roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yalancının çükü düşsün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Düşsün. Valla diyorum ya. Zavallı Bruce abim, yıllarca aksiyon filmlerinde ateşlerden çıktı, bombalardan kaçtı, kurşun yedi, öldü öldü dirildi, şimdi bu akşam gelmiş Acun'un boktan ingilizcesi ile cebelleşiyor, BURUUUUS, BURUS VİLİİSSS diye tezahüratlara yapmacık gülücükler atıyor. Not: yarışan eşi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 varmış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 i see beşyüzbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tvye bakarken gördüydüm , komiğime gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bruce dediğin adam bizdeki şu adama denk geliyo abd de http://www.turksinemasi.com/images/sinemacilar/suleymanturan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hani bitmisti lan bu yarısma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oha bruce willis? ne alaka ya. o değil de arnold falan gelirse bende giderim iğrenç yarışma falan demeyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 brus çok sıkkın, kaç para verdi acun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yine bi hayır işi var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 razzRaziel said: oha bruce willis? ne alaka ya. o değil de arnold falan gelirse bende giderim iğrenç yarışma falan demeyip arnold'un milyar dolarlık servet'i var gelir kanalı alır gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 1milyon istemiş burus abi yarışmacı oalrak katılmak için. karısına 250,000$ vermiş, burus da izleyici olaraktan katılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yalan. teklifi ben yaptım. 750.000 or go da hell dedim.. kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 go "da" hell dediinde anlamamistir ondan kabul etmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 NoTwisT said: go "da" hell dediinde anlamamistir ondan kabul etmemistir. hahahahahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar