Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

put.io

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

SpiderS_DangeR said:

Loxias invitation falan yollayabiliyo musun? sdf

şuanda öyle bir şey yok. sadece adminler yollayabiliyor davetiye yi. Zaman zaman friendfeed üzerinden dağıtılıyor.

standart account 50 gb alan 150 gb bw şeklinde gelecek gibi. şuan çalışmasa da yükseltme linki bulunuyor. kısaca parayı basarsak her türlü bw-alan a sahip olucaz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

hacı üç invite'dan bir tanesi 3 rapid account'tan daha değerli. para ile bile vermem zor : ) hız olarak da karşı taraftan 3mb 3,5mb ile indiriyor yoğun olmadığı zamanlarda. zaman zaman aynı anda 3 download sınırı koyuyor bazen 5-6 tane birden iniyor ama.

ekran görüntülerine bakabilirsin. indirilen dosyaları direk kaliteli bi şekilde divx player ile browser dan izleyebiliyorsun o da güzel ama ben tabi hdd'ye atmayı tercih ederim. hepsini toplu zip yapıp indirme seçeneği var. dosya paylaşma seçeneği var. download linkini alıp flashget gibi programlarla da indirebiliyorsun 5 farklı slottan aynı zamanda. ama benim bağlantı 1024 olduğu için 3mb ile indiriyor mu bilmiyorum. 105 kb filan.

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Sarmadı beni pek o kadar ilginç gelmedi. Et ete değecek kardeşim, o dosya benim harddiske inmedikçe bir anlamı yok yaban illerde olmasının. Zaten 50gb da dişimin kovuğuna bile yetmez.

kim dediki indiremiyorsunuz diye? izleme ekranının yanında koskocaman DOWNLOAD yazıyor :) ayriyetten steam linkide var altında, vlc playera yazıyorsun altyazıyıda ekleyebiliyorsun.

http://img31.imageshack.us/img31/4787/altdown.jpg

1. Download
2. Altyazı zımbırtısı
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

hıh istemiyok o zaman sana kalsın davetiyelerin

:=P

sistemlerinde kendi online playerlarında yok. ama stream olarak altyazı eklenebilir yani yine download etmeden net üzerinden izlenebilir teorik olarak denemediysem de. sanırım alt yazı oynatacak yazılım yapıp eklerler yakında oraya da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kötülenmiş ha, sürekli açık aranmış, mükemmel bi servis ben ilk gördüğümde çok sevinmiştim yani, keni ülkemizden diye mi oluyo, techcrunchda bi tane böyle yorum görmedim. Pillideki elemanlar yıllardır internetteler bence dediklerinizin çoğunu onlar da düşünebilmiştir.

Bi de invite zaten kimse kimseye gönderemiyor. Bi de abi 3 account kapmak saygısızlık parvus. Farklı insanlar kullansın diye beta açıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...