razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 50 gb sanırım şu an, paraya bakar tahminimce. edit: kaç salise ile kaçırdım acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 SpiderS_DangeR said: Loxias invitation falan yollayabiliyo musun? sdf şuanda öyle bir şey yok. sadece adminler yollayabiliyor davetiye yi. Zaman zaman friendfeed üzerinden dağıtılıyor. standart account 50 gb alan 150 gb bw şeklinde gelecek gibi. şuan çalışmasa da yükseltme linki bulunuyor. kısaca parayı basarsak her türlü bw-alan a sahip olucaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 üyelerinde davetiye atabilmesi açıldımı? bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 harika bir şey bu ya. hemen abandım çatır çatır iniyor. 100 davetiye dağıtıldı hemen kaptım 3 tane. saniyede gidiyor valla. 3 dakkada bitti hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Uf harbi süper bişeymiş,yalnız rapid kadar hızlımı.Yani rapidden 3m/s de dosya cekiyorum su an,o dosyaları bu servise aktarıp ordanda aynı hızla cekebilecekmiyim? 3 invite dan 1ini belki bir ihtimal gonderirmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hacı üç invite'dan bir tanesi 3 rapid account'tan daha değerli. para ile bile vermem zor : ) hız olarak da karşı taraftan 3mb 3,5mb ile indiriyor yoğun olmadığı zamanlarda. zaman zaman aynı anda 3 download sınırı koyuyor bazen 5-6 tane birden iniyor ama. ekran görüntülerine bakabilirsin. indirilen dosyaları direk kaliteli bi şekilde divx player ile browser dan izleyebiliyorsun o da güzel ama ben tabi hdd'ye atmayı tercih ederim. hepsini toplu zip yapıp indirme seçeneği var. dosya paylaşma seçeneği var. download linkini alıp flashget gibi programlarla da indirebiliyorsun 5 farklı slottan aynı zamanda. ama benim bağlantı 1024 olduğu için 3mb ile indiriyor mu bilmiyorum. 105 kb filan. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Abi davetiye kapan var ise yollayın yavs, pati kardeşliği falan filan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 haha açık arttırma usulü satıyorum talep çok : ) ek: ama harbiden rapidshare tekerleğin icadı ise bu put.io arabanın icadı gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 uçak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sarmadı beni pek o kadar ilginç gelmedi. Et ete değecek kardeşim, o dosya benim harddiske inmedikçe bir anlamı yok yaban illerde olmasının. Zaten 50gb da dişimin kovuğuna bile yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Hızlı indirip açıyorsa, film izlemek için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 altyazıda ekleyebiliyor muyuk izlerkene(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 davetiyer atın plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bende davetiye alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yaw davetiye dağıtın çıkarsa buraya yazın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Twitter sayfasını bookmarkladım, sık sık bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dark_Soul said: altyazıda ekleyebiliyor muyuk izlerkene(:P) altyazı ekleyemiyoruz. davetiye de yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 altyazı ekleyemiyosak ne anlamı kaldı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hıh istemiyok o zaman sana kalsın davetiyelerin :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 "Tatar Ramazan" said: Sarmadı beni pek o kadar ilginç gelmedi. Et ete değecek kardeşim, o dosya benim harddiske inmedikçe bir anlamı yok yaban illerde olmasının. Zaten 50gb da dişimin kovuğuna bile yetmez. kim dediki indiremiyorsunuz diye? izleme ekranının yanında koskocaman DOWNLOAD yazıyor :) ayriyetten steam linkide var altında, vlc playera yazıyorsun altyazıyıda ekleyebiliyorsun. http://img31.imageshack.us/img31/4787/altdown.jpg 1. Download 2. Altyazı zımbırtısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dark_Soul said: hıh istemiyok o zaman sana kalsın davetiyelerin :=P sistemlerinde kendi online playerlarında yok. ama stream olarak altyazı eklenebilir yani yine download etmeden net üzerinden izlenebilir teorik olarak denemediysem de. sanırım alt yazı oynatacak yazılım yapıp eklerler yakında oraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 pillinin açıklaması var zaten. ileride her uzantıyı destekleyecek ve altyazı eklenebilecek bir player yazma düşünceleri de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ne kötülenmiş ha, sürekli açık aranmış, mükemmel bi servis ben ilk gördüğümde çok sevinmiştim yani, keni ülkemizden diye mi oluyo, techcrunchda bi tane böyle yorum görmedim. Pillideki elemanlar yıllardır internetteler bence dediklerinizin çoğunu onlar da düşünebilmiştir. Bi de invite zaten kimse kimseye gönderemiyor. Bi de abi 3 account kapmak saygısızlık parvus. Farklı insanlar kullansın diye beta açıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sağ ol ahlak nutukları için. netten korsan download yapmak emeğe saygı oluyor her halde. bi tanesini verdim bi arkadaşa ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar