Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

put.io

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
simdi test ediyorum, onceki vps denemelerimle karsılastırıyorum, 1.5gb'lık bir torrent attım, 2000kb/s ile indirdi yaklasık, baktım adamlar leaseweb'de çalıştırıyor olayı (http://www.leaseweb.com/en - hollanda) ki bu hız öyle ahım şahım değil. ki seed'de oldukça iyi idi eklediğim sey için 3000'e yakın seeder mevcuttu..

9.90'lık paketi denedim, 50gb storage, 50gb bandwidth veriyor.
şimdi linode'dan gidip bi min. vps kullandıgımda (19.95$) ozellikler su; 16gb storage, 200gb transfer. daha önceki testlerimde linode ile 4mb-5mb/sec'lere kadar çıkmışlığım vardır.

karşılaştırınca storage'ı, sonucta 50gb bandwidth oldukca dusuk put.io'da, linode ise oldukca makul 200gb veriyor. tabi linode cozumu x2 fiyat olarak amam tamamen size dedicated olması, mevcut yukten etkilenmemenız (ornegin su anda 3 slotla limitliyor yukten dolayı putio).. tabi disk size'da işler tam tersine put'io çok daha fazla storage sunuyor ama sonuçta bandwidth limitledikten sonra disk size ne işimize yarayacak..

sonuçta alternatif olabilecek bir servis ama şahsen tercih etmek için bir neden göremedim.

Ayrıca piratebay'dan film indirip izleyen kullanıcılarla bu servis legal olarak ne kadar devam eder bilemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...