Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyip'in 3. Ses Kaydı

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Böjeek said:

bence bu ses kayıtları
4.cü 5.ci 6.cı 20.ci 50.ci .....
diye gider

Evet muhtemelen öyle, merkezden biriyle görüşme fırsatı buldum devamı var dedi. Bende etkisi azalıyori sıradanlaşıyor, git gide konuşmalar kısalıyor filan dedim. Oda belki en bombasını sona saklıyoruzdur dedi. Heyacanla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Ya tekrar ve samimiyetle soruyorum tam olarak nedir mevzu olan ?
Belediye başkanıyken seçim desteğine karşı arazi rantı mı ?

Okuduğum kadarıyla bu görüşme 2004 yılı içinde yapılmış. Yani yeni YÖK yasasına karşı üniversitelerin ve medyanın bir kısmının tasarıyı eleştirdiği ve geri çekilmesini istediği bir dönemde. Dergide gördüğüm kadarıyla Hürriyet'in ciddi manşetleri var bu oalyla ilgili "AKP 28 Şubat'ın rövanşını alıyor" tarzında. AKP henüz ilk yılları olmasına rağmen medyayı tekeline almak istiyordu ve Hürriyet bunun en önemli noktalarında birisiydi.

Konuşmada Aydın Doğan'a bu konularda uyarılar yapıldığı ama artık çok geç olduğu ve "atı alan üsküdarı geçti" anlayışı belirtiliyor. Kısacası senin defterini dürüyoruz diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:

bu arada siyasetçi ile çıkar anlaşması yaparak yayın politikasını değiştiren medya patronu olayı ile siyasetçinin elindeki erki kullanarak baskı altına aldığı medya arasındaki farkın farkında olmak gerekiyor.

Valla farkları, medya patronunun tamamen paraya odaklı olması olabilir, siyasetçi parayıda aliim arada görüşümü de dayatiim der :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...