Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Şimdi böyle birden söyleyince çok çok garip gelecek kabul ediyorum da :D -Aslanların çiftleşmesini konu alan Türkçe dublajlı bir belgesel -TRT'deki ressam Bob Ross'un Türkçe dublajlı bir programı -Sezercik'in bir filmindeki Sezercik'in ekmeğini aç çocuklarla paylaşıp ellerinin boş kaldığı video lazım lütfen. Yardım edenlere pek çok teşekkürler şimdiden. Nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 youtube'da ara. Bob Ross'un DVD'leri vardı sanırım Türkiye'de. D&R gibi kitapçılara bir bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Silmarwen said: Şimdi böyle birden söyleyince çok çok garip gelecek kabul ediyorum da :D -Aslanların çiftleşmesini konu alan Türkçe dublajlı bir belgesel -TRT'deki ressam Bob Ross'un Türkçe dublajlı bir programı -Sezercik'in bir filmindeki Sezercik'in ekmeğini aç çocuklarla paylaşıp ellerinin boş kaldığı video lazım lütfen. Yardım edenlere pek çok teşekkürler şimdiden. Nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bende :D Bunlar ne DENEY8 mi başladı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 "sanatçı ruhlu bi insanım ama yatakta aslan kesilirim.gerektiğinde ekmeğimi ihtiyacı olana verir kendim aç kalırım." bu filmin senaryosunu beğenmedim ben araya kurtlar vadisinden kafa kesme koymazsan gişe yapmaz demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 espriler şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aslında senaryo o değil. ama o görüntülere ihtiyacım var gerçekten. Youtube'dan da konuyu açmadan önce biraz bakındım ama bulamadım istediğimi. dedim pati yardımcı olabilir bu konuda. o yüzden sordum da, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sezercik için Alkışlarla Yaşıyorum'a bakacaksın orada vardır. Bob Ross için Bone yardım etmiş zaten. Diğerini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bob ross'u "resim sevinci" şeklinde arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar