BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://download.chip.eu/tr/Windows-7_4964328.html bu hangi sürümüdür bu eski midir? kurup bi denesem mi acaba. 512 ramli laptopuna kurmuşlar arkadaşıma bilgisayarcıya verince. baktım neredeyse hiç kasmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 RTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ultimate gibi mi ya da şöyle sorayım kısıtlamalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 2 gb ram yoksa hiç kurma sana söleyim :) OEM edition satin aldım ben 1 gb kafadan yiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 p4 2.8, 1gb ram ile hiç kasmadan kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben netbookta kullanıyom ama 2gb ram taktım. tek sorun şarjı biraz daha fazla yiyor, optimize etme çalışmalarım da devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ultimate = enterprise aralarında hehrangi bi fark görmedim. sitesinde farkları yazan bi tablo vra zaten. ultimate ile enterprise arasında fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ultimate = enterprise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 enterpriseda oyunlar gelmiyomuş defaultta işte fark :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Alis said: 2 gb ram yoksa hiç kurma sana söleyim :) OEM edition satin aldım ben 1 gb kafadan yiyor :) ShadowFax said: p4 2.8, 1gb ram ile hiç kasmadan kullanabiliyorsun. hngisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 linux üzerinde 2 ghz core2duo, ~3 gblık görünen ramin 1gb ını sanal makinaya vererek yazı vs için gayet tatminkar çalıştırabiliyorum, oyun vs oynayacaksan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar