soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 topunuz iflas etsin, dükkanınıza dilenciler musallat olsun, sadece "kapatıyoruz" döneminde müşteri bulasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 allah belalarını versin onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bi de kraldan çok kralcı olanların allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hay ağzını öpeyim Bella, ne güzel dedin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ahaha adam fırsattan istifade. pisaziz. sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Aziz affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 deneyim fakirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kırk yılın başında iş bulma tribine girdim. olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abine iş ayarlayan sana da ayarlasın. şansını dene en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abim? böjek olmasın o sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 senin de allah belanı versin pekaziz sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kariyer net faln yalan hiç bulaşmayın. çalıştığım yer baya küçük biyer bi ilan verdi 2-3 günde 1000 kişiden fazlası başvurdu. çoğu başvuruya bakılmıyo bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 soulberry said: abim? böjek olmasın o sdf. haa karıştırmışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elesso said: kariyer net faln yalan hiç bulaşmayın. çalıştığım yer baya küçük biyer bi ilan verdi 2-3 günde 1000 kişiden fazlası başvurdu. çoğu başvuruya bakılmıyo bile. Keriz gibi bir ayımı bu sitelere harcadım mezun olunca. Pederden azar işitiyordum bir de ortalamamı daha yüksek tutamadım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 eyvaaah. aynı şey bana da olucak anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 pekaziz said: elesso said: kariyer net faln yalan hiç bulaşmayın. çalıştığım yer baya küçük biyer bi ilan verdi 2-3 günde 1000 kişiden fazlası başvurdu. çoğu başvuruya bakılmıyo bile. Keriz gibi bir ayımı bu sitelere harcadım mezun olunca. Pederden azar işitiyordum bir de ortalamamı daha yüksek tutamadım diye. sonra naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kariyer.netten bazen bişiler çıkıyo ama. starbucksa mülakata gitmiştim ya uf içimde kanayan bi yara o ders saatlerimle çakışıyodu başlayamamıştım =(( ps:genel müdürlükte stajdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ah bella niye araya girdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 satış danışmanı a.k.a tezgahtar olarak bile deneyimli arıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 soulberry aynı şekilde 3-4 haftadır iş arıyorum kariyer.net-yenibirisbul.com falan sürekli bakınmaktayım. Uyan bir iş buldum cevapta geldi ama saçma sapan bir yermiş Bakırköy ün derinliklerinde garson olarak çalışıcaksın falan. Uzak kaldı bana olmadı o iş. Şimdi başka bir işe başvurdum ondan da henüz cevap gelmedi ki deneyimliyimde. Şans işi galiba şu internetten iş arama olayı. Aslında iş arama olayı komple şans. Ulan o kadar yere gittim elden doldurdum formu verdim hala ses seda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben de part time arıyorum da bulamıyorum uf. kariyer.netten çok az şey çıkıyo. part time çok az var ya,ya da ben bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 nese öm atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar