Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allac c.c on twitter

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

# @snadide azrail twitter hesabı almadı henüz ondan. sanırım hesap alacağı kişiyi öldürmüş.8:55 AM Nov 4th from web in reply to snadide
# allahcc is no longer in a relationship.

SADFFDSADFSA

star tv' de şampiyonlar ligi özetlerini kaçırdım ama elbet istediğimiz zaten flashback yapabileniz.

# baş örtülü bir kızımız allah' ın twitter sayfasına laf etmiş. af edersin kızım da ben sana ne zaman başını ört dedim hatırlamıyorum?2:59 PM Nov 3rd from web
# demirören' i nereye koyacağımızı biz biliriz.

yeni alınmış diş macununu, çok diye ortasından sıkanlar, bizden değildir.

ercan saatçi default olarak cehennemlik yaratılmıştır. kendisini nasıl yarattık ben bile bazen kendime inanamıyorum.

namaz kılarken secde pozisyonundayken tırsmayın, arkanızda biz varız.

biz şeytanla iddaya girerken, insanın elmayı yiyeceğini tabiki biliyorduk. şansımızı denedik.

@Yourlethe kıyamete kop diyeceğiz de israfil kayıp

kuran' ı kerim' i insanlar anlasın diye indirdik. gidip de din hocalarınıza sorasınız diye değil. evde okuyup kendiniz anlayın diye.

# bazıları bizim tek olduğumuzu unutmuşlar. şüphesiz ki biz tekiz, biriz. bunu 114 surenin %92 sinde size belirttik hala anlamayanlar var.3:59 AM Nov 1st from web

FSASFSD Baya indim sonra siteyi kapattm yanlışlıkla. arada doğru ve güzel sözleri de var.anlayamadım herifin niyetini tam. güzel tiye almış dfgd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...