Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

O allahın belası zarfı almak için tam 4 kez gittim askerlik şubesine.. Tam alacağım diye sevinerek gittiğim gün grev vardı memlekette para gelememiş, lan istemiyorum parayı zarfı verin gideyim dedim. Olmaz valla olmaz 8.90TL vermeden bırakamayız dediler.. Sonra gel kapıdaki askere dert anlat anlatabilirsen.

Abi bizim para gelmemiş ondan geldim hadi gireyim.
- Sırada adın var mı ?
Abi bak dün işim yarım kaldı para gelmemiş alamadım zarfı
- Yedek subay adayı mısın ?
Evet
- Tamam o zaman bekle..

O böyle sivilde yüzüne bakmayacağın adamın sıfatı tam böyle turistik yerlerde içeri almayan bodyguarda dönmüş.. Daha gitmeden nefret ettim saolsunlar..

Tuzlaya gideceğiz şimdi ama bütün İstanbul Tuzlaya geliyorsa, 3. gün gitmek ne derece mantıklı sizce ? ilk günlerde olan yoğunluklardan kurtulur muyuz yoksa daha mı beter olur ?
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

Olmaz valla olmaz 8.90TL vermeden bırakamayız dediler.. Sonra gel kapıdaki askere dert anlat anlatabilirsen.

Tuzlaya gideceğiz şimdi ama bütün İstanbul Tuzlaya geliyorsa, 3. gün gitmek ne derece mantıklı sizce ? ilk günlerde olan yoğunluklardan kurtulur muyuz yoksa daha mı beter olur ?

bi kere 8.90 değil. 8.91 lira. ve adamlar hakkaten 1 kuruşu verdiler bana şok geçirdim.

ilk gün gidilmemesi konusunda konuştuğum herkes hemfikir. 2. günü gitmek daha iyi gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2. gun gitmek istiyorum, ama internette okudugum 1-2 blog'da, ilk gun adini yazdiripta giremeyenleri, ertesi gun ilk siraya otomatik olarak kayirdiklarini soyledilar.. yani atiyorum ilk gun 2000 kisi adini yazdirdi ama giremedi, sen gece 2 de yazmaya basladiklarinda gitsen bile 2001 oluyosun sanirim.. cok igrenc bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

resmen lost yalan olacak, teoriler uçuşurken ruhumuz bile duymayacak

ben sırf o yüzden ağustos da gittim ve yetişiyorum sana anlatırım bölümleri :p

biletlerimizi bekliyoruz büyük heyecanla biz burda.
50 gün kaldı. ilk günler kesinlikle geçmiyor ama sonra hızlanıyor geri sayım. teskere saati alın böyle 158 den geri saysın filan :p

denetlemeler başladı bizim. stress oluyoruz filan.

şunu da belirteyim siyah çoraplarınızı pazardan alın yani kasmayın askeri malzemeden. taban kesinlikle alın. askeri malzemede çorap 2 lira filan gereksiz vermeyin. kışlıkj botlar çok rahat tabanla birlikte. ben çok rahatım yani.

daha uzun ne gerekiyor yazayım, kilit alın 3-4 tane. bota kilit, sivil çantaya kilit, onların verdikleri çantaya kilit.
kış döneminde gidiyorsunuz boyunluk eldiven filan kesin alın. el kremi alın. havlu mavi olması şart değil bizim burda o yüzden onu almasanızda olur yani. 2 dolabım var yetmiyor :p tuvalet kağıdı götürün tavsiye ederim. kağıt sabun, ıslak mendil. of bunaldım :( bayramda nöbet tutunca 6 saat :(

şöyle diyim ben kilo vericem dedim hep askerde ve 17 kilo verdim. normal bir insana döndüm. ama arkadaş sivas da kilo almış mesela. yani eğitim çavuşu olursanız düştüğünüz yerde Allah kolaylık versin. çok zor iş ciddi ciddi.

şu ana kadar da 41 kurşun attım ve sanırsam daha da atış yapıcaz bakalım :D

Lopeth said:

lan bir haftadır 1 tane bile barfiks çekemedim. 8 tane nası çekcem ahah.

Bir siftah yapabilsem gerisi gelecek gibi ama.

ama...

standardı 6.
onları da yazayım denetlemerde çıkıcak karşınıza.
35 mekik - şınav.
3.75m uzun atlama
1.15 yüksek atlama
halat
6 barfiks.
3 km 14.5dk ama kamuflaj ve botla filan.

barfiks bende de yok uzun atlamada popom az farkla değiyor, halat 0 :D koşu takımına almadılar :(

askerlik arkadaşlığı neymiş onuda görüceksiniz. ben şafak saymam ne salak şey derdim bi ara iştima bile sayıyodum. böyle terhis olanları filan görünce içi gidiyor insanın filan
Sosyal ağlarda paylaş

girecek olduğunuz sınavda kasmayın, soruları doğru veya yanlış yapmanız bi işe yaramicak =)
sivildeki son dknızın bile değerini bilin. Teslim olacağınız gün erkenden gidip de kafanızı dağlara taşlara vurmayın. Merak etmeyin ztn uzunca bi süre içerde vakit geçirceksiniz. İlk 1 ay ztn çarşı yok =D

askerde unutmamanız gereken en önemli şey: her işe atlamayın!
gönüllü olarak yaptığınız bi iş sonucu kimse sizi takdir etmeyecek, sadece yaptığınızla kalırsınız. Mümkünse vasıfsız biri gibi takılın, en fazla paspas yaparak bitirirsiniz askerliği =D

hadi torunlar gelin artık =D
Sosyal ağlarda paylaş

Çok helecan yapmayın, nasıl olsa sıçacaksınız. Bari heyecan yapmadan sıçın ki sonra gülebilesiniz.
Komutana "Hocam" demeyi geçtim, albay'a "peki abi" diyenler çıkacak, çok yorulacaksınız, uykusuz kalıcaksınız, isyan ediceksiniz, "ne işim var lan benim burada" diyeceksiniz ama herşeyin 158 gün sonra bittiği gerçeğini aklınızdan çıkarmadıkça içiniz ferah olacak.

Sorgulamayın, yorum yapmayın, herkes napıyosa siz de onu yapın. Her ne kadar leş gibi kokan koğuşlarda yatıcak olsanız da, yemeğin içinden bot bağcığı çıkacak olsa da insan bünyesinin herşeye alıştığını göreceksiniz.

329 lar sizi nasıl karşılarsa, siz de 333leri öyle karşılicaksınız.

"GEL TORUUUUUUN GEEEEELLLLLLLLLLLL, kucağıma geeeel"

ben de uzun dönem olarak sizlere takıp gidiyim. E şafak demiş 134. Yeter ama di mi?

Ps: Erzincan' a gelecek olan olursa, mutlaka ulaşsın bana pmden. Sağlam kıyaklar yapabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...