Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Nasıl bi kafadaysam Tayyip'in 3. seks kaydi diye okudum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Regalya said: Nasıl bi kafadaysam Tayyip'in 3. seks kaydi diye okudum :o neden tayyibe bu kadar oy geldiğini buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Viktor said: basbakanliktan cevap geldi http://images1.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/2/2e/Stalin_nose.jpeg ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Eee cahil kesimin iktidara getirdiği bir lider için sorun değil böyle şeyler. Hitap ettiği kesim düşünme yetisini kaybetmiş koyun sürüsü olduğu için bu tür kepazelikler onun siyasi yaşamına zarar vermez, o işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Wispy said: Ee tam anlamadım, RTE belediye başkanıyken aydın doğandan medya desteğine karşılık onun bir işini mi halledecekmiş ? Hilton arazisiyle falan mı alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bence bu ses kayıtları 4.cü 5.ci 6.cı 20.ci 50.ci ..... diye gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 rte mazlum edebiyatıyla gelmişti. zalimi mazlum yaparak gidecek. bu arada bu dinleme işi abarmış artık. ben feto kesiminden karşı salvo bekliyorum. gerçi artık adamlar direk ergenekonu kullanıyor uğraşmıyor ses kaydı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya tekrar ve samimiyetle soruyorum tam olarak nedir mevzu olan ? Belediye başkanıyken seçim desteğine karşı arazi rantı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Böjeek said: bence bu ses kayıtları 4.cü 5.ci 6.cı 20.ci 50.ci ..... diye gider Evet muhtemelen öyle, merkezden biriyle görüşme fırsatı buldum devamı var dedi. Bende etkisi azalıyori sıradanlaşıyor, git gide konuşmalar kısalıyor filan dedim. Oda belki en bombasını sona saklıyoruzdur dedi. Heyacanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 merkez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 silivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Siyasetçilerin çıkar karşılığında medya patronlarından destek istemeleri mi ? Duyulmuş şey değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Wispy said: Ya tekrar ve samimiyetle soruyorum tam olarak nedir mevzu olan ? Belediye başkanıyken seçim desteğine karşı arazi rantı mı ? Okuduğum kadarıyla bu görüşme 2004 yılı içinde yapılmış. Yani yeni YÖK yasasına karşı üniversitelerin ve medyanın bir kısmının tasarıyı eleştirdiği ve geri çekilmesini istediği bir dönemde. Dergide gördüğüm kadarıyla Hürriyet'in ciddi manşetleri var bu oalyla ilgili "AKP 28 Şubat'ın rövanşını alıyor" tarzında. AKP henüz ilk yılları olmasına rağmen medyayı tekeline almak istiyordu ve Hürriyet bunun en önemli noktalarında birisiydi. Konuşmada Aydın Doğan'a bu konularda uyarılar yapıldığı ama artık çok geç olduğu ve "atı alan üsküdarı geçti" anlayışı belirtiliyor. Kısacası senin defterini dürüyoruz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu arada siyasetçi ile çıkar anlaşması yaparak yayın politikasını değiştiren medya patronu olayı ile siyasetçinin elindeki erki kullanarak baskı altına aldığı medya arasındaki farkın farkında olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "daha onceki iktidarlarda yapiyordu o yuzden NP" dir alicagin cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 rahatsiz said: bu arada siyasetçi ile çıkar anlaşması yaparak yayın politikasını değiştiren medya patronu olayı ile siyasetçinin elindeki erki kullanarak baskı altına aldığı medya arasındaki farkın farkında olmak gerekiyor. Valla farkları, medya patronunun tamamen paraya odaklı olması olabilir, siyasetçi parayıda aliim arada görüşümü de dayatiim der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Masticore said: Tayyip monarşiside bir gün biticek ama çok kötü şeyler olucağı kesin , du bakalım Tayyip tahttan indikten sonra eceliyle ölürse üzülürüm valla. Ayağından asılsa hafif kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 basbakanim yavas yavas adolf kivamina geliyor benim icin ikisindende istesemde nefret edemiyorum artik ve yuzleri aklima geldiginde bile guluyorum ehuehuehu "so bad thats its actually good" olayi kult statusune erismis liderler koleksiyonu yapabilirim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yanlışlıkla attım mesajı silebilir miyiz rıca etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar