deggial Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Selam. 1998-2002 yılları arasındaki muhtemel bir zamanda, Discovery Channel'da reklamlar başlayınca ve reklamlar bitince yayınlanan ve gün boyu çokça tekrar eden, usandıran bezdiren bir kaç adet standart jingle vardı. Hatırlayan var mıdır acaba? Onlardan birisinin konusu "yağmur"du hatta. Böyle yağmur sonrası, sokaklardan, caddelerden, pencere arkasından, bir kulubenin önünden görüntüler vardı. Arka fonda gitar eşliğinde yumuşak güzel bir müzik vardı. Muhtemelen içinde "rain" ya da "rainbow" geçen belli belirsiz sözleri de olabilir bu şarkının. Şarkıyı bilen veya videoyu bulabilen birisi çıkarsa çok mesut ve bahtiyar olacağım efem. youtube ve google sonuçsuz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sen gün boyu usandıran, bezdiren de de, sonra video'sunu dilen. Aradan 7 yıl geçince mi kıymetini anladın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bone tarzı topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bırak yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 eliniz değmişken şunu da bulsanıza behbering..beeh behbering..behberiiiiiiing buda discovery channel jingle'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Duysam kesin hatırlarım ama şimdi yoktan var edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 YOKTAN VAR ETMEK ALLAHA MAHSUSTUR BRE MEL'UM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hatırladım ama bulmakla ugrasılmaz biraz youtube a bakındım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yalanım varsa kurşunlasınlar beni, ben de tam da yarın bu konuyu açacaktım. Bulan varsa haber evrsin ben de arıyorum. edit: 2003/2004de İstanbul'da günboyu Discovery izlerken çalan spot'ları bulamadım (ıslıkla çalınıyordu, çevirde uçan uçan cisimleri planör helikopter filan gösteriyorlardı) ama daha yeni spotlardan bazılarını buldum paylaşayım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar