gibi bir ayımı bu sitelere harcadım mezun olunca. Pederden azar işitiyordum bir de ortalamamı daha yüksek tutamadım diye.

sonra naptın?
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry aynı şekilde 3-4 haftadır iş arıyorum kariyer.net-yenibirisbul.com falan sürekli bakınmaktayım. Uyan bir iş buldum cevapta geldi ama saçma sapan bir yermiş Bakırköy ün derinliklerinde garson olarak çalışıcaksın falan. Uzak kaldı bana olmadı o iş.

Şimdi başka bir işe başvurdum ondan da henüz cevap gelmedi ki deneyimliyimde. Şans işi galiba şu internetten iş arama olayı. Aslında iş arama olayı komple şans. Ulan o kadar yere gittim elden doldurdum formu verdim hala ses seda yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...