fenris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şimdi ikinci gün gitmeye karar verdim de; ona kaçta gitsem? gidince "pati den kimse var mı?" diye seslensem mi kalabalığa? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bende 90% 2. gun gidicem.. Ordan belediyenin bi tesisini buldum, kiz arkadasimla 1 gun oncesinde gidicem, gece 2-3 gibi gidip siraya yazdiricam kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Patinin en kalabalık celp dönemi bu dönem sanırsam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 *Onbaşı casts DikkatCry* *Your group has been affected by DikkatCry of Onbaşı* *Yüzbaşı casts Detect Gayri Nizami* *Yüzbaşı casts Bu Ne Sakal Ulan* *Yüzbaşı crits you* *You're dead* *Your group is now suffering Tüfeksiz Hareketler İdman Serisi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.askeretorpil.com/ a girip Balıkesiri seçtim, ödememi yaptım ve bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 barfix çekemezsek napıcaz? ben çok güçlüyüm ama kilomdan ötürü çekemiyorum mesela. kilom da aman aman değil ama tabi alışık değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 barfiks çekmeye çalışmaya bile çalışamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 3 kere birliğin etrafını koştururlar askeri aracın önünde güç müç kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bi de şunu sorucam, şimdi uçakla gidilemicek bazı yerler var. oralara otobüsle gidicez falan. kışlaya toplu gidiş var mı? mesela karadenizde bi dağın tepesinde falansa bu kışla. nerede toplanılıp gidilio? bu söyleniyo mu bize falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sadece ohal bölgelerine toplu olarak gidiliyor sanırım ktm lerde toplanılarak. Hatta gitmezsen sorun bile olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Lopeth said: sadece ohal bölgelerine toplu olarak gidiliyor sanırım ktm lerde toplanılarak. Hatta gitmezsen sorun bile olabiliyor. Aynen sadece ohal bölgelerine ktm aracılığı ile gidiliyor,ve rezilliğin daniskasını çekiyosunuz,yatacak yer sıkıntısı,yiyecek yemek sıkıntısı,paso iştima,mıntıka falan derken adam illallah ediyor. Mesela uçak ile Elazığ ve Van'a gidebiliyosun ama otobüsle Elazığ'dan sonrasına gitmen yassak.89/2 lerden bi eleman KTM falan takmadan babasıyla beraber sivil arabayla gelmiş.Elemana aynı gün tutanak yazıp ertesi gün disko'ya gönderdiler 1 hafta. Bide bu disko o diskolara benzemez,içeri girip "Dissko Dissko Partizani" falan yapıcağınızı sanmayın. Önce hoşgeldin dayağı atıp günde 1 sefer yemek verip ne kadar ağır iş varsa yaptırıp,güle güle sopasıyla gönderiyolar. Aman diyim attırmayın kendinizi diskoya falan,üzülürsünüz. Oda hapside aynı şekilde. Ben hakkari/yüksekova'da askerlik yapıyorum şimdi 19 kasım'da izne geldim ama tüm kıyafetlerim leş gibi olmuştu,leş gibi de kokuyodum(banyo falan da yok). Zaten size gereken her türlü bilgi askerlik şubesinde veriliyor,bide benim acemilik mamak/ankara'ydı.20.5 TL yol parası verdiler. Son bişey daha herşeye atlamayın askerde,mesela gittiğimiz ilk hafta sonunda Albay'lar Başçavuş lar falan meslek seçmelerine geldiler,bizim bölükten 8 tane muhabereci çavuş ist-ank-izmir de ki ordu merkez komutanlıklarına ait özel koruma tabur'larına dağıtılıcak dendi. 250 kişiden kendimi 8 kişi arasına sokturdum,ama 7 arkadaş hakkari/şırnak olarak dağıtıma yollandık. Sinema diye adam toplayıp mıntıka falan yaptırıyolardı. Çok değişik bi yer askerlik,hadi kısa dönemler de gelsinde beraberce dönelim şurdan. Ne wot yazmışım be,daha yazıcak çok şey var da neyse fazla korkutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yüksekova'da askerliği anlatsana biraz? çatışma tehlikesi pkk tehlikesi insanlar çarşı izni birlikteki binaların durumu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 elaidi said: yüksekova'da askerliği anlatsana biraz? çatışma tehlikesi pkk tehlikesi insanlar çarşı izni birlikteki binaların durumu falan. çatışma tehlikesi; Evet var,ama nereye düştüğün ve ne olarak gittiğine bağlı çatışmaya girip girmeyeceğin,ben muhabereciyim mesela telsiz telefona bakıyorum. insanlar; taşlıyolar işte,daha ağzımı bozmama gerek varmı,paso suyu elektriği kestirtiyolar(tellere,borulara sabotaj). çarşı izni; NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE birlikteki binaların durumu falan; Düştüğün birliğe göre değişir,mesela benim gittiğim birlik başka bi yerden taşınmış,ilk gittiğimde dökülüyodu sonra siirt'den inşaat takımı geldi 3 ayda heryeri mis gibi yaptı gitti. pkk tehlikesi Olmaz mı,hemde nasıl. Onun dışında sormak istediklerinizi cevaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 One üni mezunumuydun hocam nerden mezunsun , kütük nerde , boy pos nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok lise mezunuyum, kütük bursa/yıldırım buda albümden bi resim boy pos; 1.86 - 74 kilo (11 kilo aldım 9 ayda) buda picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abi allah kolaylık versin gerçekten . Niye bu kadar zor oralar niye düzen sağlanmıyo oralarda . Bilmem kaç yıldır aynı şekilde devam ediyo yani hani tamam herşey vatan için de insan bi sonuca bağlansın istiyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oraya yatırım yok,çünkü pkk var. ama yatırım olmayınca okul üniversite fabrika yapılmıyo o yüzden insanlar genç yaşta ya büyük şehirlere kaçıyo,ya kaçakçılık yapıyo yada dağa çıkıp terörist oluyo. Bilmiyorum bu kanayan yara nasıl durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çarşı normalde haftada bir ama devamlı kitlenebilior. mesela ben antalyada çarşıyı özlüorm ama küçük bir il olsa olmasa da olur derim. Allah bozmasın 14 çarşı 2 evcim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu sinav olay ile ilgili benim kafamda bi' kac soru olustu.. millet bloglarda "erken gidip sira alin, isim yazdirin" demisler.. Ondan sonra bazilari "sira o kadar fark etmiyor, bizim grupta ismini yazdirmayanlarda girdi" yazmis.. Sinav icin iceriye nasil aliyorlar? Isim falan okuyabiliceklerini zannetmiyorum tek tek yavas olucak diye.. Sira veya isim yazdirma olayi nasil calisiyor.. Biri fotograf falan koymus sirada 1230892109 kisi var sabahin korunde.. Diyelim gidip gecenin korunde isim yazdirdik, bizim isimize nasil yariycak.. Veya yariycak mi? Isim yazdirip, orda bekliyceksem niye sira alip isim yazdiriyorum ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 isim yazdırma olayı garanti değil, ben 3. gün gitcem mesela, Direk gidicem bahtım neyse, o günü ölmüş kabul ederek giderseniz daha rahat edersiniz. İşallah etimesgutta tuzla gibi olmuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Benim bildiğim numara veriyorlar. 100 erli gruplar halinde alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet 100 er li gruplar halinde alıolar. arkadaş 325 mi ne olarak yaptı ya da 323. tuzlada girdi sınava. sabah ezanı okunurken gittim dedi 800 küsürüncü yazdırdım dedi. haberiniz olsun. istanbulda sıra çılgın oluyor. sınav kısaları ilgilendirmiyor. yapsanda olur yapmasanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 diyelim gece 3'de gittim ismi yazdirdim, geri dondum uyudum 7-8 gibi gittim.. sirada onde oldugum icin cat diye girebilir miyim acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sıra yaklaştıkça o sayılardakiler grup grup toplanıyor zaten. bence sıkıntı çıkmaz. ama sırana hakim olman lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 0ne gaza gelip çok istihbarat verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar