Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Aralık ayında gösterime girecek Clint Eastwood filmi. Morgan Freeman ve Matt Damon başrollerde. said: A look at Nelson Mandela (Morgan Freeman) from the fall of apartheid. The story is about Mandela's release from prison, his election as President of South Africa and his attempts to use the 1995 Rugby World Cup as a vehicle to bring his people together, after the fall of apartheid. Led by their captain Francois Pienaar (Matt Damon), the South African team wins the tournament, upsetting the favourites New Zealand 15–12 in the final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 çok iyiydi film. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bende çok beğendim. Mandela'ya hayran kaldım çok güzel anlatmışlar müziklerde güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 filmi izleyipte kötü diyen tek bir kişi bile yok, final arkasında bende ilk fırsatta izleyeceğim bakalım gerçekten abartıldığı kadar iyi mi :D Clint Eastwood gerçi yönetmen, artık kötü birşey beklemiyorum ondan ama en iyi filmi falan deniyor her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 film guzel ya. Morgan abim estirmis, filmde rugby olmasi da bonus olmus. Tek bi yonunu agir elestirdim, o da jonah lomuyu oynayan adamin HIC benzememesi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sinematografi açısından Hollywood klişelerine yer verse de oyunculuklarından senaryosuna aşırı güzel bir filmdi, sonundaki ödül verme sahnesine de Youtube'dan ulaşabiliyorsunuz pek hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben galiba filmi beğenmeyen tek kişiyim :) çok overrated bi film olmuş bence. morgan abey çok iyiydi karakter de çok etkiliydi. ama o kadar abartılacak bir film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 10 numara filmdi. Bu kadar geç izlediğim için pişmanım :) 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 heh ayni gun izleyip ayni etkiyi hissetmisiz buddha :) supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar