Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

put.io

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Seed de ediyor. Para veririm ben buna. şu 10GB'lik bana yeter sadece indir ve izle, sil yapacağım ya da rapidshare'den albüm falan indirmekte kullanacağım için.
Mesaj tarihi:
üniversite ve işyerlerindeki hardware firewall yüzünden torrent kullanamayan benim gibiler için güzel olmuş. bazı şeyler rapid'de falan olmuyor torrent güzel oluyor, bu da güzel bir servismiş. (tu)
Mesaj tarihi:
ben bi torrent koydum şu an 1735k ile download ediyor

ayrıca kendi pc'mize download etme hızı da fena değilmiş, 700 ile 900kb arası değişiyor şu an bendeki max değerim de bu vakitte bu kadar zaten.
Mesaj tarihi:
iyi de slotla satıyor bunlar üyelik. aylık 10 dolar iyi gibi de linki sen buluyorsun sanırım. mmm ben şimdi bu ay değil bir dahaki ay almak istesem slot kalmasa ne olacak
Mesaj tarihi:
Olay sadece hizli download da degil part part rar li gelen dosyalari direk aciyor istersen mp4 e ceviriyor xbox a ps3 e stream etmek istersen. Betadan daha cikmazlar diye gecen hafta 3 ay uzatmistim rapidshare i keske bekleseymisim.
Mesaj tarihi:
abi şimdi paralı oldu bu da
bişekilde invite ile nasılbişey bi görebilme şansımız var mı?

meraktan kafayı kırıcam ama para vermek de istemiyorum ne olduğunu görmeden.
Mesaj tarihi:
simdi test ediyorum, onceki vps denemelerimle karsılastırıyorum, 1.5gb'lık bir torrent attım, 2000kb/s ile indirdi yaklasık, baktım adamlar leaseweb'de çalıştırıyor olayı (http://www.leaseweb.com/en - hollanda) ki bu hız öyle ahım şahım değil. ki seed'de oldukça iyi idi eklediğim sey için 3000'e yakın seeder mevcuttu..

9.90'lık paketi denedim, 50gb storage, 50gb bandwidth veriyor.
şimdi linode'dan gidip bi min. vps kullandıgımda (19.95$) ozellikler su; 16gb storage, 200gb transfer. daha önceki testlerimde linode ile 4mb-5mb/sec'lere kadar çıkmışlığım vardır.

karşılaştırınca storage'ı, sonucta 50gb bandwidth oldukca dusuk put.io'da, linode ise oldukca makul 200gb veriyor. tabi linode cozumu x2 fiyat olarak amam tamamen size dedicated olması, mevcut yukten etkilenmemenız (ornegin su anda 3 slotla limitliyor yukten dolayı putio).. tabi disk size'da işler tam tersine put'io çok daha fazla storage sunuyor ama sonuçta bandwidth limitledikten sonra disk size ne işimize yarayacak..

sonuçta alternatif olabilecek bir servis ama şahsen tercih etmek için bir neden göremedim.

Ayrıca piratebay'dan film indirip izleyen kullanıcılarla bu servis legal olarak ne kadar devam eder bilemiyorum...
  • Yeni Oluştur...