Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Şimdi böyle birden söyleyince çok çok garip gelecek kabul ediyorum da :D -Aslanların çiftleşmesini konu alan Türkçe dublajlı bir belgesel -TRT'deki ressam Bob Ross'un Türkçe dublajlı bir programı -Sezercik'in bir filmindeki Sezercik'in ekmeğini aç çocuklarla paylaşıp ellerinin boş kaldığı video lazım lütfen. Yardım edenlere pek çok teşekkürler şimdiden. Nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bende :D
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 youtube'da ara. Bob Ross'un DVD'leri vardı sanırım Türkiye'de. D&R gibi kitapçılara bir bakıver.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Silmarwen said: Şimdi böyle birden söyleyince çok çok garip gelecek kabul ediyorum da :D -Aslanların çiftleşmesini konu alan Türkçe dublajlı bir belgesel -TRT'deki ressam Bob Ross'un Türkçe dublajlı bir programı -Sezercik'in bir filmindeki Sezercik'in ekmeğini aç çocuklarla paylaşıp ellerinin boş kaldığı video lazım lütfen. Yardım edenlere pek çok teşekkürler şimdiden. Nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bende :D Bunlar ne DENEY8 mi başladı??
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 "sanatçı ruhlu bi insanım ama yatakta aslan kesilirim.gerektiğinde ekmeğimi ihtiyacı olana verir kendim aç kalırım." bu filmin senaryosunu beğenmedim ben araya kurtlar vadisinden kafa kesme koymazsan gişe yapmaz demedi deme
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aslında senaryo o değil. ama o görüntülere ihtiyacım var gerçekten. Youtube'dan da konuyu açmadan önce biraz bakındım ama bulamadım istediğimi. dedim pati yardımcı olabilir bu konuda. o yüzden sordum da, neyse...
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sezercik için Alkışlarla Yaşıyorum'a bakacaksın orada vardır. Bob Ross için Bone yardım etmiş zaten. Diğerini bilemiyorum.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bob ross'u "resim sevinci" şeklinde arat
Öne çıkan mesajlar