miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu gece 21 50 ucagıyla erzurumdan ıstanbula ucacaktım,ancak sımdı gelmesı gereken ankara ucagı kar yagısı yuzunden ınemedı havaalanına,buyuk ıhtımal bızımkıde ınemıycek.Acaba bu durumda ne yapılıyor?erzurumda ne bır tanıdık nede bu saatte erzuruma servıs vardır;havaalanında hapismi kalıyoruz böyle durumlarda? Bagajları bile vermiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 havayollari otel ayarlamazsa, havaalaninda izdiraptasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Eh napalım beklerim ozaman,pek ızdırap sayılmaz aslında;4mb sınırsız şifresiz internet ve tv hizmeti var,kendime bir adet deri koltukta kaptım.Sabaha kadar "lie to me" izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 O gibi duruma bende düştüm zamanında CİP isen git istediğini yap :) herşey serbest bi sigara hariç :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 cip ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 cok important people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 elesso said: cok important people asdfsagsdgsafgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben aktarma yaparken qatarda 6-7 saat mı ne beklemiştim dier uçağı oturdum bi prizin olduğu yere koltuğa açtım laptopu animedir dizidir chattir paticiktir. arada hindistalı veya çinli adamlar gelip pardon bi mail atabilir miyim aileme die ödünç istemiş olsa da full takıldım öle rahat rahat xP geçio zaman. arada da kalkıp yemek de yiebiliosun kralından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elesso said: cok important peopleahahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ESkiden havayolu şirketi mesuldu ama sonra hava koşulları yüzünden kaynaklı rötar vb gibi şeylerin sorumluluğu bize ait degildir kendiniz konaklayın denmeye başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ardahana gel, 3 saat ordan bura. bizde kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar