Economics Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ben olsam bi daakine 5 tane alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ya torrent linkini ekliyorum fakat error veriyor her trackerı desteklemiyor mu ? anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Su an 7 gunluk deneme icin davetiye var kosun put.io Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kaptım bi tane teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben de aldım, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mm iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi 30 saniyede 350mblık bölüm indi. İdare eder sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Seed de ediyor. Para veririm ben buna. şu 10GB'lik bana yeter sadece indir ve izle, sil yapacağım ya da rapidshare'den albüm falan indirmekte kullanacağım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 3 GBlik torrenti çekti, bakalım nasıl izleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bende şimdi bişi koydum denemek içinde looking for peer diyip kaldı. nedir bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 üniversite ve işyerlerindeki hardware firewall yüzünden torrent kullanamayan benim gibiler için güzel olmuş. bazı şeyler rapid'de falan olmuyor torrent güzel oluyor, bu da güzel bir servismiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben bi torrent koydum şu an 1735k ile download ediyor ayrıca kendi pc'mize download etme hızı da fena değilmiş, 700 ile 900kb arası değişiyor şu an bendeki max değerim de bu vakitte bu kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Gerçi dl'ye para vereceksen usenet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben sevdim bunu ha. du bakalım bakalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 iyi de slotla satıyor bunlar üyelik. aylık 10 dolar iyi gibi de linki sen buluyorsun sanırım. mmm ben şimdi bu ay değil bir dahaki ay almak istesem slot kalmasa ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 çok güzel, takılmadan izleniyor. şimdi hd izlemeyi deneyeceğim. seedde yapıyor. şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Olay sadece hizli download da degil part part rar li gelen dosyalari direk aciyor istersen mp4 e ceviriyor xbox a ps3 e stream etmek istersen. Betadan daha cikmazlar diye gecen hafta 3 ay uzatmistim rapidshare i keske bekleseymisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 6 tane torrent koymuştum hayvanlar gibi, 4'ü bitmiş ama halen in complete queue diyor, your files kısmına gelmemiş. ne zaman gelecek bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 dosya sıraya giriyor, 20 dakika kadar bekleniyormuş en fazla, öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 3 saat falan oldu benim bekliyo 4 tane downloadu bitmiş dosya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi şimdi paralı oldu bu da bişekilde invite ile nasılbişey bi görebilme şansımız var mı? meraktan kafayı kırıcam ama para vermek de istemiyorum ne olduğunu görmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 olayı yokkı bunun linode'dan/slicehosttan bi vps'le bu lımıtlere takılmadan ındırmek mumkun torrentları, web playerla yıne aynı mantıkla izlenebilinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ha öyleyse almayım ben invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 simdi test ediyorum, onceki vps denemelerimle karsılastırıyorum, 1.5gb'lık bir torrent attım, 2000kb/s ile indirdi yaklasık, baktım adamlar leaseweb'de çalıştırıyor olayı (http://www.leaseweb.com/en - hollanda) ki bu hız öyle ahım şahım değil. ki seed'de oldukça iyi idi eklediğim sey için 3000'e yakın seeder mevcuttu.. 9.90'lık paketi denedim, 50gb storage, 50gb bandwidth veriyor. şimdi linode'dan gidip bi min. vps kullandıgımda (19.95$) ozellikler su; 16gb storage, 200gb transfer. daha önceki testlerimde linode ile 4mb-5mb/sec'lere kadar çıkmışlığım vardır. karşılaştırınca storage'ı, sonucta 50gb bandwidth oldukca dusuk put.io'da, linode ise oldukca makul 200gb veriyor. tabi linode cozumu x2 fiyat olarak amam tamamen size dedicated olması, mevcut yukten etkilenmemenız (ornegin su anda 3 slotla limitliyor yukten dolayı putio).. tabi disk size'da işler tam tersine put'io çok daha fazla storage sunuyor ama sonuçta bandwidth limitledikten sonra disk size ne işimize yarayacak.. sonuçta alternatif olabilecek bir servis ama şahsen tercih etmek için bir neden göremedim. Ayrıca piratebay'dan film indirip izleyen kullanıcılarla bu servis legal olarak ne kadar devam eder bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar