Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://twitter.com/allahcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 isa açıp why have you forsaken yapmak lazım. ama allah'a değil god'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 following sayımız yan yatmış 8' dir. ∞ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Deacon said: isa açıp why have you forsaken yapmak lazım. ama allah'a değil god'a. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 allah varmış beyler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 beylör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ben inanmayanlar ile dalga geçeni hiç görmedim burada ama 4ever ungodly arkadaşlar estiriyor bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 şüphesiz ki biz #follow demeden takip edenlerdeniz. hahaah mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 said: allahcc bazıları adımızı allah si si diye okuyormuş. biz motor hacmi değili allahcc iddaa ediyorum beni seven 1.5 milyar müslüman bulabilirim bence çok da başarısız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Komik olmayan komik seyler göze çok kötü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 DOMOGOJI YOPMO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gayet iyi abi bence(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 said: ahirette soru sormak diye bir şey yok. cevabını bildiğimiz soruları neden soralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 @israfilas sen üflersen herkes ölür. bu çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahaehahfaesegsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Başarısız,saçma.. Açta kıçına gül durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 allahı ti'ye alması güzel ama yazdıkları değiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bazıları adımızı allah si si diye okuyormuş. biz motor hacmi değiliz. Espri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 @israfilas sen üflersen herkes ölür. HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 de deyli dala dula damburleydi dap dup asdfdd şuna hep gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 # @snadide azrail twitter hesabı almadı henüz ondan. sanırım hesap alacağı kişiyi öldürmüş.8:55 AM Nov 4th from web in reply to snadide # allahcc is no longer in a relationship. SADFFDSADFSA star tv' de şampiyonlar ligi özetlerini kaçırdım ama elbet istediğimiz zaten flashback yapabileniz. # baş örtülü bir kızımız allah' ın twitter sayfasına laf etmiş. af edersin kızım da ben sana ne zaman başını ört dedim hatırlamıyorum?2:59 PM Nov 3rd from web # demirören' i nereye koyacağımızı biz biliriz. yeni alınmış diş macununu, çok diye ortasından sıkanlar, bizden değildir. ercan saatçi default olarak cehennemlik yaratılmıştır. kendisini nasıl yarattık ben bile bazen kendime inanamıyorum. namaz kılarken secde pozisyonundayken tırsmayın, arkanızda biz varız. biz şeytanla iddaya girerken, insanın elmayı yiyeceğini tabiki biliyorduk. şansımızı denedik. @Yourlethe kıyamete kop diyeceğiz de israfil kayıp kuran' ı kerim' i insanlar anlasın diye indirdik. gidip de din hocalarınıza sorasınız diye değil. evde okuyup kendiniz anlayın diye. # bazıları bizim tek olduğumuzu unutmuşlar. şüphesiz ki biz tekiz, biriz. bunu 114 surenin %92 sinde size belirttik hala anlamayanlar var.3:59 AM Nov 1st from web FSASFSD Baya indim sonra siteyi kapattm yanlışlıkla. arada doğru ve güzel sözleri de var.anlayamadım herifin niyetini tam. güzel tiye almış dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bazıları adımızı allah si si diye okuyormuş. biz motor hacmi değiliz. about 9 hours ago from web ASDASDASS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fethullah gülen' in tek sevilebilecek tarafı adında allah olmasıdır. hahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar