aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 laflar hazirladim, geliyo. senin gibi adamlar dolucaksa bedavasina gerek yok, gerekirse 1000 dolar veririz yillik. sfdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sen psn e gel ben çıkıcam söz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 penth bana tilt oldun sanırım ama baya haklı sebeplerim var bak ms karşıtlığı yapmıyorum bikere, kesinlikle ondan demedim ps3 al diye. halen türkiyede garantili satılmayan bir konsol xbox360, ben alma hatasında bulundum ki buna hata dememin nedeni garanti sadece. olay kırdırmak da değil hani, olay 3 kırmızı ışık. çok fena patladı elimde, 2 kere yaptırdım hatta 1er gün arayla tekrar bozuldu. almaya değer bir risk değil bence, dilim yandı benim ondan dedim, garantili satılsa xbox alma demem hayatta. amerikadan laf atmak kolay:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi Penthin bu konuşmaya katılması yasak , adam taraflı sonuçta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Microsoft önce konsolunu türkiyede piyasaya çıkarsın. Kendi ülkemde kendi konsolunu desteklemiyorsa. Bir vatandaşın firma veya konsol hakkında eleştiri yapması gayet haklı bir olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 wii'ye karşılık ps3 alırım. takaslayacak varsa öms plx (+wii fit+wii sports) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sırf şu resident evil remakeler için wii ile takas etmeyi düşündüm ps3 ü ara ara. Ama değmez gibi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Revangelis said: penth bana tilt oldun sanırım ama baya haklı sebeplerim var bak ms karşıtlığı yapmıyorum bikere, kesinlikle ondan demedim ps3 al diye. halen türkiyede garantili satılmayan bir konsol xbox360, ben alma hatasında bulundum ki buna hata dememin nedeni garanti sadece. olay kırdırmak da değil hani, olay 3 kırmızı ışık. çok fena patladı elimde, 2 kere yaptırdım hatta 1er gün arayla tekrar bozuldu. almaya değer bir risk değil bence, dilim yandı benim ondan dedim, garantili satılsa xbox alma demem hayatta. amerikadan laf atmak kolay:pyok tamamen haklisin abi, ben sana degil yavsak bolum modlarina ettim o lafi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ps3-xbox diye sorsan çok net xbox derim. ama penth'in yukarda saydıklarıyla ilgisi yok. oyunlar bedavaya getirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bebek ölü doğmuş wii ile karşılaştırıa bilinecek bir oyun henüğz yok (bu xbox ın hareket algılayıcısı gelsin hele) ps3 ve xbox karşılaştırması daha mantıklı ikisi de couch potato makinası wii dahah hareketli ve daha yorucu bir deneyim sunuyor o yüzden lütfen artık wii konsolunu (en azından hareket algılayıcılı xbox çıkana kadar) başka bir konsolla karşılaştırmayın kaldı ki en başta wii ye her oyun çıkmıyor yani "gamer" (her ne kadar konsolda gamer olunabiliniyorsa) adama uymuyor daha çok farklı bir deneyim yaşamak isteyene ama tabii türkiyeye xbox gelirse almayı düşünüyorum (ya da almam gamepad olayı suxxor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 shapshal said: "ciddi oyuncu"ysan ps3 al, eğlencelik otururum arada 2 oynar kalkarım diyosan wii al derim. her iki durumda da ps3 al :D ben arada 2 oynayıp kalkıyom ve daha başına otursam oynancak bi sürü de oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 şu logitech in usb ile bilgisayara bağlanan wireless rumblepadleri, ps3 ve xbox ile uyumlu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 live'ın paralı olmasını çok aşırı bi eksi olarak görmek bana yanlış geliyor. zaten aylık 5 dolar bişey,çoğumuz mmolara bunun kaç mislini bayılmış insanlarız şurda. ayrıca ps3 fanboylarının live'ın paralı oluşunu koz olarak kullanmasına karşılık, ps3'ün bi oyununa 100 küsür lira bayılmayla kıyaslandığında live ücretinin pek te bişey ifade etmediğini gösterebilir firmwareli xbox360 kullanıcıları ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 DoruK said: şu logitech in usb ile bilgisayara bağlanan wireless rumblepadleri, ps3 ve xbox ile uyumlu mu acaba? pc usb her gamepad ps3 te çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Anubisath said: live'ın paralı olmasını çok aşırı bi eksi olarak görmek bana yanlış geliyor. zaten aylık 5 dolar bişey,çoğumuz mmolara bunun kaç mislini bayılmış insanlarız şurda. ayrıca ps3 fanboylarının live'ın paralı oluşunu koz olarak kullanmasına karşılık, ps3'ün bi oyununa 100 küsür lira bayılmayla kıyaslandığında live ücretinin pek te bişey ifade etmediğini gösterebilir firmwareli xbox360 kullanıcıları ^^ butun dunya zaten bir oyuna 100 kusur lira veriyor normalde, korsan oynayip hirsizlik yapmak marifet degil :p ps3 aldigim icin vicdan bakimindan rahatim en azindan, zaten sevdigim oyunlari hep orjinal almaya kasan bir adamim arsiv ayagina gayet iyi oldu takas piyasasi cok iyi gene ps3 de, ikinci el cok ucuza oyun bulunuyor (30 liraya heavenly sword aldim) birde isin guzel yani oyunu orjinal alinca mutlaka oynuyorsun, ps2 doneminden kalma bir canta oyun var yarisini hic oynamadim gene orjinal kullanmanin avantaji aman su speed de yazicam aman ban yicem su olucak chip aleti bozucak, aha brick yedik vs vs vs dertleri olmadan oyunumu takip online oyniyabilmek senelerdir aradigim rahata kavustum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Viktor said: Anubisath said: live'ın paralı olmasını çok aşırı bi eksi olarak görmek bana yanlış geliyor. zaten aylık 5 dolar bişey,çoğumuz mmolara bunun kaç mislini bayılmış insanlarız şurda. ayrıca ps3 fanboylarının live'ın paralı oluşunu koz olarak kullanmasına karşılık, ps3'ün bi oyununa 100 küsür lira bayılmayla kıyaslandığında live ücretinin pek te bişey ifade etmediğini gösterebilir firmwareli xbox360 kullanıcıları ^^ butun dunya zaten bir oyuna 100 kusur lira veriyor normalde, korsan oynayip hirsizlik yapmak marifet degil :p kalınlaştırdım yazarken özellikle belirtmiş olduğum kısmı.marifet olduğunu söylediğimi de göremiyorum yazımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 xbox mı ps3 mü desen bişiler yazılır ama ps3-wii farklı şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ps3 için bi seferde 1 oyunu bitirir sonra yeni oyuna başlarsanız,takas gittigidiyor vs sayesinde oyun başına 5-15 lira masrafla bütün oyunları oynarsınız :) ha ama istediğin an istediğin oyunu oynayabilmek için firmwareli xboxı kıskanmıyo değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar